Sari la conținut

Lucia 0733744695

Postări Recomandate

• Oras:bucresti
  • Oras:bucresti
Postat

Pacat ...pe contul ala nu .. puteai sa zici ceva ... cum nici tu nu dai detalii personale aici asa si eu !poti sa raspunzi acolo !

Postat

Esti superba! mai rar asa femeie!!!!!!!!!!!!!

Pozele sunt ale unei femei superbe, dar din pacate nu prea seamana cu titulara. Am vizitat-o pe vremea cand activa la RIN, si tatele ei nu au nicio legatura cu pozele, sunt foarte mici si lasate, ca niste piei care atarna, basca ii mai lipsea si un premolar de pe partea dreapta.

Postat

Salutare Futaciosilor .! Bine v-am gasit !E veche in bransa "domnisoara" cam din 2012 ..stiu ca am fost la ea .are cam multi km acum. era buna atunci ..si pozele de acolo sunt cam vechi.. o perioada a activat si in Anglia ..erau un "cuib " de romancute sub protectia unor clanuri !

Postat

Salutare Futaciosilor .! Bine v-am gasit !E veche in bransa "domnisoara" cam din 2012 ..stiu ca am fost la ea .are cam multi km acum. era buna atunci ..si pozele de acolo sunt cam vechi.. o perioada a activat si in Anglia ..erau un "cuib " de romancute sub protectia unor clanuri !

Cred ca ai ceva personal cu mine daca ti ai facut cont si ai scris direct aici ;) Nu ai spus nimic nou nimanui ,contul meu de aici este din 2012 asa ca....Good Bye !!!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...