cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 18, 2015 La simplu e mai simplu!R Federer e calificat in semifinale. La fel si Nadal!Restul se joaca. Probabil Djokovici si Murray de pe locurile 2.
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 18, 2015 Tecau a batut 2-0! E ca si calificat! Sau calificat! PLM nu am avut timp sa calculez!Vb maine!
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Noiembrie 19, 2015 Postat Noiembrie 19, 2015 O finală Tecău-Mergea?
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 19, 2015 Mi-as dori, dar cred ca nu!Mergea/Bopanna au pierdut azi 1-2 cu Fognini/Bolelli, insa au luat exact setul care le trebuia sa fie siguri delocul 1 in grupa!pe 2 i-as vedea pe fratii Bryan, care cel mai probabil o sa joace cu Tecau. Daca nu face Tecau vreo duda sa iasa pe doi si sa joace in semifinale cu Mergea. Ca la ars pe unde l-a prins, iar fratii Bryan l-au ars pe Tecau mai mereu!!!
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Noiembrie 19, 2015 Postat Noiembrie 19, 2015 Câştigă amândoi grupele. Iar frații sa fim serioşi,nu mai sunt ce au fost. Tecău poate să treacă de Bryan zic eu.
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Noiembrie 19, 2015 Postat Noiembrie 19, 2015 Şi poate se întâmplă o surpriză şi pierd frații azi. Nu se ştie... Nu m aş mira.
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 19, 2015 N-au pierdut! Ce-i drept au castigat tare greu, la super tiebreak cu 16-14. Dar au castigat!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 20, 2015 In urma rezultatelor de ieri, Mergea si Bopanna s-au calificat in semifinale de pe primul loc, iar fratii Bryan de pe 2.Ca sa fie pe locul 1 in grupa Tecau are nevoie azi sa ia macar un set. Nu trebuie sa castige.Daca pierde 2-0 pica pe 2 si joaca cu Mergea in semifinale!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 20, 2015 Pentru cei interesati Turneul Campionilor e pe Digisport 2. Acum se joaca Matkowski/Zimonjic - Dodig/Melo. F frumos meci 1 6
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 20, 2015 Paradoxal, Matkowski/Zimonjic se pot califica in semifinale, desi au doua infrangeri pana acum. Daca bat cu 2-0 azi (si au 1-0 la seturi), iar Tecau bate cu 2-0 perechea Herbert/Mahut, se califica Matkowski/Zimonjic!!!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 20, 2015 Si inca ceva interesant: Daca Matkowski/Zimonjic bat 2-1 si Tecau bate cu 2-0, o sa fie o egalitate perfecta intre 3 echipe : Matkowski/ZimnjicDodig/MeloHerbert/MahutToate cu cate o singura victorie si setaveraj egal 3-5 fiecare!!!O sa conteze diferenta de gameuri. Mai rar asa ceva!!!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 20, 2015 A fost un meci superb!Pana la urma Dodig/Melo i-au batut pe Matkowski/Zimonjic 2-1. 3-6, 7-5, 10-6 in supertiebreak si pastreaza sanse sa mearga mai departe.Depind insa de Tecau/Rojer! Pentru ei e esential ca Tecau sa castige, altfel vor fii sub perechea Herbert/Mahut, chiar daca acestia ii bat doar cu 2-1 pe Tecau/Bopanna, la setaveraj (4-4 vs 5-4)!
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Noiembrie 20, 2015 Postat Noiembrie 20, 2015 A fost un meci superb!Pana la urma Dodig/Melo i-au batut pe Matkowski/Zimonjic 2-1. 3-6, 7-5, 10-6 in supertiebreak si pastreaza sanse sa mearga mai departe.Depind insa de Tecau/Bopanna! Pentru ei e esential ca Tecau sa castige, altfel vor fii sub perechea Herbert/Mahut, chiar daca acestia ii bat doar cu 2-1 pe Tecau/Bopanna, la setaveraj (4-4 vs 5-4)!Ce frumos e cand depind si altii de noi,romanii. De multe ori noi stateam la "mana rezultatelor"... 1
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Noiembrie 20, 2015 Postat Noiembrie 20, 2015 Desi sunt convins ca Tecau o sa piarda. O sa ia un set,intervine automultumirea,autoconservarea. E din Balcani si el totusi...si e roman,sa fim sinceri.
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 20, 2015 Ce frumos e cand depind si altii de noi,romanii. De multe ori noi stateam la "mana rezultatelor"... Asa e! Sa calculam acum putin cam ce poate fii cu Tecau/Bopanna azi. Mai exact care sunt optiunile sa se califice de pe locul1 sau de pe 2 (ca oricum sunt calificati). Sa vedem meciurile care ne intereseaza: Tecau/Rojer - Matkowski/Zimonjic 2-0, 6-2, 6-4Herbert/Mahut - Matkowski/Zimonjic 2-1, 5-7, 6-3, 10-8Tecau/Rojer – Dodig/Melo 2-0, 6-4, 7-6Dodig/Melo – Herbert/Mahut 2-1, 3-6, 7-6, 10-7 Tecau/Rojer 2v 4-0 la seturi 25-16 la gameuri (+9)Herbert/Mahut 1v 3-3 la seturi 23-22 la gameuri (+1) Singura varianta in care Tecau/Rojer pot pierde locul 1 ar fii sa piarda in 2 seturi.Acuma depinde de ce vorbesc ei intre ei, Tecau cu Rojer. Cu cine le convine sa joace semifinalele, fartii Bryan, daca termina pe 1, sau Bopanna/Mergea daca termina pe 2. Personal cred ca s-ar simti mai confortabil cu Bopanna/Mergea. Au un mare ascendent moral in fata lor.pe de alta parte si Herbert/Mahut s-ar putea sa isi doreasca sa castige doar cu 2-1, dar asta inseamna un mare risc in Supe Tiebreak. Pot pierde si PA calificare. Deci ei o sa traga la victorie cu orice pret!Ramane de vazut! Daca Tecau/Rojer iau primul set, o sa traga la victorie, puncte, bani, ca oricum ies pe 1.Dar daca au vorbit sa ii evite pe fratii Bryan, e posibil sa intre moale in joc si sa se lase batuti 2-0!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 20, 2015 Desi sunt convins ca Tecau o sa piarda. O sa ia un set,intervine automultumirea,autoconservarea. E din Balcani si el totusi...si e roman,sa fim sinceri. Nu conteaza daca pierde cu 1-2! Tot pe locul 1 termina. Citeste mai sus!
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Noiembrie 20, 2015 Postat Noiembrie 20, 2015 Stiu ca termina pe 1. Spun ca o le spulbere sperantele lui Dodig si Melo.
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 20, 2015 Ca sa nu o mai lungim atat, pana la urma si pana la urma conteaza doar cu ceni vor Tecau si Rojer sa joace in semifinale! Cu cine se simt mai confortabil! Sunt, e adevarat niste banisori si puncte in joc! Insa daca ei cred ca mai degraba ii bat pe Bopanna/Mergea decat pe fratii Bryan, o sa piarda azi 0-2! Daca insa au oo, o sa aleaga varianta hard! Jucam azi la victorie, luam banii si punctele. Apoi ii batem si pe fratii Bryan si ne distantam clar pe locul 1 mondial!In acest moment, Bopanna/Tecau sunt perechea no.1 mondial, peste fratii Bryan daca bat azi! Ca si asta e o miza mare! La fel de mare aproape ca si castigarea turneului.
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Noiembrie 20, 2015 Postat Noiembrie 20, 2015 Si am feeling ca de data asta Megea il bate daca se intalnesc. Bine,eu sunt si fan Mergea.
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 20, 2015 Stiu ca termina pe 1. Spun ca o le spulbere sperantele lui Dodig si Melo. Prietene, pe 1 pot fi si daca pierd 1-2 si daca bat 2-1 si daca bat 2-0. Singura sansa pentru Dodig/Melo e sa bata Tecau/Bopanna 2-0! Iar daca vor locul 1 sa sa traga la victorie, pentru bani si puncte. Mai e si aici o hiba, adevarat! Varianta 1 - Orice victorie pentru Herbert/Mahut ii califica in semifinale in dauna echipei Dodig/Melo! Care e mai buna si pe care poate vor sa o evite in finala, daca ajung acolo Tecau cu Rojer!Varianta 2 - Diferenta o face insa o infrangere: daca e cu 0-2 pica Tecau/Rojer pe 2 si joaca cu Mergea.Varianta 3 - Daca e cu 1-2, raman pe 1, joaca cu fratii Bryan in semifinale, iar Dodig/Melo sunt tot out! Eu as merge pe una dintre variantele 2 sau 3, insa sper sa ma insel. Mi-ar placea sa ii vad jucand pe bune. Asa e sportiv si barbateste!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 20, 2015 Tocmai am citit un articol pe Digisport.ro. Un cacat. Cine poola mea ii angajeaza pe astia frate????Cica, fara sa joace, Tecau/Rojer sunt pe 1 dupa meciul de azi! Handicapati!Pai in primul rand, daca Herbert/Mahut ii bat 2-0, trec pe 1 la meci direct, setaveraj egal.. Sa zicem ca sunt eu prost informat si nu conteaza meciurile directe ci doar setaveraj si ganeuri +- la egalitate de puncte.Si asa, daca Herbert/Mahut ii bat la 5 gameuri diferenta, trec pe 2! Tecau/Rojer face +2 la setaveraj, +4 la dif de gameuri.Herbert/Mahut fac +2 la setaveraj, +5 la dif de gameuri! Si victorie directa.Dodig/Melo nu mai conteaza ca au setaveraj 0 in acest caz!Sa ii dea cineva afara pe idiotii din media sportiva PLS! 6
bipolar Reputație: 535 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Noiembrie 20, 2015 Fetele de la HR. Tocmai am citit un articol pe Digisport.ro. Un cacat. Cine poola mea ii angajeaza pe astia frate????\
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 20, 2015 Fetele de la HR. M-as duce si eu la selectie. Fete zici? Hmmm! Nu vreau decat 4000 da euro pa luna pentru colaborare si 2 articole pa zi. Impecabile as zice, modest cum sunt!
bipolar Reputație: 535 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Noiembrie 20, 2015 Angajeaza programatori. Incearca-ti norocul.
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 20, 2015 Angajeaza programatori. Incearca-ti norocul. N-ai inteles! Eu sunt ... ANALIST sportiv! Analizez meicuri si .... fete!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum