Sari la conținut

0755219616

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
Postat

anunt in ziarul localtanara 19 ani sexy,cu forme apetisante,ofer momente fierbinti intr-o atmosfera romantica.Discretie maximavorbit cu domnisoara...voce simpatica...70 normal sau oral protejat,100 normal si oral...sau 150 ora...2 numerelocatia..pe cuza vodaa fost cineva?

Postat
anunt in ziarul localtanara 19 ani sexy' date='cu forme apetisante,ofer momente fierbinti intr-o atmosfera romantica.Discretie maximavorbit cu domnisoara...voce simpatica...70 normal sau oral protejat,100 normal si oral...sau 150 ora...2 numerelocatia..pe cuza vodaa fost cineva?[/quote']Presupun ca este tot GyPsy aia de pe Cuza Voda : 0758878757 ... la dansa am apelat si eu , la telefon voce placuta , am zis hai sa incerc , m-a rugat la telefon sa iau un set de prezervative , am luat , am ajuns la ea , murdar in casa , vreo 3 pisici , era intr-un maieu si niste colanti pe ea ... cam tigancusa ... am negociat cu ea si am dat pana la urma 60 Ron oral protejat ... facut de-am pixu' , il agita pe asta micu' si cu mana ... nasol oricum ... sanii erau frumosi cat de cat ... in rest nu mi-a placut de loc si sincer mi-a parut rau dupa accea:@
Vizitator beetlejuice1979
Reputație: 0
Postat

O cunosc pe fata,inainte era in Baia-Sprie.Mofturoasa,nespalata...si cica,nu ii place,ce face:DAm apelat de cateva ori la ea...corpul e bun,sincer,chiar ff bun,dar are fata ciudata si dintii cariati de tot,asadar,aici schioapata aspectul.In rest,nespalata,neingrijita,vulgara,nu se implica,nu are prezervative,cere bani de tigari,etc.Serviciile ei,sunt mediocre,chiar submediocre.Singurul lucru pozitiv,e corpul ei,acum sta in zona Spitalului Municipal.Nu e ff scumpa,dar chiar si pt banii astia,e putin ce ofera

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Iti vei lua o pauza binemeritata beetlejuice pt informatii false si comentarii inutile.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

nu stiu ce s-a intamplat, are 3 numere cu aceleasi caracterizare, dar nici unul nu merge, prima data cand am vizitat-o am fost putin ingrozit de persoana care cu siguranta asculta din camera alaturata, ea e o tigancusa draguta, era putin suvitata, are par cretulin, deschis la culoare, corp destul de bun, sani mari comparativ cu corpul ei, ( care e micut) nu va imaginati silicoane, e povestitoare fata, deschisa la oral nu prea se sileste si nici la normal, da facand abstractie de dezordinea din apartament, de pisicile si pui de pisica care sunt peste tot se merita pentru ca are corp, nu are gram de grasime si e prietenoasa, dar in ultima vreme nu mai da nimeni de ea, va rog daca aveti cunostina de un numar sa il postati

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare