g2br13l Reputație: 8171 Postat August 12, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 12, 2022 6 hours ago, Claudiu60 said: Dar nu stii una buna prin Cumpana, care sa merite banii? Claudiu, despre aceasta fata ultima postare datează de acum 7 ani. Ce informații poți găsi sau vrei sa găsești, daca timp de 7 ani nimeni nu a mai scris nimic? Crezi cumva ca o mai găsești?
Vizitator Claudiu60 Reputație: 0 Postat August 12, 2022 Postat August 12, 2022 41 minutes ago, g2br13l said: Claudiu, despre aceasta fata ultima postare datează de acum 7 ani. Ce informații poți găsi sau vrei sa găsești, daca timp de 7 ani nimeni nu a mai scris nimic? Crezi cumva ca o mai găsești? Ai perfecta dreptate. Nu m-am uitat la an. Multumesc.
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 12, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 12, 2022 13 minutes ago, Claudiu60 said: Ai perfecta dreptate. Nu m-am uitat la an. Multumesc. Întotdeauna sa te uiți. Ca este posibil sa te păcălești ca acum și știu cum este sa îți faci speranțe degeaba. Oricum felicitări ca citești topicele.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum