DON13 Reputație: 285 Postat Aprilie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Maxi draga eu deja te aștept ))hai mai repede si o sa ai si o surpriza !! Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Maxi draga eu deja te aștept ))hai mai repede si o sa ai si o surpriza !! Upsss scumpul de maxim iara nu a ajuns?Chiar asa morcov are oare? Link spre comentariu
DON13 Reputație: 285 Postat Aprilie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Maxi ai făcut pană la căruță?? Ca nu ai mai ajuns!! Daca tot iti este frica, hai la mănuși.In ring care pe care!! Link spre comentariu
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Aprilie 30, 2015 )) Don13 si ciurucurel doi prosti si laudarosi. unu nu fute nimic altu recunoaste ca termina in 13 secunde:). da ma ma cac pe voi de frica:)))) veniti voi maine la locul stabilit. Don nu uita sa aduci extrasu de cont din Banca Transilvania. ma ciurucurel in piata muzeului unde ti-am zis eu nu ai acces cu masina. daca esti asa smecher incat sa stai in masina si sa ai 'oameni' sa me rezolve cinste tie! nu am o problema cu asta! tu spune in plm ziua , ora si locul. nu te mai trage pe cur. ma tot acuzi de frica dar labare nu uita eu ti-am propus concret:ziua,ora,locul! tu? o tot dai in postari inutile de ale tale. fii ma barbat in plm mea si zi ; ziua,ora locul! Link spre comentariu
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Aprilie 30, 2015 ma Don eu fac ce vreau eu , cum vreau eu! intelegi? ma doare-n pula de manusile tale de ringul tau. voi nu ati sesizat ca EU dictez! eu stabilesc locul, ora, ziua voi sunteti niste simopli executanti si in curand executati:). ce plm nu intelegi?)))))))))). ganditorule. vai de pula ta terminatule in 13 secunde:)))) Maxi ai făcut pană la căruță?? Ca nu ai mai ajuns!! Daca tot iti este frica, hai la mănuși.In ring care pe care!! Link spre comentariu
DON13 Reputație: 285 Postat Aprilie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Partajează Postat Aprilie 30, 2015 scri cum scriHai că m-ai lămurit!!! ))) Link spre comentariu
DON13 Reputație: 285 Postat Aprilie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Idiot de data asta tu ai stabilit locul și ora, dar tot nu ai apărut!! Gaina pulii! Link spre comentariu
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Aprilie 30, 2015 nu sunt perfect dar ...sunt peste tine asta e clar. d'alea flagrante nu fac!Hai că m-ai lămurit!!! ))) Link spre comentariu
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Aprilie 30, 2015 esti acolo? mergi inauntru si suge pula la un chelner. platesc eu 70 lei:))))))))))))))))))) ma don ma pis pe tine constant:)))))))))))))))))Idiot de data asta tu ai stabilit locul și ora, dar tot nu ai apărut!! Gaina pulii! Link spre comentariu
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Aprilie 30, 2015 ma Don daca ai fost acolo te declar prostu secolului:))))))))))) cum plm mea sa imi pierd ma timpu cu niste infecti ca voi?))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))voi astia ...cititori pe aici va dati seama ca don e un imbecil notoriu? cum plm mea sa nu-l faca curvele daca eu l-am facut sa mearga ca prostu satului acolo:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ba inteligentule, ganditorule....esti mai prost chiar decat credeam eu:)))))))))))))))))))). esti monument de prostie. Link spre comentariu
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Aprilie 30, 2015 ai avut si manusile?))))))))))))))))))) ma pis pe mine de ras:))))))))))))))))))))) don asteptand in piata muzeului:))))))))))))))))))) super imagine. frecandu-si mainile:)))))))))))))))))) Link spre comentariu
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Ma Don sa inchei optimist ca am o intalnire importanta:) in piata muzeului evident. Sugi pula ma jegosule! M-am pisat inca o data pe tine. asteapta-ma acasa. stai acolo cuminte, fa o laba, numara banii din cont, abereaza ....ca eu am adresa ta si te voi vizita! problema e ca nu vreae sa fie anuntata vizita:) . eu asa gandesc:). pana ne vedem nu uita: sugi pula tu si familia ta de infecti! Link spre comentariu
DON13 Reputație: 285 Postat Aprilie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Ma Don sa inchei optimist ca am o intalnire importanta:) in piata muzeului evident. Sugi pula ma jegosule! M-am pisat inca o data pe tine. asteapta-ma acasa. stai acolo cuminte, fa o laba, numara banii din cont, abereaza ....ca eu am adresa ta si te voi vizita! problema e ca nu vreae sa fie anuntata vizita:) . eu asa gandesc:). pana ne vedem nu uita: sugi pula tu si familia ta de infecti! Tarane oprește, deja ai întrecut limita bunului simț, inteleg ca ești prea prost si te legi de mine, dar acuma te-ai legat de familia mea!!! Tot am sa te găsesc nespalatule dar atunci o sa fie vai și amar de capul tău. Te bag la reanimare infectu dracu, o sa ma ti minte.. Nici nu ști cu cine te-ai pus.. Te bat pana nu mai sti de tine, te bag in portbagaj si te duc in padure te leg de un copac si am sa ma piș pe tine...Am sa te bat de te îndoi!! Sa iti bag pl in gură!! Link spre comentariu
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Aprilie 30, 2015 relax ma Don. inca nu ti-am aratat tot ce pot! relax! ))))))))) cauta-ma. !Tarane oprește, deja ai întrecut limita bunului simț, inteleg ca ești prea prost si te legi de mine, dar acuma te-ai legat de familia mea!!! Tot am sa te găsesc nespalatule dar atunci o sa fie vai și amar de capul tău. Te bag la reanimare infectu dracu, o sa ma ti minte.. Nici nu ști cu cine te-ai pus.. Te bat pana nu mai sti de tine, te bag in portbagaj si te duc in padure te leg de un copac si am sa ma piș pe tine...Am sa te bat de te îndoi!! Sa iti bag pl in gură!! Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Aprilie 30, 2015 relax ma Don. inca nu ti-am aratat tot ce pot! relax! ))))))))) cauta-ma. !Ce sa areti ma muistule ce poti?Tu ce poti tu nu poti nimic ma fraiere,fricosu puli.Daca ai fost smecher si Don a putut ajunge la intalnire dece nu ai fost acolo ma laudarosu puli?Tu esti un copil avortat care scrie la tastatura si suge pulele.Asa ca iara nu ai fost la intalnire,sau nu au venit taranii tai cu tine cu coasele si singur ti-a fost frica ma infectule!Mai ai frati acasa toti sunt avortati ca tine si fricosi?suge pula in continoare jegule,eu cred ca nu ai doi lei in buzunar sa te duci in centru nu sa umbli in piata muzeului ma gunoi ordinar!!Sau tu erai gunoierul ala din seara asta cand am trecut pe acolo si carai tomberoanele? 1 2 Link spre comentariu
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Mai 1, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Mai 1, 2015 asta e grija ta ma ciurucurele. unde am eu bani sa merg? vai de pula ta! ma ciurucurele tu nu te-ai prins ca totul a fost un joc. ca imi bat joc de voi cum vrea pula mea:). ca ma doare-n pula de voi. sunteti gaste si puneti botu la tot. niste botanisti infecti asta sunteti.)))))))))). TU esti mai prost intr-adevar cu mult decat Don13. El e mai agresiv insa tu esti monument de prostie. Esti un fel de gigi becali al site-ului. Numa unu ca el ar putea face analogiile si rationamentele alea. Nu era vorba de nici o laudarosenie, numa unu ca tine poate interpreta asa, era o chestie simpla. O bataie de joc. Cu tine m-as intalni ca tu meriti o corectie! Dar am eu metodele mele sa 'te identific'.Fii sigur ca nu o sa fie o chestiune 'anuntata'! Il poti intreba de exemplu pe Don13 ce a primit in PM. Mai devreme sau mai tarziu tu o sa 'ma cunosti':)! Trebuie doar sa ai rabdare! Tu si altii ca tine sunteti 'identificabili' pentru ca ati lasat 'urme'. Participati la celebrele 'intalniri' ale curvarilor:). Iti dau un pont eu NU particip! Unele din locurile unde v-ati vazut au fost 'publice' pe aici. . Ti s-a aprins un beculet?...Daca nu nu-i bai! O sa iti 'aprind' eu !. Sugi pula ma ciurucurele , o sa imi bat joc de tine cat vrea pula mea:).Ce sa areti ma muistule ce poti?Tu ce poti tu nu poti nimic ma fraiere,fricosu puli.Daca ai fost smecher si Don a putut ajunge la intalnire dece nu ai fost acolo ma laudarosu puli?Tu esti un copil avortat care scrie la tastatura si suge pulele.Asa ca iara nu ai fost la intalnire,sau nu au venit taranii tai cu tine cu coasele si singur ti-a fost frica ma infectule!Mai ai frati acasa toti sunt avortati ca tine si fricosi?suge pula in continoare jegule,eu cred ca nu ai doi lei in buzunar sa te duci in centru nu sa umbli in piata muzeului ma gunoi ordinar!!Sau tu erai gunoierul ala din seara asta cand am trecut pe acolo si carai tomberoanele? Link spre comentariu
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Mai 1, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Mai 1, 2015 nu am vazut cand am raspuns prima data. Cred ca toti ati observat ca exista o categorie de oameni care intr-adevar folosesc 'areti' in loc de 'arati'. Eu am intalnit-o de multe ori si de fiecare data a fost folosita de oameni ce traiesc la tara! Nu am o problema cu ei! Insa 'taranii' de oras sunt intr-adevar o problema! Ciurucurel este 100% unu dintre ei! Folosirea acestui 'areti' e ca o amprenta! Nu da gres niciodata! Cu toate astea priviti si voi ce afirmatii face:). Nu e delicios? Nu e evident ca e 'prostu satului'? Eu i-am zis sa isi faca un serviciu si sa nu mai intre in polemici pentru ca e limitat omu. Stiti ce mi-a raspuns:"am serviciu":)))))))))))))))))))))). Asta e antologica, e cireasa de pe tort:"Ciurucurele fa-ti ma un serviciu si nu mai posta inutil"Raspunde ciurucurel:"Am serviciu".)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))). Cum sa iti bati joc de labaru asta?CUM?)))))))))))))))))))))))))))))))))Ce sa areti ma muistule ce poti?Tu ce poti tu nu poti nimic ma fraiere,fricosu puli.Daca ai fost smecher si Don a putut ajunge la intalnire dece nu ai fost acolo ma laudarosu puli?Tu esti un copil avortat care scrie la tastatura si suge pulele.Asa ca iara nu ai fost la intalnire,sau nu au venit taranii tai cu tine cu coasele si singur ti-a fost frica ma infectule!Mai ai frati acasa toti sunt avortati ca tine si fricosi?suge pula in continoare jegule,eu cred ca nu ai doi lei in buzunar sa te duci in centru nu sa umbli in piata muzeului ma gunoi ordinar!!Sau tu erai gunoierul ala din seara asta cand am trecut pe acolo si carai tomberoanele? Link spre comentariu
DON13 Reputație: 285 Postat Mai 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Partajează Postat Mai 1, 2015 asta e grija ta ma ciurucurele. unde am eu bani sa merg? vai de pula ta! ma ciurucurele tu nu te-ai prins ca totul a fost un joc. ca imi bat joc de voi cum vrea pula mea:). ca ma doare-n pula de voi. sunteti gaste si puneti botu la tot. niste botanisti infecti asta sunteti.)))))))))). TU esti mai prost intr-adevar cu mult decat Don13. El e mai agresiv insa tu esti monument de prostie. Esti un fel de gigi becali al site-ului. Numa unu ca el ar putea face analogiile si rationamentele alea. Nu era vorba de nici o laudarosenie, numa unu ca tine poate interpreta asa, era o chestie simpla. O bataie de joc. Cu tine m-as intalni ca tu meriti o corectie! Dar am eu metodele mele sa 'te identific'.Fii sigur ca nu o sa fie o chestiune 'anuntata'! Il poti intreba de exemplu pe Don13 ce a primit in PM. Mai devreme sau mai tarziu tu o sa 'ma cunosti':)! Trebuie doar sa ai rabdare! Tu si altii ca tine sunteti 'identificabili' pentru ca ati lasat 'urme'. Participati la celebrele 'intalniri' ale curvarilor:). Iti dau un pont eu NU particip! Unele din locurile unde v-ati vazut au fost 'publice' pe aici. . Ti s-a aprins un beculet?...Daca nu nu-i bai! O sa iti 'aprind' eu !. Sugi pula ma ciurucurele , o sa imi bat joc de tine cat vrea pula mea:). Esti tare:))))cei ii cu poza aia pe care mi-ai trimis-o pe pm?? )))))mi-ai trimis o poza cu un tip:)))))))))pe care nici nu il cunosc, dar cum de nu ai întrebat-o pe Medea daca eu sunt tipul din poza:)))))pentru ca m-ar recunoaște,!!!! Deja ești penibil ca trimiti poze cu toti prostii!!! )))) Link spre comentariu
charny Reputație: -386 Postat Mai 2, 2015 Oras:No man's land Oras:No man's land Partajează Postat Mai 2, 2015 Esti tare:))))cei ii cu poza aia pe care mi-ai trimis-o pe pm?? )))))mi-ai trimis o poza cu un tip:)))))))))pe care nici nu il cunosc, dar cum de nu ai întrebat-o pe Medea daca eu sunt tipul din poza:)))))pentru ca m-ar recunoaște,!!!! Deja ești penibil ca trimiti poze cu toti prostii!!! ))))Oare atunci si profilul de facebook este fals???? la fel ca si moartea caprioarei )Oricum ma gandesc ca da tu esti in poza aia grasane ) Link spre comentariu
DON13 Reputație: 285 Postat Mai 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Partajează Postat Mai 2, 2015 Oare atunci si profilul de facebook este fals???? la fel ca si moartea caprioarei )Oricum ma gandesc ca da tu esti in poza aia grasane )Alt prost!! De unde dracu imi sti tu facebooku??mai văzut in realitate ca sa sti ce Facebook am?? Imi cer scuze că îți spun dar ești mai prost ca și maxi, pe el il inteleg ca ii bolnav mintal, dar tu esti si mai bolnav dacă te iei dupa el.. Daca chiar vrei fb meu scrie-mi in pm.... Link spre comentariu
charny Reputație: -386 Postat Mai 2, 2015 Oras:No man's land Oras:No man's land Partajează Postat Mai 2, 2015 date dracului ma Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 2, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Mai 2, 2015 asta e grija ta ma ciurucurele. unde am eu bani sa merg? vai de pula ta! ma ciurucurele tu nu te-ai prins ca totul a fost un joc. ca imi bat joc de voi cum vrea pula mea:). ca ma doare-n pula de voi. sunteti gaste si puneti botu la tot. niste botanisti infecti asta sunteti.)))))))))). TU esti mai prost intr-adevar cu mult decat Don13. El e mai agresiv insa tu esti monument de prostie. Esti un fel de gigi becali al site-ului. Numa unu ca el ar putea face analogiile si rationamentele alea. Nu era vorba de nici o laudarosenie, numa unu ca tine poate interpreta asa, era o chestie simpla. O bataie de joc. Cu tine m-as intalni ca tu meriti o corectie! Dar am eu metodele mele sa 'te identific'.Fii sigur ca nu o sa fie o chestiune 'anuntata'! Il poti intreba de exemplu pe Don13 ce a primit in PM. Mai devreme sau mai tarziu tu o sa 'ma cunosti':)! Trebuie doar sa ai rabdare! Tu si altii ca tine sunteti 'identificabili' pentru ca ati lasat 'urme'. Participati la celebrele 'intalniri' ale curvarilor:). Iti dau un pont eu NU particip! Unele din locurile unde v-ati vazut au fost 'publice' pe aici. . Ti s-a aprins un beculet?...Daca nu nu-i bai! O sa iti 'aprind' eu !. Sugi pula ma ciurucurele , o sa imi bat joc de tine cat vrea pula mea:).Ma maximica esti mai prost decat noi toti astia pe care ne crezi prosti!!Pentru tine doar o vorba am : Sugi pula! Link spre comentariu
charny Reputație: -386 Postat Mai 10, 2015 Oras:No man's land Oras:No man's land Partajează Postat Mai 10, 2015 clar de evitatintamplator am sunat am fost programat si cand am ajuns acolo nu a mai raspuns la telefonsincer nu imi place sa pierd vremea 1 3 Link spre comentariu
kamos1979 Reputație: 3 Postat Mai 26, 2015 Oras:luna Oras:luna Autor Partajează Postat Mai 26, 2015 Nu postez mult pentru ca nu am timp,nu este prima dama la care am fost ,este una din cele la care mi-a parut rau de bani. la locatie dupa poze mai nou presteaza inca o fata roscata...eu vorbeam de cea bruneta.urmaresc forumul de ceva vreme si pana la data intalnirii cu aceasta domnisoara nu am cobsiderat ca trebuie avertizat cineva cu ceva.in concluzie imi sustin parerea de evitat.multumesc Link spre comentariu
haroun Reputație: -440 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 De ce esti la de evitat? 1. prestezi de minim 3 ani,acuma declari 19, te-ai apucat de business cand erai **spam editat**. Colegul ora.2, are dreptate cu topicul de mai sus, nu incape discutia. Nu esti de ieri in bransa. Ok, treaca mearga treaba cu **spam editat**eala, desi e impordonabil, i-ai pus in pericol pe cei care te-au vizitat ... Codul penal spune ca daca fata a implinit 15 ani este totul in regula. Asta numai ca sa nu mai fie lumea indusa in eroare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum