Sari la conținut

Fete care ofera bon fiscal, inciuda ANAF

Postări Recomandate

• Oras:sud
Postat

... si, eventual cu un bon fiscal emis de fete ( saloane, etc.) sa mai si câştigi la loteria ANAF

• Oras:Bucuresti
Postat

Sa dea statul o ordonanta de urgenta, TVA-ul la supt pl sa fie 0, la normal 9% si la anal 24%

Postat

Eu zic sa se stabileasca Tva-ul functie de Iq-ul clientului Telekom, sa fie invers proportional. ;)

Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Sorina,(nu ca as fi in reteaua t-mobile) de ce ii consideri retarzi pe cei din reteaua aceasta? Ai facut media inteligentei a celor pe care i-ai intalnit din aceasta retea sau iti displace aceasta retea?

Postat

Sorina,(nu ca as fi in reteaua t-mobile) de ce ii consideri retarzi pe cei din reteaua aceasta? Ai facut media inteligentei a celor pe care i-ai intalnit din aceasta retea sau iti displace aceasta retea?

Am facut media intelingetei celor care m-au sunat de-a lungul timpului din aceasta retea. Prima data, cand mi-a atras Deeana atentia asupra acestui aspect am crezut ca este ea prea "ghinionista", ulterior am inceput sa fiu si eu atenta...inainte de caderea AT-ului mai era cum mai era, insa acum daca din 30 apeluri din reteaua Telekom, unul singur este ok, este mare lucru. Majoritatea sunt numai cretini, oligofreni si labari. 

Personal refuz sa raspund nr-lor din aceasta retea, le dau reject si daca insista de mai mult de 3 ori ii blochez. La sectiunea fetelor este plin cu numere de telefon ale distrusilor din reteaua Cosmote.

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Am facut media intelingetei celor care m-au sunat de-a lungul timpului din aceasta retea. Prima data, cand mi-a atras Deeana atentia asupra acestui aspect am crezut ca este ea prea "ghinionista", ulterior am inceput sa fiu si eu atenta...inainte de caderea AT-ului mai era cum mai era, insa acum daca din 30 apeluri din reteaua Telekom, unul singur este ok, este mare lucru. Majoritatea sunt numai cretini, oligofreni si labari. 

Personal refuz sa raspund nr-lor din aceasta retea, le dau reject si daca insista de mai mult de 3 ori ii blochez. La sectiunea fetelor este plin cu numere de telefon ale distrusilor din reteaua Cosmote.

Poate au aia oferte mai bune :)

Daca te sun de pe T-mobile ma primesti?

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Si atunci ? Sa-mi fac alt abonament ?

Postat

Poate au aia oferte mai bune :)

Daca te sun de pe T-mobile ma primesti?

Dati mai intai SMS ca desi initial ati avut numarul pe Telekom, l-ati portat intre timp pe alta retea.     ;)

Postat

De ce ma intrebi pe mine ce sa faci tu?!? :laugh2 Habar n-am si nici nu ma intereseaza. Eu am spus doar ca nu raspund la astfel de numere si atat. :)

Dati mai intai SMS ca desi initial ati avut numarul pe Telekom, l-ati portat intre timp pe alta retea.     ;)

Nu tine, nu raspund la mesaje decat foaaaarte rar, doar cand chiar este necesar. dar ma puteti suna pe whatsapp =)) =))

In ultima perioada sunt nevoita sa tin netul inchis pe tel din cauza saracilor care suna pe whatsapp. Cum dracului sa suni pe whatsapp, cat de carpa-n cur sa fii?!?! Asta-i maxima...urmaresc locatii sau zone cu wifi si stau ca boii in strada, se uita pe forum si suna curvele pe whatsapp ca-i moca....apoi se duc in spatele blocului sau direct pe bulevard cum am vazut acu' vreo 2 saptamani, si o iau la laba. Penibil si trist in acelasi timp.

• Like 1
Reputație: 9360
Postat

Foarte multi romani spera ca DNA-ul sau ANAF-ul vor incepe sa le caute si lor averile. 
Pentru ca ei le cauta de-o viata si nu le gasesc... :laugh2

• Telefon: erika.defoe
  • Telefon: erika.defoe
Postat

Contabila mea vrea numai 100 lei / luna.  Deci nu i mare smecherie un contabil

Alta e problema, pe/la cât scoate Z-tul seara :)
Alți bani, altă cheltuială, pentru că...contabil :)

Postat

Arata bine la 100lei//luna ?!

... ca de obicei e 100/30 min ...

• Like 3
Reputație: 5026
Postat

Fete care ofera bon fiscal, inciuda ANAF

Aveţi răspunsul in topicul salonului de la Tancabeşti-Snagov - masaj non-sex sau ce-o fi acolo

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Daca s-ar legaliza, ANAF-ul ar fi cea mai mica problema a fetelor, ci ITM si Protectia Consumatorului, deoarece inspectorii vor dori sa teste calitatea serviciilor și probabil vor face controale destul de dese ca sa mentina calitatea.

• Oras:U pizdu materinu
Postat

Daca s-ar legaliza, ANAF-ul ar fi cea mai mica problema a fetelor, ci ITM si Protectia Consumatorului, deoarece inspectorii vor dori sa teste calitatea serviciilor și probabil vor face controale destul de dese ca sa mentina calitatea.

Sigur, "mentinerea calitatii"...

Postat

Or mai face anagajari Itm-ul sau Anaf-ul !?

...ca pare de perspectiva!

Postat

Or mai face anagajari Itm-ul sau Anaf-ul !?

...ca pare de perspectiva!

ANAFul inca face

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...