Sari la conținut

Discutii doar despre tenis, sper eu ca farieru'

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

La simplu e mai simplu!

R Federer e calificat in semifinale. La fel si Nadal!

Restul se joaca. Probabil Djokovici si Murray de pe locurile 2.

Postat

Tecau a batut 2-0! E ca si calificat! Sau calificat! PLM nu am avut timp sa calculez!

Vb maine!

Postat

Mi-as dori, dar cred ca nu!

Mergea/Bopanna au pierdut azi 1-2 cu Fognini/Bolelli, insa au luat exact setul care le trebuia sa fie siguri delocul 1 in grupa!

pe 2 i-as vedea pe fratii Bryan, care cel mai probabil o sa joace cu Tecau. Daca nu face Tecau vreo duda sa iasa pe doi si sa joace in semifinale cu Mergea. Ca la ars pe unde l-a prins, iar fratii Bryan l-au ars pe Tecau mai mereu!!!

Postat

N-au pierdut! Ce-i drept au castigat tare greu, la super tiebreak cu 16-14. Dar au castigat!

Postat

In urma rezultatelor de ieri, Mergea si Bopanna s-au calificat in semifinale de pe primul loc, iar fratii Bryan de pe 2.

Ca sa fie pe locul 1 in grupa Tecau are nevoie azi sa ia macar un set. Nu trebuie sa castige.

Daca pierde 2-0 pica pe 2 si joaca cu Mergea in semifinale!

Postat

Pentru cei interesati Turneul Campionilor e pe Digisport 2. Acum se joaca Matkowski/Zimonjic - Dodig/Melo. F frumos meci

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Paradoxal, Matkowski/Zimonjic se pot califica in semifinale, desi au doua infrangeri pana acum. Daca bat cu 2-0 azi (si au 1-0 la seturi), iar Tecau bate cu 2-0 perechea Herbert/Mahut, se califica Matkowski/Zimonjic!!!

Postat

Si inca ceva interesant: Daca Matkowski/Zimonjic bat 2-1 si Tecau bate cu 2-0, o sa fie o egalitate perfecta intre 3 echipe :

Matkowski/Zimnjic

Dodig/Melo

Herbert/Mahut

Toate cu cate o singura victorie si setaveraj egal 3-5 fiecare!!!

O sa conteze diferenta de gameuri. Mai rar asa ceva!!!

Postat

A fost un meci superb!

Pana la urma Dodig/Melo i-au batut pe Matkowski/Zimonjic 2-1. 3-6, 7-5, 10-6 in supertiebreak si pastreaza sanse sa mearga mai departe.

Depind insa de Tecau/Rojer! Pentru ei e esential ca Tecau sa castige, altfel vor fii sub perechea Herbert/Mahut, chiar daca acestia ii bat doar cu 2-1 pe Tecau/Bopanna, la setaveraj (4-4 vs 5-4)!

Postat

A fost un meci superb!

Pana la urma Dodig/Melo i-au batut pe Matkowski/Zimonjic 2-1. 3-6, 7-5, 10-6 in supertiebreak si pastreaza sanse sa mearga mai departe.

Depind insa de Tecau/Bopanna! Pentru ei e esential ca Tecau sa castige, altfel vor fii sub perechea Herbert/Mahut, chiar daca acestia ii bat doar cu 2-1 pe Tecau/Bopanna, la setaveraj (4-4 vs 5-4)!

Ce frumos e cand depind si altii de noi,romanii. De multe ori noi stateam la "mana rezultatelor"...

• Like 1
Postat

Ce frumos e cand depind si altii de noi,romanii. De multe ori noi stateam la "mana rezultatelor"...

Asa e! :)

Sa calculam acum putin cam ce poate fii cu Tecau/Bopanna azi. Mai exact care sunt optiunile sa se califice de pe locul1 sau de pe 2 (ca oricum sunt calificati).

Sa vedem meciurile care ne intereseaza:

Tecau/Rojer - Matkowski/Zimonjic 2-0, 6-2, 6-4

Herbert/Mahut - Matkowski/Zimonjic 2-1, 5-7, 6-3, 10-8

Tecau/Rojer – Dodig/Melo 2-0, 6-4, 7-6

Dodig/Melo – Herbert/Mahut 2-1, 3-6, 7-6, 10-7

Tecau/Rojer         2v   4-0 la seturi     25-16 la gameuri (+9)

Herbert/Mahut    1v   3-3 la seturi     23-22 la gameuri (+1)

Singura varianta in care Tecau/Rojer pot pierde locul 1 ar fii sa piarda in 2 seturi.

Acuma depinde de ce vorbesc ei intre ei, Tecau cu Rojer. Cu cine le convine sa joace semifinalele, fartii Bryan, daca termina pe 1, sau Bopanna/Mergea daca termina pe 2. Personal cred ca s-ar simti mai confortabil cu Bopanna/Mergea. Au un mare ascendent moral in fata lor.

pe de alta parte si Herbert/Mahut s-ar putea sa isi doreasca sa castige doar cu 2-1, dar asta inseamna un mare risc in Supe Tiebreak. Pot pierde si PA calificare. Deci ei o sa traga la victorie cu orice pret!

Ramane de vazut! Daca Tecau/Rojer iau primul set, o sa traga la victorie, puncte, bani, ca oricum ies pe 1.

Dar daca au vorbit sa ii evite pe fratii Bryan, e posibil sa intre moale in joc si sa se lase batuti 2-0!

Postat

Desi sunt convins ca Tecau o sa piarda. O sa ia un set,intervine automultumirea,autoconservarea. E din Balcani si el totusi...si e roman,sa fim sinceri.

Nu conteaza daca pierde cu 1-2! Tot pe locul 1 termina. Citeste mai sus!

Postat

Ca sa nu o mai lungim atat, pana la urma si pana la urma conteaza doar cu ceni vor Tecau si Rojer sa joace in semifinale! Cu cine se simt mai confortabil!

Sunt, e adevarat niste banisori si puncte in joc! Insa daca ei cred ca mai degraba ii bat pe Bopanna/Mergea decat pe fratii Bryan, o sa piarda azi 0-2!

Daca insa au oo, o sa aleaga varianta hard! Jucam azi la victorie, luam banii si punctele. Apoi ii batem si pe fratii Bryan si ne distantam clar pe locul 1 mondial!

In acest moment, Bopanna/Tecau sunt perechea no.1 mondial, peste fratii Bryan daca bat azi! Ca si asta e o miza mare! La fel de mare aproape ca si castigarea turneului.

Postat

Stiu ca termina pe 1. Spun ca o le spulbere sperantele lui Dodig si Melo.

Prietene, pe 1 pot fi si daca pierd 1-2 si daca bat 2-1 si daca bat 2-0. Singura sansa pentru Dodig/Melo e sa bata Tecau/Bopanna 2-0! Iar daca vor locul 1 sa sa traga la victorie, pentru bani si puncte. Mai e si aici o hiba, adevarat!

Varianta 1 - Orice victorie pentru Herbert/Mahut ii califica in semifinale in dauna echipei Dodig/Melo! Care e mai buna si pe care poate vor sa o evite in finala, daca ajung acolo Tecau cu Rojer!

Varianta 2 - Diferenta o face insa o infrangere: daca e cu 0-2 pica Tecau/Rojer pe 2 si joaca cu Mergea.

Varianta 3 - Daca e cu 1-2, raman pe 1, joaca cu fratii Bryan in semifinale, iar Dodig/Melo sunt tot out!

Eu as merge pe una dintre variantele 2 sau 3, insa sper sa ma insel. Mi-ar placea sa ii vad jucand pe bune. Asa e sportiv si barbateste!

Postat

Tocmai am citit un articol pe Digisport.ro. Un cacat. Cine poola mea ii angajeaza pe astia frate????

Cica, fara sa joace, Tecau/Rojer sunt pe 1 dupa meciul de azi! Handicapati!

Pai in primul rand, daca Herbert/Mahut ii bat 2-0, trec pe 1 la meci direct, setaveraj egal.. Sa zicem ca sunt eu prost informat si nu conteaza meciurile directe ci doar setaveraj si ganeuri +- la egalitate de puncte.

Si asa, daca Herbert/Mahut ii bat la 5 gameuri diferenta, trec pe 2! Tecau/Rojer face +2 la setaveraj, +4 la dif de gameuri.

Herbert/Mahut fac +2 la setaveraj, +5 la dif de gameuri! Si victorie directa.

Dodig/Melo nu mai conteaza ca au setaveraj 0 in acest caz!

Sa ii dea cineva afara pe idiotii din media sportiva PLS!

• Minus 6
  • Oras:offline
  • Oras:offline
Postat

Fetele de la HR.

Tocmai am citit un articol pe Digisport.ro. Un cacat. Cine poola mea ii angajeaza pe astia frate????

\
Postat

Fetele de la HR.

M-as duce si eu la selectie. Fete zici? Hmmm! Nu vreau decat 4000 da euro pa luna pentru colaborare si 2 articole pa zi. Impecabile as zice, modest cum sunt! :laugh2

Postat

Angajeaza programatori. Incearca-ti norocul.

N-ai inteles! Eu sunt ... ANALIST sportiv! Analizez meicuri si .... fete! :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...