Sari la conținut

Maria - 0745293243 (Pacurari)

Vizitator iasi_iasi

Postări Recomandate

Postat

Pai zi si tu daca nu am dreptate ! E a doua oara cand patesc asta cu voi ! Spune si tu, cu ce am gresit eu?

Deci sunteti doua si aveti un singur numar de telefon. Eu vin de departe, dau 15 lei de pomana la taxi ca sa fiu punctual si voi fie ma tot amanati, fie dupa aia nu mai raspundeti deloc. Nu e normal sa ma enervez si eu? Spune si tu, te rog, unde am gresit eu. Am asteptat jumatate de ora dupa alea 10 minute si am tot sunat in disperare. Cum se cheama asta, daca nu nesimtire si neseriozitate? Eu recomand acelora care stau departe de zona Pacurari, unde "stimatele domnisoare" au cuib, sa nu se riste sa bata atata drum, ca il bat de pomana. Iar cei ce nu au masina, chiar au de dat minim 15-20 de lei la taxi. Si pentru ce? Ca sa imbunatatim incasarile taximetristilor?
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

maria mai degraba ai da niste explicatii decat sa ameninti ca asa pierzi clienti, cu programarile s-a mai intamplat si la case mai mari nu-i un capat de tara poti doar sa explici ce si cum .......

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Bun venit pe forum maria_iasi si multumiri membrilor pentru relatari.Si eu personal am patit amanari de genul acesta si sunt neplacute intr-adevar dar uneori sunt inevitabile dintr-un motiv sau altul. Cu un minim de comunicare se pot rezolva asemenea probleme usor fie din partea fetelor care intarzie/amana/anuleaza intalnirea sau/si din partea clientilor care pot anunta printr-un scurt sms fata despre problema aparuta.Cum a scris si teddy mai sus, cred ca motivul amanarii maria ar aduce putina lumina.Numai bine!

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Nu are scuza. E a doua oara cand patesc treaba asta cu ea sau ele. E inadmisibil sa fie doua si sa aiba un singur numar de telefon ! Pai in cazul asta si pretul ar trebui impartit la doi, nu? Majoritatea curvelor de la ziar au minim 3 telefoane, de suni pe 3 numere si iti raspunde aceeasi naspeta. Sau mai rau, te duci si dai de aceeasi pocitanie. Hai sa nu ii mai cautam scuze, ca nu are nici una din ele !

Postat

nu imi caut scuze si nici nu ma pot justifica. mereu poate aparea neprevazutul in viata fiecaruia. atunci efectiv s a intamplat ca cineva drag mie sa fie internat in spital... si a trebuit sa plec urgent in acel loc fara sa mai pot vorbi la telefon...nu are rost sa am 3 numere sau 10 numere de telefon...imi ajunge un singur numar...si nici 100 de anunturi nu cred ca ar fi indicat sa dau...eu nu caut sa ma justific si nici sa zic ceva fata de pers care spune cuvinte jignitoare la adresa mea,..singurul lucru deranjat la acea persoana este tonalitatea cu care vorbeste si modul ce spune.

Bun venit pe forum maria_iasi si multumiri membrilor pentru relatari.Si eu personal am patit amanari de genul acesta si sunt neplacute intr-adevar dar uneori sunt inevitabile dintr-un motiv sau altul. Cu un minim de comunicare se pot rezolva asemenea probleme usor fie din partea fetelor care intarzie/amana/anuleaza intalnirea sau/si din partea clientilor care pot anunta printr-un scurt sms fata despre problema aparuta.Cum a scris si teddy mai sus' date=' cred ca motivul amanarii maria ar aduce putina lumina.Numai bine![/quote']
Postat

Confirm, la nivelul de seriozitate, stau prost.Inainte de a ajunge la ele, cu o zi inainte, fiind in zona dau un telefon. Imi zice unde sa ajung, fiind aproape de punctul respectiv am facut fix 25 de secunde, hai sa rotunjim la un minut.Sun si ii cer indicatii unde sa sun si imi zice sa revin in jumatate de ora, ca a venit alticineva. Acel altcineva probabil ca venea si in urma cu jumatate de minut, cand sunasem si ii spusesem ca-s aproape, deci ma putea informa fara a mai pierde vremea pe acolo. Am lasat-o balta, am revenit a 2-a zi, am vazut ce era de vazut, parerea mea o stiti deja.

Postat

Pai asa o sa isi piarda toti clientii. Eu nici sa ma plateasca ea, nu mai revin. De 2 ori e de ajuns sa iau teapa. Cat de bine or fi aratand ele sau cat de bun o fi pretul, chiar nu mai vreau sa aud de astea doua.

Vizitator mihai_me2011
Reputație: 0
Postat
maria_iasi01
BunaCand te pot gasi pe mes, ca as dori sa stam putin de vorba daca se poate Multumesc
Postat

maine ,.,ma gasesti ...de la ora 10...o sa incerc sa intru

BunaCand te pot gasi pe mes' date=' ca as dori sa stam putin de vorba daca se poate Multumesc[/quote']
Vizitator futalaul
Postat

neseriozitate! am sunat la telefon mi-a spus sa vin acolo nu mia mai raspuns.

Vizitator futalaul
Postat

De acord. Sunt fete multe, nu cred ca trebuie sa va stresati ca nu dati de Maria, problema ei este ca raspunde la telefon, te chiama apoi i-ti da teapa ca nu mai raspunde. Trebuiesc evitate.

Vizitator kinnkyboy69
Postat
M-ai degraba unii dintre super moderatori ar trebui sa declare inchis acest subiect ' date='caruia nu-i vad logica . Bine ca s-au sesizat in privinta Corinei care totusi stie cum sa te faca sa revii la ea, iar faptul ca pe unii mai refuza inseamna ca sexul il face de placere si e dreptul ei sa-si aleaga clientela. Iar la aceasta Maria din cele patru pagini 80% sunt offtopic, si vad ca acest subiect este sustinut in continuare de moderatori fara ase lua o masura.Scuze daca am jignit pe cineva !!!:sado[hr']M-ai degraba unii dintre super moderatori ar trebui sa declare inchis acest subiect ,caruia nu-i vad logica . Bine ca s-au sesizat in privinta Corinei care totusi stie cum sa te faca sa revii la ea, iar faptul ca pe unii mai refuza inseamna ca sexul il face de placere si e dreptul ei sa-si aleaga clientela. Iar la aceasta Maria din cele patru pagini 80% sunt offtopic, si vad ca acest subiect este sustinut in continuare de moderatori fara ase lua o masura.Scuze daca am jignit pe cineva !!!
M-ai degraba unii dintre super moderatori ar trebui sa declare inchis acest subiect ' date='caruia nu-i vad logica . Bine ca s-au sesizat in privinta Corinei care totusi stie cum sa te faca sa revii la ea, iar faptul ca pe unii mai refuza inseamna ca sexul il face de placere si e dreptul ei sa-si aleaga clientela. Iar la aceasta Maria din cele patru pagini 80% sunt offtopic, si vad ca acest subiect este sustinut in continuare de moderatori fara ase lua o masura.Scuze daca am jignit pe cineva !!!:sado[hr']
M-ai degraba unii dintre super moderatori ar trebui sa declare inchis acest subiect ,caruia nu-i vad logica . Bine ca s-au sesizat in privinta Corinei care totusi stie cum sa te faca sa revii la ea, iar faptul ca pe unii mai refuza inseamna ca sexul il face de placere si e dreptul ei sa-si aleaga clientela. Iar la aceasta Maria din cele patru pagini 80% sunt offtopic, si vad ca acest subiect este sustinut in continuare de moderatori fara ase lua o masura.Scuze daca am jignit pe cineva !!!
?????????????????????????????????????????????????????????????????
Vizitator kinnkyboy69
Postat

mai devreme am incercat sa comentez acest subiect dar din pacate pagina a ramas goala.

Cred ca moderatorii ar trebui sa se autosesize si sa inchida de tot acest subiect tabu. Numai in cazul Corinei vad ca au luat unele masuri nedrepte ,cu toate ca ea se implica cu adevarat in ceea ce face iar unii au fost deranjati ca nu au reusit sa ajunga la ea ,dar este dreptul ei sa-si aleaga clientela . Vad ca in privinta Mariei 80% din comenarii sunt negative (din patru pagini !!!!) si tot nu se face nimic .
Postat

lasa sa comenteze fiecare ce isi doresti!...si daca e de ales...sper sa inchida si acest topic

mai devreme am incercat sa comentez acest subiect dar din pacate pagina a ramas goala.
Cred ca moderatorii ar trebui sa se autosesize si sa inchida de tot acest subiect tabu. Numai in cazul Corinei vad ca au luat unele masuri nedrepte ' date='cu toate ca ea se implica cu adevarat in ceea ce face iar unii au fost deranjati ca nu au reusit sa ajunga la ea ,dar este dreptul ei sa-si aleaga clientela . Vad ca in privinta Mariei 80% din comenarii sunt negative (din patru pagini !!!!) si tot nu se face nimic .[/quote']
  • Administrator
Postat

@kinnkyboy69Probabil a fost o eroare tehnica, se mai intampla time to time, din pacate. Cand timpul si spatiul iti permite esti binevenit sa postezi ce ai incercat si mai sus sa postezi.@allDaca vor mai exista inca 3 situatii neplacute legate de neseriozitatea domnisoarei voi inchide acest thread.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Pai, nici macar nu stiu daca mai merita sa fie lasat deschis ... am sunat ieri pe la 10 si ceva si, surpriza, a raspuns. cateva zile mai devreme telefonul era inchis mereu. mi-a spus ca anuntul e valabil, tarifele le stiti, zona Moara de Foc, am intrebat daca pot veni, mi-a spus ca nu se poate, mai tarziu. Mai tarziu telefonul a sunat si n-a mai raspuns, ca si astazi, n-a mai raspuns nimeni. Ca si un alt numar din ziar, la care ar trebui sa raspunda o dama de 25 de ani 165/58, 0757181786 ... indiferent de ora suna de 4 ori si apoi intra casuta. Nici macar nu ar trebui dat importanta daca una e neserioasa, doar e telefonul ei si selecteaza cum vrea, dar cred ca 5 pagini pentru o neseriozitate sunt suficiente.

• Oras:Iasi
Postat

Salutare la toata lumea...va urmaresc de ceva timp recenziile, eu afland de curand de acest forum nefiind chiar un novice in ale ,,curvasariei" cum ar zice Jiji...sa trec la subiect...am fost azi la Maria, locatia in Pacurari pe langa Lukoil...2 fete dupa cum stiti, niciuna rupta din soare dar ok ca atitudine...aleg un oral neprotejat cu finalizare pe fata (ca doar asta m-a facut curios), dar n-am ales-o pe Maria ci pe colega ei de apartament(contabila);)....incepe prin a se dezbraca (as fi preferat sa nu o faca dupa ce am vazut-o goala) burta lasata dizgratios, sani mici si moi, ea fiind o tipa inalta si corpolenta...dar merg mai departe cu ideea sa ma concentrez mai mult pe fata ei...incepe oralul acceptabil 7/10 cu deep, ooo, se mai ajuta de maini din cand in cand dar nu comenteaza nimic, din contra zice ca-i place sa se joace.Ce mi-a placut e ca nu se grabeste si e ok atitudinea....Ce pot sa mai zic ..m-a costat 60 Ron (finalizarea pe fata) ... locatia e ok...din pacate nu aveau apa calda azi....eu imi facusem dus acasa inainte sa plec...120 e o ora normal si oral...normalul protejat...in rest nu m-a interesat altceva FK sau alte fantezii pt ca m-a dezamagit corpul...dar asta e...Va urez bafta la futut si astept intrebari daca am omis ceva...

Postat
Este alt numar de telefon ? Ca la cel din titlu nu raspunde nimeni .
Eu alt numar nu stiu eu la cel din titlu am sunat...ai dreptate ca de cateva zile intra mesageria vocala ca am mai incercat si eu...
Postat

asta e cea mai mare teapa de pe tot situl ! nu mai sunati degeaba, chiar daca va raspunde, atunci cand ajungeti la locul faptei inchide sau nu mai raspunde ;)

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Salutare. Vad mai multe tarife ale domnisoarelor in posturile celor ce le-au vizitat . Mai stie cineva daca mai sunt active si niste preturi actuale ?Stima

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...