randunica Reputație: 6344 Postat Noiembrie 13, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 "Fraierul" ala, asa cum ii zici tu, e un OM cinstit, care ca majoritatea "fraierilor" din aceasta tara, tin pe umeri toti bulangii, hotii, cocalarii etc. Nu-ti ramane decat ca tu sa-ti alegi categoria. Si cu asta, chiar am terminat orice dialog, sub conditia umana, cu tinepariu ca mai continui? Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Gelugun - daca as sti cum...... dovada raspunsului meu fata de acel OM (nu ma bana); nu stiu sa folosesc nici macar functiile forumului (citare, pus link etc), d'apai sa ma mai fac si galben...... Salut!Pe topicul acesta poți posta orice, nelimitat (virgule, puncte, litere, ce vrei tu): http://nimfomane.com/forum/topic/43020-postati-aiurea-pentru-colorare-rapida/page-26897 Când vei avea 200 postări (în total) îți vei schimba culoarea din gri în galben (serious contributor) și, pe cale de consecință, vei avea acces la mesagerie. Astfel vei putea discuta direct cu anumite persoane, fără a mai fi nevoie să citești dejecțiile intelectuale ale diverșilor utilizatori.O seară frumoasă îți doresc. Scuze titularei topicului pentru off-topic. Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Noiembrie 13, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Gelugun - daca as sti cum...... dovada raspunsului meu fata de acel OM (nu ma bana); nu stiu sa folosesc nici macar functiile forumului (citare, pus link etc), d'apai sa ma mai fac si galben......du-te si joaca fazan pana faci 200 de postari Link spre comentariu
mr. oki Reputație: 438 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 stii care este strategia ta?sa ma aduci la nivelul tau, adica sub conditia mea de om ca sa ajung sa ma port ca atare.....................nu? Tzeapa! N-o voi face, nu ma pot cobori atat - educatia, statutul social etc, nu-mi permit. Asa ca, du-te te rog tu la alta masa si te joaca..............dar sa te joci frumos, sa nu ma faci de ras SI PE ACOLO! 1 Link spre comentariu
mr. oki Reputație: 438 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 worldoftanks - multumesc tare frumos pt lamuriri, dar pur si simplu, nu pot umple pagini de dragul de a le umple - vezi cazul "cunostintei" mele de mai sus, care prin mizerii, dejectii si alt noroi aruncat in stanga si dreapta, a reusit sa ajunga la app 7000 de postari. Nu e putin....................e mult, e fff mult cand scrii fara sa spui nimic interesant 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 worldoftanks - multumesc tare frumos pt lamuriri, dar pur si simplu, nu pot umple pagini de dragul de a le umple - vezi cazul "cunostintei" mele de mai sus, care prin mizerii, dejectii si alt noroi aruncat in stanga si dreapta, a reusit sa ajunga la app 7000 de postari. Nu e putin....................e mult, e fff mult cand scrii fara sa spui nimic interesantEi Mr. Oki ,pe aici sintem altii decit cei din lumea reala...Uneori mai trebuie sa facem si compromisuri.Intri pe postati aiurea pentru colorare rapida , iti acorzi citeva zeci de minute si gata ! Colorarea in galben....Doar nu intri sa insulti sau sa ataci .....si eu am luat pacaleli dar trec peste.Experientele bune sint mai numeroase....Apasa pe butonul de optimism Link spre comentariu
mr. oki Reputație: 438 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Gelule...............cat de tare esti frate, cat de tare! De-at fi mai multi astfel de oameni pe acest forum........in acest oras si in tara asta..... "apasa pe butonul de optimism"..................GENIAL!!! 2 Link spre comentariu
mr. oki Reputație: 438 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 ....................a si mersi; sunt onorat. 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Noiembrie 14, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Ei Mr. Oki ,pe aici sintem altii decit cei din lumea reala...Uneori mai trebuie sa facem si compromisuri.Intri pe postati aiurea pentru colorare rapida , iti acorzi citeva zeci de minute si gata ! Colorarea in galben....Doar nu intri sa insulti sau sa ataci .....si eu am luat pacaleli dar trec peste.Experientele bune sint mai numeroase....Apasa pe butonul de optimismLasa-l Gelule,ca e mandru tare ))Pupa-m-ar in randunea sa vada unde e butonul de optimism.Pup! 1 Link spre comentariu
mr. oki Reputație: 438 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 sa te pupe buba neagra.......in randunea 1 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Noiembrie 14, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 stii care este strategia ta?sa ma aduci la nivelul tau, adica sub conditia mea de om ca sa ajung sa ma port ca atare.....................nu? Tzeapa! N-o voi face, nu ma pot cobori atat - educatia, statutul social etc, nu-mi permit. Asa ca, du-te te rog tu la alta masa si te joaca..............dar sa te joci frumos, sa nu ma faci de ras SI PE ACOLO!Sa nu TE fac de ras?Pai ce,te reprezint?Ps:tot ai raspuns )) 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Noiembrie 14, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 sa te pupe buba neagra.......in randuneaHuo nebunule, sa nu ti se intoarca blestemul.Vezi ca randuneaua are scut bumerang. Mare grija )) 1 Link spre comentariu
mr. oki Reputație: 438 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 pai tot am raspuns, daca tot treb sa fac cele 200 postari, m-am gandit sa le fac pe curul tau................adica sa ma folosesc de tine 1 Link spre comentariu
mr. oki Reputație: 438 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Las'ca nu se intoarce el, blestemul...............are si el demnitatea lui; nu agata pe oricine 1 1 Link spre comentariu
string Reputație: 53 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Ei Mr. Oki ,pe aici sintem altii decit cei din lumea reala...Uneori mai trebuie sa facem si compromisuri.Intri pe postati aiurea pentru colorare rapida , iti acorzi citeva zeci de minute si gata ! Colorarea in galben....Doar nu intri sa insulti sau sa ataci .....si eu am luat pacaleli dar trec peste.Experientele bune sint mai numeroase....Apasa pe butonul de optimism tie ce retardata ti-a dat atatea "minusuri"? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 tie ce retardata ti-a dat atatea "minusuri"? Cum cine ?Tripleta verde : distrugatorul de panarame + another hoe + soyey la moe.Din cite am dedus in spatele lor se ascunde o cirpa lasa vanitty = justitiaru.Auzi , sa ai trei conturi verzi numai ca sa dai minus , asta da obsesie bolnava. In rest numai de bine 5 1 Link spre comentariu
mr. oki Reputație: 438 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Gelugun - hai mersi; desi nu e corect, am mers unde m-ai trimis................ Consider ca e un f bun loc de "dat cu capu' "....................decat sa-ti versi frustrarile pe aici, unde citeste lumea si poti deranja, mai bine mergi acolo, te "racoresti" si vii alt om 3 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Noiembrie 14, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 pai tot am raspuns, daca tot treb sa fac cele 200 postari, m-am gandit sa le fac pe curul tau................adica sa ma folosesc de tineVezi?Tot ai avut nevoie de mine!Palidule! )Mai fa doua mii ca sa devii viaipi ) 1 Link spre comentariu
mr. oki Reputație: 438 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Pasarica mica, ms de punctul dat......nu esti chiar asa a dracului pana la urma 3 1 Link spre comentariu
mr. oki Reputație: 438 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Madama Alexa......chiar niciun pic de bun simt??? Tot tu esti cu obrazul gros si tot tu imi iei 4 puncte? Fac pe ele, dar e o chestie principiala. Intr-un fel sau altul, am dat bani pe punctele alea, in sensul ca am facit recenzii unor Doamne....ti-as fi facut si tie,dar notiunea de Doamna doar a trecut pe langa tine...... Asa cum spuneam, am dat bani pe ele si tu...tu....vii sa-mi iei 4??? Sa ti le bagi in cur punctele mele. Ma scuzati de "puncte"!!! 3 Link spre comentariu
mr. oki Reputație: 438 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Crapa, nah! Alea 4 luate s-au razbunat si au venit cu neamurile....doar sa te "inerveze pa" tine, ca sa crapi de ciuda 2 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Noiembrie 14, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Pasarica mica, ms de punctul dat......nu esti chiar asa a dracului pana la urmaEu s a dracu de buna!Nu stii tu!Dar daca ai stii...Nu se stie...Niciodata sa nu spui niciodata 1 Link spre comentariu
masajulperfect Reputație: 432 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Buna, multumesc celor care au trecut pe la mine ieri, astazi sunt disponibila pana la ora 20:00.va pupic pe toti dulce. 0760.121.153 / 0753.460.563 2 Link spre comentariu
masajulperfect Reputație: 432 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Oferta black friday joi si vineri :waytogo :wave 2 Link spre comentariu
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Randunica e cea mai tare! Link spre comentariu
Postări Recomandate