Sari la conținut

Discutii doar despre tenis, sper eu ca farieru'

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Sa revizuiesc un pic si pronosticele urmatoare, ca au fost 2 surprize.

Am zis:

In optimi WTA Dubai:

Halep - Ivanovici 1 (din patriotism)  Ana o calareste pe Gavrilova, cred ca ramane asa

Strycova - Kuznetsova 1 dar greu  Strycova - J Georges  1   ff greu de zis dupa cum a jucat Georges ieri!!!

Suarez Navarro - C Garcia 1 ramane la fel

A Petkovici - B Bencic 2 meci echilibrat  de vazut inca

R Vinci - S Errani 1 meci echilibrat  de vazut inca

M Bregle - P Kvitova 2  ramane la fel

Ka Pliskova - Mladenovic 1 dar greu  Vandeweghe - Mladenovic 2   meci echilibrat, pronostic greu

Svitolina - Muguruza 2  ramane la fel

Sferturi:

Halep - Strycova 1 (2-1) normal o bate, dar depinde cum sta cu moralul si fizicul

S Navarro - B Bencic 2 meci f echilibrat

R Vinci - Kvitova 2 dar greu

Pliskova - Muguruza 2 clar

Semifinale:

Halep - B Bencic 2 (1-2)

Kvitova - Muguruza 1 (2-1)

Finala:

B Bencic - Kvitova 2

De la sferturi incolo mai discutam dupa optimi!

Postat

Se pare ca Ivanovici face cu Gavrilova o executie in stil mafiot! 1-0 la seturi (6-1) si 3-0 cu 2 breakuri. Serveste pt 4-0

• Minus 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daria arata ca o pustoaica care s-a futut bine de tot inainte de meci si a zis ca daca tot se plictiseste, sa joace "neste" tenis ! A facut pe teren niste faze demne de "cascadorii rasului" !

• Like 1
Vizitator
Postat

Simona - Anuskha - meci foarte dificil...

• Like 2
Postat

Deci Ivanovici a distrus-o pe Gavrilova 6-1, 6-0. Pronostic corect. Pana acum am ghicit 6 din 8.

• Minus 6
Postat

Urmarea meciul Zheng S - Errani S. Dupa ce Zheng a condus surprinzator cu 4-0!!!, a pierdut primul set cu 5-7!

In setul 2 e 1-0 pentru Errani si 30 egal. Un meci care se joaca inca! Eu am mers pe Errani si ma cam miram de inceput. Se pare ca Errani si-a revenit.

Postat

Sa mai vorbim un pic si de baietii nostrii.

Intr0un Challenger la Wroclaw (Polonia), A Ungur si M Copil au pierdut ieri inca din saisprezecimi cu 2 jucatori mai bine cotati. Diferente de 60-60 locuri, toti fiind in top 200. Ungur 189 la un tip de loc 134, Copil 199 la locul 113. Cam asta e nivelul nostru la masculin. Din pacate f slabut. Aici doar la dublu ne mai scoatem.

Postat

Greu se descurca Errani cu Zheng S! 7-5 setul 1 dupa ce a fost condusa cu 4-0 si acum e doar 4-3 pentru Errani cu 3 sanse de break!

Postat

Munca multa. A avut 4-3, dar servea Zheng pentr a egala. A reusit break Errani si are 5-3. Serveste pentru meci.

Postat

Greu dar a reusit. Trece si Errani!

Mi-au iesit 10 rezultate din 12 pana acum. Mai sunt 2 azi de jucat. Cel mai disputat e JJ - BB (J Jankovic - B Bencic). JJ e o luptatoare, BB un lup tanar si infometat de rezultate. JJ de cursa lunga, BB inchide rapid daca e in forma. Vedem! In cateva minute incepe.

Vizitator worldoftanks
Postat

Ivanivici - Halep... asteptam cu deosebit "interes" anuntul Simonei de retragere de la acest turneu datorita unei accidentari sau unei noi operatii de limbrici, hemoroizi, sau micsorare de tate....

• Like 1
Postat

JJ - BB un meci asa cum credeam! Greu. JJ e o jucatoare de anduranta. Si o cam enerveaza pe BB prin asta. BB are 1-0 la steuri, dar JJ are 6-5 la gameuri in set 2. BB serveste, dar e cam nervoasa. Sa mai vedem!

Vizitator worldoftanks
Postat

JJ won :)

Vizitator
Postat

A treia surpriza ! Oricum, s-a vazut faptul ca Belinda a fost extrem de obosita dupa finala de duminica ! pentru primul set a mai avut ceva benzina, dar spre sfarsitul setului 2 s-a dus benzina...

Vizitator
Postat

Se comfirma faptul ca nu poti sa joci turneu dupa turneu, nu esti robot... :no2 :no2

La fel, si la Vinci, tot oboseala.... A facut-o muci Shvedova in primul set, a batut-o si cu sireturile de la adidasi :laugh2 :laugh2 ...

Vizitator
Postat

Yeap, oboseala MARE la Vinci. A 4-a surpriza !

Postat

O noua zi. Sa actualizam ultimele pronostice:

Halep - Ivanovici 1 (din patriotism)  Ana o calareste pe Gavrilova, cred ca ramane asa

Strycova - Kuznetsova 1 dar greu  Strycova - J Georges  1   ff greu de zis dupa cum a jucat Georges ieri!!!

Suarez Navarro - C Garcia 1 ramane la fel

A Petkovici - B Bencic 2 meci echilibrat  de vazut inca

R Vinci - S Errani 1 meci echilibrat  de vazut inca

M Bregle - P Kvitova 2  ramane la fel

Ka Pliskova - Mladenovic 1 dar greu  Vandeweghe - Mladenovic 2   meci echilibrat, pronostic greu

Svitolina - Muguruza 2  ramane la fel

Deci: Halep - Ivanovici 1  Greu meci. Daca trece merge pana in semifinale macar. Daca nu e naspa pt moral

Strycova - J Georges 1  A inceput meciul.  1-3 set 1 cu un break Georges

Suarez Navarro - C Garcia 1

A Petkovici - J Jancovic 1 dar strans. Din nou spiritul de luptatoare al lui JJ care a scos-o pe Belinda Bencic!!!!

Shvedova - S Errani 2  Surpiza produsa de Shvedova cu Vinci, dar urciorul nu cred sa mearga iar azi la apa

M Bregle - P Kvitova 2

Vandeweghe - Mladenovici 2

Svitolina - Muguruza 2

Postat

Una balta, alta calda! :)

Strycova - Georges 2-6, 0-2

Suarez N - C Garcia 6-4

• Oras:UNDE VREA PULA MEA
  • Oras:UNDE VREA PULA MEA
Postat

Nu ma mai  mira  faptul  ca si  ieri  au  fost  multe  surprize.

La  fiecare  turneu  se  intampla  asta   :)

• Like 7
  • Minus 15
Postat

Strycova nu e prea in formaazi. Dar lupta, a facut si ea break dupa ce a fost condusa cu 2-0 si 3-1. E 3-2 pentru Georges, dar serveste Strycova.

Dincolo e echilibru: 1-1

Postat

Pe mine nu mai mira de mult nimic in circuitul feminin. Am mai zis-o, in afara de S Williams, orice e posibil in rest. Si S W imbatraneste si ea. O jucatoare de pe 133 poate castiga la nr. 2.

Revenind la meciurile de azi, un update:

Strycova - Georges 4-3 in set 2. Cu break. Pare sa-si revina.

Suarez - Garcia 2-2 in set 2

Postat

Lucrurile incep sa intre pe fagasul vazut de mine.

Strycova are 5-3

Suarez are 3-2 si a facut break

Postat

Am zis de ieri ca oricum va fi un meci ff greu intre Strycova si Georges, dupa cum a jucat Georges! Se adevereste. Se intra acum in decisiv. 2-6, 6-3.

Suarez insa se indreapta spre meci, are 6-4 si 4-2. Cum am zis tot ieri. Posibil sa castige in 2 seturi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...