klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 19, 2015 ... si, eventual cu un bon fiscal emis de fete ( saloane, etc.) sa mai si câştigi la loteria ANAF
panchiosu Reputație: 161 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 30, 2015 Sa dea statul o ordonanta de urgenta, TVA-ul la supt pl sa fie 0, la normal 9% si la anal 24%
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 1, 2015 Eu zic sa se stabileasca Tva-ul functie de Iq-ul clientului Telekom, sa fie invers proportional.
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Mai 1, 2015 Postat Mai 1, 2015 Sorina,(nu ca as fi in reteaua t-mobile) de ce ii consideri retarzi pe cei din reteaua aceasta? Ai facut media inteligentei a celor pe care i-ai intalnit din aceasta retea sau iti displace aceasta retea?
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2015 La 01.05.2015 la 21:39, Eutuel123 a spus: Sorina,(nu ca as fi in reteaua t-mobile) de ce ii consideri retarzi pe cei din reteaua aceasta? Ai facut media inteligentei a celor pe care i-ai intalnit din aceasta retea sau iti displace aceasta retea? Am facut media intelingetei celor care m-au sunat de-a lungul timpului din aceasta retea. Prima data, cand mi-a atras Deeana atentia asupra acestui aspect am crezut ca este ea prea "ghinionista", ulterior am inceput sa fiu si eu atenta...inainte de caderea AT-ului mai era cum mai era, insa acum daca din 30 apeluri din reteaua Telekom, unul singur este ok, este mare lucru. Majoritatea sunt numai cretini, oligofreni si labari. Personal refuz sa raspund nr-lor din aceasta retea, le dau reject si daca insista de mai mult de 3 ori ii blochez. La sectiunea fetelor este plin cu numere de telefon ale distrusilor din reteaua Cosmote.
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 2, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 2, 2015 La 02.05.2015 la 6:35, Sorina4u a spus: Am facut media intelingetei celor care m-au sunat de-a lungul timpului din aceasta retea. Prima data, cand mi-a atras Deeana atentia asupra acestui aspect am crezut ca este ea prea "ghinionista", ulterior am inceput sa fiu si eu atenta...inainte de caderea AT-ului mai era cum mai era, insa acum daca din 30 apeluri din reteaua Telekom, unul singur este ok, este mare lucru. Majoritatea sunt numai cretini, oligofreni si labari. Personal refuz sa raspund nr-lor din aceasta retea, le dau reject si daca insista de mai mult de 3 ori ii blochez. La sectiunea fetelor este plin cu numere de telefon ale distrusilor din reteaua Cosmote.Poate au aia oferte mai bune Daca te sun de pe T-mobile ma primesti?
gabrogabro Reputație: 2366 Postat Mai 2, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 2, 2015 La 02.05.2015 la 6:35, Sorina4u a spus: Am facut media intelingetei celor care m-au sunat de-a lungul timpului din aceasta retea. Prima data, cand mi-a atras Deeana atentia asupra acestui aspect am crezut ca este ea prea "ghinionista", ulterior am inceput sa fiu si eu atenta...inainte de caderea AT-ului mai era cum mai era, insa acum daca din 30 apeluri din reteaua Telekom, unul singur este ok, este mare lucru. Majoritatea sunt numai cretini, oligofreni si labari. Personal refuz sa raspund nr-lor din aceasta retea, le dau reject si daca insista de mai mult de 3 ori ii blochez. La sectiunea fetelor este plin cu numere de telefon ale distrusilor din reteaua Cosmote.Si atunci ? Sa-mi fac alt abonament ?
oldybutgoldy Reputație: 737 Postat Mai 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2015 La 02.05.2015 la 8:42, Dă toate a spus: Poate au aia oferte mai bune Daca te sun de pe T-mobile ma primesti? La 02.05.2015 la 19:14, gabrogabro a spus: Si atunci ? Sa-mi fac alt abonament ? Dati mai intai SMS ca desi initial ati avut numarul pe Telekom, l-ati portat intre timp pe alta retea.
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2015 La 02.05.2015 la 19:14, gabrogabro a spus: Si atunci ? Sa-mi fac alt abonament ? De ce ma intrebi pe mine ce sa faci tu?!? Habar n-am si nici nu ma intereseaza. Eu am spus doar ca nu raspund la astfel de numere si atat. La 02.05.2015 la 19:36, OldybutGoldy a spus: Dati mai intai SMS ca desi initial ati avut numarul pe Telekom, l-ati portat intre timp pe alta retea. Nu tine, nu raspund la mesaje decat foaaaarte rar, doar cand chiar este necesar. dar ma puteti suna pe whatsapp =)) In ultima perioada sunt nevoita sa tin netul inchis pe tel din cauza saracilor care suna pe whatsapp. Cum dracului sa suni pe whatsapp, cat de carpa-n cur sa fii?!?! Asta-i maxima...urmaresc locatii sau zone cu wifi si stau ca boii in strada, se uita pe forum si suna curvele pe whatsapp ca-i moca....apoi se duc in spatele blocului sau direct pe bulevard cum am vazut acu' vreo 2 saptamani, si o iau la laba. Penibil si trist in acelasi timp. 1
marix Reputație: 9360 Postat Mai 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2015 Foarte multi romani spera ca DNA-ul sau ANAF-ul vor incepe sa le caute si lor averile. Pentru ca ei le cauta de-o viata si nu le gasesc...
Administrator pisicuts Reputație: 114734 Postat Mai 5, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 5, 2015 thug life 3
erika.defoe Reputație: 572 Postat Mai 6, 2015 Telefon: erika.defoe Oras:Bucuresti Telefon: erika.defoe Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2015 Contabila mea vrea numai 100 lei / luna. Deci nu i mare smecherie un contabil La 04.04.2015 la 22:31, TROLLESCOVICIULOS a spus: Alta e problema, pe/la cât scoate Z-tul seara Alți bani, altă cheltuială, pentru că...contabil
marix Reputație: 9360 Postat Mai 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2015 Arata bine la 100lei//luna ?!... ca de obicei e 100/30 min ... 3
erika.defoe Reputație: 572 Postat Mai 6, 2015 Telefon: erika.defoe Oras:Bucuresti Telefon: erika.defoe Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2015 Arata bine
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 8, 2015 Fete care ofera bon fiscal, inciuda ANAF Aveţi răspunsul in topicul salonului de la Tancabeşti-Snagov - masaj non-sex sau ce-o fi acolo
zetus Reputație: 8 Postat Mai 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 10, 2015 Daca s-ar legaliza, ANAF-ul ar fi cea mai mica problema a fetelor, ci ITM si Protectia Consumatorului, deoarece inspectorii vor dori sa teste calitatea serviciilor și probabil vor face controale destul de dese ca sa mentina calitatea.
admiralfrost Reputație: 45 Postat Mai 11, 2015 Oras:U pizdu materinu Oras:U pizdu materinu Postat Mai 11, 2015 La 10.05.2015 la 15:55, zetus a spus: Daca s-ar legaliza, ANAF-ul ar fi cea mai mica problema a fetelor, ci ITM si Protectia Consumatorului, deoarece inspectorii vor dori sa teste calitatea serviciilor și probabil vor face controale destul de dese ca sa mentina calitatea.Sigur, "mentinerea calitatii"...
marix Reputație: 9360 Postat Mai 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2015 Or mai face anagajari Itm-ul sau Anaf-ul !?...ca pare de perspectiva!
admiralfrost Reputație: 45 Postat Mai 11, 2015 Oras:U pizdu materinu Oras:U pizdu materinu Postat Mai 11, 2015 La 11.05.2015 la 5:43, Marix a spus: Or mai face anagajari Itm-ul sau Anaf-ul !?...ca pare de perspectiva!ANAFul inca face
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 13, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 13, 2015 ZdreMțele! http://m.gandul.info/stiri/de-ce-spune-patriarhia-ca-anaf-nu-are-voie-sa-controleze-biserica-ortodoxa-romana-14253181 1 3
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 13, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 13, 2015 La 13.05.2015 la 13:04, ? ec ed a spus: ZdreMțele! http://m.gandul.info/stiri/de-ce-spune-patriarhia-ca-anaf-nu-are-voie-sa-controleze-biserica-ortodoxa-romana-14253181Nu dau click ca-mi creste nivelul...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum