Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

MASEUZA, masaj terapeutic, benefic organismului cu imbunatatirea tonusului muscular, necesar vietii cotidiene.!!! TEL ,  0758.515.837 .

post-160030-0-65235700-1428256172_thumb.jpg

post-160030-0-48838500-1428256182_thumb.jpg

post-160030-0-14789800-1428256191_thumb.jpg

post-160030-0-57754500-1428256198_thumb.jpg

• Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

buna seara...in afara de masaj ce mai oferi?...si care sunt tarifele?

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

DOAMNA 34 ANI.! . Dragul meu, te invit sa descoperi arta masajului intens in compania unei doamne mature, profesionista si atenta la dorintele tale,.Masaj terapeutic. intretinere corporala si sportiv pe masa de masaj 120 L ora 0758515837

post-57415-0-50745100-1436361037_thumb.jpg

post-57415-0-86792800-1436361037_thumb.jpg

post-57415-0-13939300-1436361038_thumb.jpg

post-57415-0-40992300-1436361038_thumb.jpg

Postat

E OK FEMEIA AM FOST LA EA CHIAR O CUNOSC DE MULT TIMP FACE UN MASAJ BUN DE ORAL CE SA MAI ZIC O IA TOATA UMEDA ADINC FINALIZEZI IMEDIAT ARE EXPERIENTA E CURATA LUCREAZA SINGURA CU SIGURANTA O SA MAI REVIN CHIAR MIA PLACUT,,,

• Minus 1
Postat

E OK FEMEIA AM FOST LA EA CHIAR O CUNOSC DE MULT TIMP FACE UN MASAJ BUN DE ORAL CE SA MAI ZIC O IA TOATA UMEDA ADINC FINALIZEZI IMEDIAT ARE EXPERIENTA E CURATA LUCREAZA SINGURA CU SIGURANTA O SA MAI REVIN CHIAR MIA PLACUT,,,

Super recenzie. Ce ma face sa ma duc si eu ?

Esti managerul doamnei ?

Vizitator mvvvrius
Reputație: 0
Postat

marsh in plm....!

te-ai inscris pe 13 .......si pe 14 gata recenzia.

si mie ,,MIA‘‘ placut dar... prefer o laba decit sa vina dihania asta linga mine. ce plm sa vad la ea? grasimea?  daca asta are 34 de ani...eu am 17...

auzi mai  :fish12  dispareti in balta amindoi!!!

:hmmm

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

DRAGI MEI SINT ALINA AM 32 ANI NU MA ASCUND DE NIMICA SINT O DOAMNA CURATA SI PROFESIONISTA IN CEEA CE FAC . DAR EXISTA UN DAR ? DUPA CUM STITI SI DUMNEAVOASTRA SINT BARBATI SI BARBATI , UNI CURATI SI PARFUMATI  , ALTI NESPALATI SI JEGOSI DE MIROS NU MAI VB , CUM POTI SA TE APROPI SAU SA TE PORTI CU ASEMENEA SPECIMENE , DE CIND LUCREZ EU NU AM AVUT NICI ODATA DISCUTI CHIAR SINT CAUTATA PTR SERVICIILE MELE . UN SINGUR NESPALAT SA GASIT SA DISCUTE DESPRE MINE CREZIND CA IMI FACE RAU . DRAGILOR VA SPUN SA STITI DESPRE TOATE FETELE UNDE VEDETI ASEMENEA DISCUTI SINT DOAR DE LA NISTE NESPALATI CARE AU FOST GONITI .. VA MULTUMESC SI VA ASTEPT LA O ORA DE MASAJ..

O cunosc pe respectiva doamna Alina chiar de mult timp , am cunoscuto cind lucra pe fainari acu vreo 4 ani , este o tipa ok chiar si acuma o caut din cind in cind ptr o sedinta de masaj face foarte bine  masajul , chiar si ce urmeaza dupa masaj pune placere in ce face , este curata , draguta cu tine nu e genul sa te dea afara imediat , de cind o cunosc ea numai singura lucreaza e discreta , , ce sa zic despre ea , inalta aproape 180 . are forme voluptoase ai pe ce sa pui mina , fund bombat dar nu il foloseste si sini bestiali mari si fermi ...merita cautata nu este genul de figuranta , 

Pare sa fie chiar ea

Postat

AM FOST LA EA O CHEAMA ALINA ARE CAM 35 ANI O STIU DE MULT TIMP E CURATA SI DE INCREDERE E CU FORME PLINUTE ARE SINI MARII SI TARIII , CARNEA PE EA E TARE DECI E BUNA NU E DE EVITAT SI DACA ESTI PE PLACUL EI TE FACE SA TE SIMTI SI BINE SA O MAI CAUTI , AM FOST DE CITEVA ORI LA EA SI O MAI CAUT PE DEASUPRA FACE SI UN MASAJ BUN .. 

Si inca un cont clona pt reclama

Postat

am fost eu la ea si incerc sa fiu cat se poate de obiectiv . presta undeva in zona baba novac in blocul cu mega image parca , la prima scara e o cofetarie la parter . doamna frumusica creed ca are in jur de 38 de ani sani superbi mari un pic de burtica dar foarte putin insezizabil , dar  ce mi-a placut la ea copanele , picioarele sanatoase , nu finute si sportive , dealtfel e fosta hambalista , bruneta in jur de 178-180 . nu am cerut decat masaj , masajul in jur de 8 te lasa sa o mingai discret in timpul masajului o ora de prestatie fara finalizare , a fost 100 de lei pt mao mult mai cerea 50 de lei nu stiu daca as mai reveni poate doar sa cer servicii complete dar la 100 de lei am alta maseuza care imi satisface tot ce doresc sau as mai reveni pt picioarele ei masive sa ma rasfat cu ele , asta pt cei care apreciaza genul BBW  nu e o bbw deplina dar e superba masiva . atitudine super ok curata si conditii peste normale 

• Oras:Bucuresti
Postat

Pff...daca e vorba despre duduia din primul set de poze (rochie gri)...e veche in bransa .Stiu ca acum 3 4 ani am sunat.o si eu si zicea ca are locatie pe Nerve Traian ,insa foarte mistocareasa la telefon....plina de glm proaste....pe fundal se mai auzeau rasetele colegei, am zis ca nu se merita si am spus NEXT !

• Minus 1
Postat

am fost eu la ea si incerc sa fiu cat se poate de obiectiv . presta undeva in zona baba novac in blocul cu mega image parca , la prima scara e o cofetarie la parter . doamna frumusica creed ca are in jur de 38 de ani sani superbi mari un pic de burtica dar foarte putin insezizabil , dar ce mi-a placut la ea copanele , picioarele sanatoase , nu finute si sportive , dealtfel e fosta hambalista , bruneta in jur de 178-180 . nu am cerut decat masaj , masajul in jur de 8 te lasa sa o mingai discret in timpul masajului o ora de prestatie fara finalizare , a fost 100 de lei pt mao mult mai cerea 50 de lei nu stiu daca as mai reveni poate doar sa cer servicii complete dar la 100 de lei am alta maseuza care imi satisface tot ce doresc sau as mai reveni pt picioarele ei masive sa ma rasfat cu ele , asta pt cei care apreciaza genul BBW nu e o bbw deplina dar e superba masiva . atitudine super ok curata si conditii peste normale

Nu lasi si tu nr la maseuza ta :)? Care face tot ce ii ceri ? Are anunt pe AT sa ii vad anuntul ? Ms

• Minus 1
Postat

marsh in plm....!

te-ai inscris pe 13 .......si pe 14 gata recenzia.

si mie ,,MIA‘‘ placut dar... prefer o laba decit sa vina dihania asta linga mine. ce plm sa vad la ea? grasimea?  daca asta are 34 de ani...eu am 17...

auzi mai  :fish12  dispareti in balta amindoi!!!

:hmmm

O LINGI IN PIZDA CIND O FI PE CICLU 

Postat

Pff...daca e vorba despre duduia din primul set de poze (rochie gri)...e veche in bransa .Stiu ca acum 3 4 ani am sunat.o si eu si zicea ca are locatie pe Nerve Traian ,insa foarte mistocareasa la telefon....plina de glm proaste....pe fundal se mai auzeau rasetele colegei, am zis ca nu se merita si am spus NEXT ! NUMAI BULANGI PE ACEST SITE SI JEGOSI NU A LUCRAT NICI ODATA PE NERVA TRAIAN

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.