Sari la conținut

Masaj Erotic 80 ron / Piata Muncii / 0760.121.153 / 0753.460.563

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

salut, fara fk, si chiar daca nu ar fi existat acele note de gfe care ar face diferenta, am  avut pe decursul unei ore parte de finalizare, masaj, finalizare...nu am mai facut un astel de test ,2 finalizari intr un intrval de 1 ora de ceva timp si aveam ceva retineri ca o sa mi reuseasca. Foarte calma si calda, face totul cu un ritual foarte precis si calculat, insasi prosopul pe care l face colac, pentru a pune sticla de ulei (pe care l incalzeste pentru a fi caldut!!!) sa o aiba la indemana. Fata are niste sani foarte frumosi si mari, moi dar inca se aseaza asa cum trebuie, un par negru absolut superb lung de cel putin 1 m, un fund bombat si tare, fara celulita sau vergeturi, fara burta, nu genul atletic, dar cel rubensian cu forme frumos conturate. ochii negri si sprancene arcuite, o fire deschisa si naturala si maaare iubitoare de animale(doar pesti in locatie, un corb si un gugustiuc o pisic,a pe care le hraneste atunci cand vin sa cerseasca) , lucru care pentru mine deja creeaza o chimie aparte.Masaj de foarte buna calitate, atenta la fiecare particica din corp, iar finalizarile au fost duse la bun sfarsit cu implicare si foarte pasional.Permisiva in limite acceptabile pentru un astfel de episod in care nu trebuie sa te astepti decat la finalizare cu tehnici de masaj ale corpului si totusi asi pune in evidenta cum stie ea mai bine toate atuurile si calitatile.  Am stat 1 ora si 15 min, platit 120 , pot spune ca cel mai reusit masaj cu UN happy ending, din ultimii 4 ani. experienta mea cu Alexa a fost una de nota 9, multumesc Alexa

• Like 1
Link spre comentariu

Raspunsul il gaseai si din celelalte postari. Nu cred ca as fi de acord si nici voi la randul vostru sa sarut fiecare client in parte. Asta e parerea mea si iti multumesc de intrebare. am scris de fiecare dată că nu ofer nimic legat de alte intimități. fiecare fată are propria barieră.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bacau
  • Oras:bacau

Dominarea o fac mai soft si consta in

feminizare, facesitting, masajul cu picioarele, vorbit vulgar, palme si scuipat, legat la ochi sau castuse.

penetrare (la el) cu strap-on, vibrator sau dildo. (toate in limita bunului simt, nu bat sa las semne)

nu inteleg.. in semnatura zici ca nu accepti cunilingus dar spui ca faci facesitting ..  detaliezi putin ?

• Like 1
Link spre comentariu

As vrea sa mai rectific ceva legat de dominarea în sine (hard) și cea (soft),pe care o execut. Muscata am fost in timpul unui masaj normal! Având în vedere că eu dominarea o fac soft,cu mici fetișuri, clientul citește și se conformează la diferența acestor 2 termeni: (cunnilingus si facesitting).Știe că termenul de cunnilingus vine de la a stimula clitorisul fetei,ceea ce eu nu sunt de acord și nu accept,(E contact sexual),iar termenul de facesitting vine de la a sta cu fesele pe fața clientului (îmbrăcată sau nu),depinde de fetiș și a-l chinuii puțin. Am detaliat, sunt total diferite. Mulțumesc! Dacă mai sunt nelamuriri, aștept întrebările si vă voi detalia!

• Like 1
Link spre comentariu

As vrea sa mai rectific ceva legat de dominarea în sine (hard) și cea (soft),pe care o execut. Muscata am fost in timpul unui masaj normal! Având în vedere că eu dominarea o fac soft,cu mici fetișuri, clientul citește și se conformează la diferența acestor 2 termeni: (cunnilingus si facesitting).Știe că termenul de cunnilingus vine de la a stimula clitorisul fetei,ceea ce eu nu sunt de acord și nu accept,(E contact sexual),iar termenul de facesitting vine de la a sta cu fesele pe fața clientului (îmbrăcată sau nu),depinde de fetiș și a-l chinuii puțin. Am detaliat, sunt total diferite. Mulțumesc! Dacă mai sunt nelamuriri, aștept întrebările si vă voi detalia!

Cred ca cel mai bine ar fi sa fazi un rezumat complet, cu toate cazurile posibile, ca sa nu mai fie cazuri pe viitor.  

Si sa zici clar, ce nu se incardreaza in acestea, e interzis

Link spre comentariu

Începând de astazi nu mai lucrez.

nu ma mai gasiti nici la locație nici la telefon.

Hey,

Cea mai proasta veste pe anul curent :cry2  :cry2  :cry2

Nu pot decat sa sper ca te vei razgandi, altfel o sa iti duc lipsa rau.

Oricare ar fi decizia ta, iti urez un An Nou Minunat!

Salutari,

Link spre comentariu
  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala

Începând de astazi nu mai lucrez.

nu ma mai gasiti nici la locație nici la telefon.

Chiar ca cea mai proasta veste :(.

Ma bucur ca am reușit sa te mai prind o ultima data in 2018.

Ai grija de tine.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...