ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 2, 2015 Da lemn ? Din otel sa tina mai mult!
thug Reputație: 209 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Aprilie 2, 2015 Fereasca Dumnezeu, femeia este grav bolnava. 1
lana Reputație: 3245 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 2, 2015 Muahaha, ce i-a zis-o picon! Păi bă Amado, cine pupă in cur? Tu ai deschis un topic aici si ai vorbit frumos ca sa te bage pisicuț in seama si cand ai văzut ca nu iese ca tine, ai început cu stilul caracteristic de mahala si de aruncat fitile ) Mai rău te-ai facut de cacao si ai arătat că există niște motive reale pentru care tu nu mai esti prin peisaj...cam aia e singura conspirație pe care ai demonstrat-o tu. 1
pramatieeee Reputație: 32 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Pramatiland Oras:Pramatiland Postat Aprilie 2, 2015 Fereasca Dumnezeu, femeia este grav bolnava. Asa e, m-am dat si la Inginer, am zis ca am fi o pereche perfecta, dar cred ca mai am de lucru pana ajung la nivelul lui... Muahaha, ce i-a zis-o picon! Păi bă Amado, cine pupă in cur? Tu ai deschis un topic aici si ai vorbit frumos ca sa te bage pisicuț in seama si cand ai văzut ca nu iese ca tine, ai început cu stilul caracteristic de mahala si de aruncat fitile ) Mai rău te-ai facut de cacao si ai arătat că există niște motive reale pentru care tu nu mai esti prin peisaj...cam aia e singura conspirație pe care ai demonstrat-o tu. Eu deschid un topic, de 1 Aprilie, chiar ca e de rasul curcilor sa nu poti face un cont...Pana acum nu am primit nici un raspuns, in schimb stau sa conversez despre aberatiile voastre legat de conspiratii... Raspunsul e simplu: motanul ori nu vrea sa raspunda, ori nici nu stie ce sa raspunda, probabil amandoua. Enervant? Da. Poate Lana si Picon sunt mai la curent cum se poate rezolva problema ca tare le place sa vorbeasca cu mine, dar o dau in kg si bautura...
lana Reputație: 3245 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 2, 2015 Asa e, m-am dat si la Inginer, am zis ca am fi o pereche perfecta, dar cred ca mai am de lucru pana ajung la nivelul lui... Eu deschid un topic, de 1 Aprilie, chiar ca e de rasul curcilor sa nu poti face un cont...Pana acum nu am primit nici un raspuns, in schimb stau sa conversez despre aberatiile voastre legat de conspiratii... Raspunsul e simplu: motanul ori nu vrea sa raspunda, ori nici nu stie ce sa raspunda, probabil amandoua. Enervant? Da.Poate Lana si Picon sunt mai la curent cum se poate rezolva problema ca tare le place sa vorbeasca cu mine, dar o dau in kg si bautura... Eu nu ți-am zis nimic nici de kg, nici de băutura, lasă paranoia! Pisicu nu raspunde ca probabil e si el derutat, săracul! Dar daca vroiai sa iei legătura cu el de ce nu ai dat un email administrației? De ce atâta tărăboi aici? Dacă erai mai puțin tare in gură și ceva mai deșteaptă si mai diplomata, acum te primeau baietii cu flori si covor roșu, că ți-a fost simțită lipsa pe aici ) 1
pramatieeee Reputație: 32 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Pramatiland Oras:Pramatiland Postat Aprilie 2, 2015 Eu nu ți-am zis nimic nici de kg, nici de băutura, lasă paranoia! Pisicu nu raspunde ca probabil e si el derutat, săracul! Dar daca vroiai sa iei legătura cu el de ce nu ai dat un email administrației? De ce atâta tărăboi aici? Dacă erai mai puțin tare in gură și ceva mai deșteaptă si mai diplomata, acum te primeau baietii cu flori si covor roșu, că ți-a fost simțită lipsa pe aici ) Reciteste ce am scris eu legat de lipsa raspunsului la mail, apoi reciteste ce mi-ai scris tu...Apoi gandeste-te de ce cauti sa insulti o persoana nervoasa... mama lui de trafic ca nu mai stii cum sa-l faci... Nu in ultimul rand, cine ma place, ma place cum sunt... si daca uneori am cuiva de dat una dupa ceafa, intelept ar fi sa nu cauti si tu una...Acum ai revenit la diplomatie? Ma bucur.
Administrator pisicuts Reputație: 114381 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 2, 2015 Nu am primit nici un emailce problema este ? 2
pramatieeee Reputație: 32 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Pramatiland Oras:Pramatiland Postat Aprilie 2, 2015 A fost trimis de pe un cont "blabla..." (eram deja in pana de idei la cate conturi am facut pe yahoo...)Initial nu stiam daca mai am voie sa ma inregistrez sau daca problema este in ISP...Pe scurt, de pe laptop eu nu pot sa fac un cont, nu ajunge nici un mail de validare la mine.Am primit un mail de validare cand contul a fost facut in alta parte, dar link-urile din el nu functioneaza, apare eroarea ca nu s-a gasit ce am cautat...De unde e blocat si de ce nu functioneaza?
Administrator pisicuts Reputație: 114381 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 2, 2015 care e contul
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2015 http://i59.tinypic.com/1195i5k.jpg 1 1
pramatieeee Reputație: 32 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Pramatiland Oras:Pramatiland Postat Aprilie 2, 2015 care e contul Ala pe care mi l-a facut cineva si nu merge validarea... AmandinaXXX
Administrator pisicuts Reputație: 114381 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 2, 2015 ar trebui sa mearga acum
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2015 care e contulPai vezi ca are un punct în plus în coada adresei de mail [email protected].Poate ala face diferență, zic si io
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2015 Uite aiciIn sfarsit... Mail-ul este [email protected].Raspuns sau ban? Cel de pe care am pus intrebarea s-a pierdut printre alte 10...
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 2, 2015 ar trebui sa mearga acum Pana am revenit l-am primit pe asta... Ba nimic, ba 2... Oricum, merci! Ultima intrebare si nu te mai deranjez: poate ramane asa desi sunt femeie sau trebuie neaparat sa devina portocaliu?
Administrator pisicuts Reputație: 114381 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 2, 2015 Daca ne arati pasarica poate sa ramana asa 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 2, 2015 Paranoia, gutui, si zer de lapte de capra.
lana Reputație: 3245 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 2, 2015 Paranoia, gutui, si zer de lapte de capra.Deceuțul meu drăguț!!! Pe unde umbli când arde cămașa pe mine că Jili fu ridicat?!
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 2, 2015 Daca ne arati pasarica poate sa ramana asa Aia neagra si urata?... Mai pun o data poza... Acum, legat de jigniri, sorry... 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 2, 2015 Deceuțul meu drăguț!!! Pe unde umbli când arde cămașa pe mine că Jili fu ridicat?! Pai cred ca e pisicutz gelos pe Jili,ca n-are vrajeala lui...probabil ca a vrut sa se bage si el in seama cu tine, a vazut ca nu are loc de Jili (si nici daca ar fi putut, ca nu ar fi fost loc ), si singura lui varianta a fost sa-l elimine ...asa-s astia cu butoanele, cand nu au replica, ori sunt prea timizi, ori intampina dificultati in a aborda o pizda care se afiseaza pe mocca , apasa pe ceva acolo,sa-si faca loc printre cactuşi! P.S: Ai aruncat blugii aia, intr-un final? 1 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 2, 2015 Aia neagra si urata?... Mai pun o data poza... Acum, legat de jigniri, sorry... Câh! )) 1 3
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 2, 2015 Câh! )) Da, e naspa, stiu... Mai bine puneam o poza cu o pula...
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 2, 2015 Da, e naspa, stiu... n-ai primit niciun punct, trebuia s-o pui pe lat, ca lana 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum