jan de la boema Reputație: -403 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Decembrie 25, 2015 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2015 Postat Decembrie 25, 2015 http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Kevin+James+2012+Open+Day+11+WAX6DNyi86sl.jpg 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 Bai, o fi la Mubaddala turneu Exhibition, da' la cum joaca Ferrer in momentele astea, ma intreb oare vrea sa transmita un mesaj de "Atentie la mine in 2016 !" ?? :thinking
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 Nu deci pe bune, ori pe Joe Wilfied il doare'n pula sa joace azi si se gandeste de fapt la petrecerea de diseara, ori Ferrer e pe val ! :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 Ce pusca mea, Tsonga a venit la Abu Dhabi sa faca plaja/baie.... ! :slap2 Next: Kevin Anderson - Milos Raonic ! Parca vad ca Kevin o ia si asta in serios ! Sa vedem.... Nu prea ii place lui Raonic hardul...
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 Parerea mea ca Ferrer va reusi sa se impuna, eventual, numai in turnee mici. Sa ne uitam un pic pe statistica Head2Head:Ferrer - Djokovic 4 - 18;Ferrer - Federer 0 - 16 (Nici maca o singura victorie in fata lui Federer? Pana si Roddick l-a batut de 3 ori pe Federer. Iar Roddick saracul avea cosmar cand il vedea pe Federer)Ferrer - Murray 6 - 12Ferrer - Nadal 6 - 24Ferrer - Wawrinka 7 - 7 Total: 23 victorii - 77 infrangeri. Cam astea sunt rezultatele lui Ferrer impotriva principalilor favoriti. Cam greu sa castige vreun turneu important in aceste conditii. Dar sportul ne poate oferi si surprize La multi ani si sa inceapa sezonul 2016 in tenis
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Ba baiatule, asa ceva nu se poate ! Care va uitati la meci ? Cred ca Anderson o sa aiba un cuvant greu de spus anul asta.... Ori Lopez joaca ca un c..r, ori Anderson chiar devine bun (e top 20 dar are sanse spre top 10 daca joaca asa)....
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Cum bai pusca mea sa ai 4-1 in Tie Break si sa pierzi tie-break-ul cu 4-7 ? ! :slap2 :slap2 :slap2
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Te referi la Feliciano Lopez cu K. Anderson? I-o dat Lopez 2 tiebreak de n-a stiut de el ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Te referi la Feliciano Lopez cu K. Anderson? I-o dat Lopez 2 tiebreak de n-a stiut de el ))Myeap, in primul set parea pe val Kevin, dar a fost foc de paie.... Pana una alta Unchiu' Tony pare putin nervos.... Ferrer chiar joaca, nu se-ncurca !
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 3-0 Nadal in setul 3. Se pare ca s-a "stins" si Ferrer precum Anderson
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Mdap, Nadal pare Nadal ala de acum 2 ani, de mult nu a mai jucat asa...
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Ar fi cazul sa mai joace si el ceva. Mi s-a cam luat sa-l vad doar pe Federer reusind sa-l impiedice pe Djokovic din cand in cand. Pentru frumusetea acestui sport sper sa vad un alt Nadal in 2016.
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Federer la invins pe Djokovic in 2015 de trei ori din cate stiu. In finala de la Dubai, in finala de la Cincinatti si in grupe la turneul campionilor. Nadal nu a reusit sa-l bata de Djokovix in 2015.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Nadal a avut un 2015 de c****t ! Sunt sigur ca vom vedea altceva in 2016 !
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2016 Postat Ianuarie 2, 2016 Well, Rafa l-a facut fasole batuta pe Milos ! Cred ca lui Nole s-ar putea sa-i sune in cap becu rosu, iar s-ar putea sa nu castige Aussie Open ! Oricum, Rafa revine, ceea ce e de bine !
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 Ce pusca mea, Nole parca e robot, il bate pe Brown si-n reluare si cu incetinitoru' !
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Ianuarie 4, 2016 Si Halep parca vad ca abandoneaza cu Azarenka dupa ce si-o ia primul set... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 Si Halep parca vad ca abandoneaza cu Azarenka dupa ce si-o ia primul set...Hmm... mdap, Vika cam e in revenire si e putin pe val ! Sa vedem ce va fi, mai e pana la meci....
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 Marocane cam ai dreptate. O sa caut pe WTA sa vad daca exista o statistica cu privire la abandonuri. Halep a abandonat de atatea ori ca am pierdut sirul. Din pacate mentalitatea ei are o cale gresita. In loc sa lupte pana la capat prefera sa se dea lovita si abandoneaza.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 Cum ba PLM sa te cheme Feliciano Lopez locul 17 Mondial si sa te bata Munoz de la Nava locul 75 Mondial si care joaca mai mult challenger-uri ??? In PLM !?! :laugh2
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 Iar Dimitrov l-a executat pe Simon la Brisbane.
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 Cum ba PLM sa te cheme Feliciano Lopez locul 17 Mondial si sa te bata Munoz de la Nava locul 75 Mondial si care joaca mai mult challenger-uri ??? In PLM !?! :laugh2 Pariasi pe Lopez?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 Pariasi pe Lopez? Nope, nu pariez, (pariez ffooaarrte rar si doar LIVE) dar oricum, e ireal ! Adica ma rog la Abu Dhabi hai sa zicem, revelion, plaja, soare, a castigat mai greu cu Anderson ! Dar azi ? Gata, a inceput sezonul, s-au terminat sarbatorile, pune mana si da in minge, te bate unul care joaca 99% turnee challenger ?!
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 Cate smecherii se fac si la pariuri...nu m-ar mira. Sa nu uitam de marele scandal si din snooker cu John Higgins (campionul mondial prins facand smecherii). Ori o fi tot cu gandul la vacanta Lopez, la pizde... Djokovic ar fi castigat cu Brown stand si la vestiar Astept finala Djokovic-Nadal la Doha, respectiv Federer-Nishikori/Raonic la Brisbane. Asta daca nu vor fi surprize
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum