Sari la conținut

Discutii doar despre tenis, sper eu ca farieru'

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 Ce joaca, ba, Nadal, zici ca joaca cu Nole  finala RG ! Il rupe pe Berdych...

In fine, un ACE de la Tomas

Vizitator
Postat

Deci cum am zis, daca joaca asa in 2017, ii face praf pe toti... Ce Fedex,  Nole, ce Andy, ce Key Nishikori ? Pai ii bate muci ii face...

Vizitator
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 EXACT aceleasi ticuri la Rafa, cu aranjatul sticlelor de suc/apa la milimetru...

Vizitator
Postat

Iaca si Unchiu' Tony, chiar ma gandeam pe unde o fi !

Vizitator
Postat

Serveste mai bine Tomas set. 2, mai seamana a Berdych pe care-l stie toata lumea...

• Oras:Muzeu
  • Oras:Muzeu
Postat

Stiu... am in familie o fosta verisoara in Top 300 WTA, nu dau amanunte. Bine a participat mai ales la turnee ITF, nu prea a ajuns la turnee mari si nici Mandatory,dar chiar si asa, la cele ITF se cheltuie o caruta MARE de bani.... Acum e antrenoare.

scuze ca intrerup aceasta serie de postari la obiect cu una offtopic dar chiar sunt curios, cu ce ti-a gresit de nu mai e verisoara ta? :)
  • Like 1
Vizitator
Postat

scuze ca intrerup aceasta serie de postari la obiect cu una offtopic dar chiar sunt curios, cu ce ti-a gresit de nu mai e verisoara ta? :)

:slap2 Da, acum am vazut ! o verisoara FOSTA jucatoare in TOP 300... m-am exprimat fix de-ampulea, cum s-ar spune... Multumesc de atentionare... :slap2 :slap2 :laugh2 :laugh2 :blushing2

Vizitator
Postat

AUUUCHH ! Aia a durut, l-a luat la tinta pe Tomas.... totusi nu cred ca a fost intentionata...

Vizitator
Postat

Bun, a jucat superb Rafa, putin dereglat reverul cu ambele maini, si-a mai pierdut din precizia de odinioara, dar tot joaca foarte bine...

Vizitator
Postat

Tu vorbești cu Rafa sau cu unchiul Tony?

:laugh2 :laugh2 Nu vazusi ce minge i-a tras in stomac, nu cred ca ii mai trebuie mancare in seara asta...

(ce-i drept vad ca am umplut singur ca prostul, recunosc 2 pagini, nu prea intereseaza tenis-ul pe aici... :blushing2 :blushing2 Mai era Cosmin, Roberta, Picon, care mai intrau pe topicul asta, dar asta odinioara...)

Vizitator
Postat

Serena Williams se va casatori cu Alexis Ohanian, unul dintre fondatorii site-ului Reddit

Casa de Piatra !

Vizitator
Postat

DE NECREZUT ! Francesca Schiavone a trecut de calificari la turneul de la Brisbane, la cat, la 36 de ani !!!

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Serena Williams se va casatori cu Alexis Ohanian, unul dintre fondatorii site-ului Reddit

Casa de Piatra !

Si copii la fel! :)

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Si copii la fel! :)

:laugh2 :laugh2 Plus ca deja nu mai am puncte ! :slap2 :slap2

• Like 1
Vizitator
Postat

Prefer un single malt... :)

Doar tu ? :( Pai daca ai drum prin GL, da de veste si vedem noi ce iese ! :) (da oricum ma bagi repede sub masa, ca nu-s cu bautele :laugh2 :laugh2 :blushing2 :blushing2 :slap2 )

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Prefer un single malt... :)

Macar ceva de genul:

post-70730-0-93454200-1483100414_thumb.jpg

Vizitator
Postat

Buunnn... Azi

1. Berdych - Joe-Wilf - un fel de meci de "cascadorii rasului", castigat de Tsonga dupa ce a "tras cu dintii" de victorie. Interesant conceptul de super-ti break la simplu.

2. Cum am preconizat Goffin o sa fie o bataie de cap in 2017 pentru cei din Top 5, l-a perpelit la foc mic pe Andy tot meciul....

Sa vedem ce face Rafa, daca joaca la fel, s-ar putea ca el cu Goffin sa-l cam dea pe spate pe Nole in 2017....

Vizitator
Postat

Mai in gluma, mai in serios, daca Nadal joaca asa tot anul si mentine ritmul asta, il bate muci pe Nole in 2017...

• Oras:Over the rainbow
  • Oras:Over the rainbow
Postat

DE NECREZUT ! Francesca Schiavone a trecut de calificari la turneul de la Brisbane, la cat, la 36 de ani !!!

Lopix, au mai fost jucatoare care au facut performanta si la varste chiar mai inaintate. ;)

Mai in gluma, mai in serios, daca Nadal joaca asa tot anul si mentine ritmul asta, il bate muci pe Nole in 2017...

Mai in gluma. :) Cred ca te pripesti socotind prestatia la asemenea meciuri drept o avanpremiera pentru ce urmeaza in sezonul oficial.

Postat

Sa vedem ce face Rafa....

Fac pregatiri de Revelion! :)

• Minus 1

Vizitator
Postat

Fac pregatiri de Revelion! :)

:laugh2 :laugh2 :138x :138x

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...