Sari la conținut

ronaldo89

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ronaldo89

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ronaldo89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Ce tot felicitati fata pentru "promovare", asta e retrogradare, voi va faceti ca nu vedeti ce "exemplare" sunt la top? In afara de Alina Unirii, celelalte nu au ce cauta pe aici. Escorta de TOP ar trebui sa insemne ca este mult peste medie cel putin la aspect, atitudine, igiena, servicii. Ori in afara de cele doua, restul nu se incadreaza, fiind deficitare la cel putin unul din criteriile mai sus mentionate. Sfatul meu pentru titulara este sa ceara excluderea din sectiunea asta.
  2. Pozele sunt ale unei femei superbe, dar din pacate nu prea seamana cu titulara. Am vizitat-o pe vremea cand activa la RIN, si tatele ei nu au nicio legatura cu pozele, sunt foarte mici si lasate, ca niste piei care atarna, basca ii mai lipsea si un premolar de pe partea dreapta.
  3. quote name="vpop" post="3243510" timestamp="1512834097"] Ronaldo, vezi ca faci confuzie. Ce zici tu acolo sunt doua persoane diferite. Eva era cu totul alta persoana fata de Ana. Si da, persoana de aici din topic este fosta Ana, dar nu are nici o treaba cu Eva studenta (sau mai facut confuzii si inainte pe topicele vechi dar hai sa nu mai inducem lumea in eroare). Vpop, s-or mai fi facut confuzii incainte pe alte topice, dar nu de catre mine, iar in cazul asta iti pot spune cu siguranta ca nu este nicio confuzie, este aceeasi cu Eva Studenta din Rusia (asa se marketa ea) si care a lucrat in acelasi apartament de pe langa Camera de Comert, unde a mai fost si Andreea Oral perfect
  4. Daca fata asta seamana cu Cameron Diaz, inseamna ca Puiu Calinescu e frate geaman cu Brad Pitt. Este fosta Ana sau Eva studenta rusoaica pentru cine-si aduce aminte, avea mai multe numere de telefon printre care si 0723194939/0730049034, oricum nu conteaza ce nume are sau a avut pentru ca si-l va schimba destul de repede.
  5. "Ok, atunci sa zicem ca esti unul care merge mai din ani in pasti..... Ai bani, dar esti burtos, urat, scund, chelios sau cu putin par, alea iti cer mai multi bani decat i-ar cere unui client mai chipes?" Absolut, si daca esti foarte foarte chipes, poti sa le ceri tu bani ca sa le futi!
  6. Pustoaica asta activa la un moment dat impreuna cu o alta bunaciune pe nume Alexandra, una din cele mai frumoase curve de pe acest site ever. Mai stie cineva ceva de acea Alexandra?
  7. Cand e dezlegarea la pizda lu' Elena?
×
×
  • Creează nouă...