thestud Reputație: 71 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Postat Noiembrie 16, 2016 Superba aceasta fata daca stiti sa va purtati cu ea. Tocmai am fost la ea si recenziile negative nu isi au locul 1
mr. oki Reputație: 440 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Noiembrie 16, 2016 Ia-o tu acasa daca e atat de ok 1 1
mr. oki Reputație: 440 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Noiembrie 16, 2016 Adica madame, ce inseamna la tine oferta de black friday, ca vii si te tii de programare??? Ca daca e asa, tare rau imi pare ca nu m-am programat de vinerea neagra - poate asa veneai si nu ramaneam asteptandu-te pe strazi....... 1 1
thestud Reputație: 71 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Postat Noiembrie 17, 2016 Ia-o tu acasa daca e atat de ok eu o iau dar nu merge ea 1
mr. oki Reputație: 440 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Noiembrie 17, 2016 Bucura-te!!! 1 1
thestud Reputație: 71 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Postat Noiembrie 17, 2016 Asa o sa fac
cursorul Reputație: 15 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:bucureÅŸti Oras:bucureÅŸti Postat Noiembrie 20, 2016 Ar trebui schimbat titlul topicului pt ca nici adresa nici tariful nu mai sunt actuale. Apropos,un update la tarife nu faci, Alexa?
masajulperfect Reputație: 432 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 21, 2016 Buna, tarifele sunt la semnatura la fiecare postare. ca locatie sunt in zona Liceu Hasdeu/Spectrum de mult timp.astazi sunt disp. pana la ora 20:00! Pupici/ Program Luni - Vineri 13;00 - 20;00 ! Sambata / Duminica doar la programari.Masaj de relaxare body si erotic 100 ron (45 min) (1 finalizare.) Masaj de relaxare body si erotic 120 ron (60 min) (2 finalizari.) Masaj somatic 140 ron (60 min) (masaj mai dur, efectuat cu fermitate) (1 fin.)Masaj tantric 150 ron (60 min) (mai mult erotic miscari soft si senzuale (1 fin.)Masaj dominare (soft) 200 ron (60 min) (include masajul de relaxare cu finalizare strap-on,stimulare de prostata, mici fetish-uri (1 fin.)
mr. oki Reputație: 440 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Noiembrie 21, 2016 BAH FEMEIE (daca sigur asta esti..............), AI VREO PROBLEMA CU MINE??? CE PLM TOT IMI IEI PUNCTE? DE CATE ORI MA UIT IN NOTIFICARI, OBSERV CA TU MI-AI LUAT UNUL, DOUA SAU MAI MULTE PUNCTE.......ai vreo bucurie, vreun fetish? Care e faza? Nu sunt nici mai fericit/trist, nici cu ele si nici fara ele................asa ca..................bagati-le undeva unde nu te bate soarele Macar sistemul ti le acorda tie, sub forma de bonusuri materiale??? Ce e fixatia asta??? Primesti punctele sub forma de prezervative/shawrme sau cefe de porc??? Rog un admin/moderator, sa-mi ia toate punctele si sa i le acorde fiintei din topic, poate asa va putea avea si ea vreun "orgazm" sau vreun alt gen de happy end mai de Doamne Ajuta............... 4 1
string Reputație: 53 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2016 BAH FEMEIE (daca sigur asta esti..............), AI VREO PROBLEMA CU MINE??? CE PLM TOT IMI IEI PUNCTE? DE CATE ORI MA UIT IN NOTIFICARI, OBSERV CA TU MI-AI LUAT UNUL, DOUA SAU MAI MULTE PUNCTE.......ai vreo bucurie, vreun fetish? Care e faza? Nu sunt nici mai fericit/trist, nici cu ele si nici fara ele................asa ca..................bagati-le undeva unde nu te bate soarele Macar sistemul ti le acorda tie, sub forma de bonusuri materiale??? Ce e fixatia asta??? Primesti punctele sub forma de prezervative/shawrme sau cefe de porc??? Rog un admin/moderator, sa-mi ia toate punctele si sa i le acorde fiintei din topic, poate asa va putea avea si ea vreun "orgazm" sau vreun alt gen de happy end mai de Doamne Ajuta............... ce conteaza ce puncte ai pe un forum? crezi ca se uita cineva daca unul are -5000 sau +5000? conteaza recenzia pe care o face. 1
mr. oki Reputație: 440 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Noiembrie 21, 2016 Da amice string, stiu ca nu conteaza si am specificat asta,dar ma enerveaza, cand puncte luate pe bani, am mai explicat de ce cred asta, imi sunt luate de o fomista....FOMISTA!!! Asta este ideea! 1
masajulperfect Reputație: 432 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 23, 2016 2
laurentiu-claudiu Reputație: 5 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 27, 2016 Lucrezi azi ? 1
masaj_yony Reputație: 14 Postat Noiembrie 28, 2016 Postat Noiembrie 28, 2016 Caracter de cacao, stabilit programare cu țăranca la telefon,ajuns in apropierea hogeacului si ce sa vezi, țărăncuța in cauză îmi spune la telefon ca nu pot sa mai aștept eu preț de o ora si cinspeszece minute ca acum ea nu mai poate, se lucrează la cutiile poștale si sunt prea multe persoane la intrarea in blocðŸ™In gândul meu zic, pun băieții probabil telecomanda la cutiile postale😄Concluzia o trageți singuri!Èšepara,de la țara 2
mr. oki Reputație: 440 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Noiembrie 28, 2016 ....... si cu asta, nu m-ai zic nimic: "mi-am incheiat pledoaria", multumita colegului masaj_yony Daca nici acum nu e clar...... 1 1
masaj_yony Reputație: 14 Postat Noiembrie 30, 2016 Postat Noiembrie 30, 2016 Nu este suficient ca dai Tepe,mai si minți, nu tu ai dat sms ca ești liberă la ora respectiva si ai primit tel de la mine,spunandu-ți ca ajung....!Ce înseamnă la tine confirmare?Cumva trebuie desenata? Revizuie comportamentul! 1 1
masajulperfect Reputație: 432 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2016 Superba aceasta fata daca stiti sa va purtati cu ea. Tocmai am fost la ea si recenziile negative nu isi au loculMultumesc frumos pentru vizita si ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea. acum am vazut mesajul. sa ai o zi frumoasa.
mr. oki Reputație: 440 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Noiembrie 30, 2016 SIC......... 1
mr. oki Reputație: 440 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Noiembrie 30, 2016 .........TIR!!! 1
mr. oki Reputație: 440 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Noiembrie 30, 2016 Oh, da madame....chiar asa......nici ca-ti pasa! Am vazut si "simtit"..... 1
nycity Reputație: 4 Postat Decembrie 1, 2016 Postat Decembrie 1, 2016 Hello Alexa,do you do outcall and what is the price?
thestud Reputație: 71 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 2, 2016 Hey Alexa poate cer prea mult dar ce spui de sarbatori nu vrei sa faci craiovenii fericiti prin deplasarea ta in cetatea baniei. Daca vi eu sunt primul la tine 1
thestud Reputație: 71 Postat Decembrie 3, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 3, 2016 Oh crede-ma ca nu mananc rahat tu habar nu ai ce dezastru e aici in privinta asta. Te duci la un amarat de masaj achiti ora si primesti doar o frectie la cel mic si dupa 15 min out. Toti cei care te critica pe tine ar trebui sa vina aici sa vada ce inseamna cu adevarat neseriozitatea. Te pup si sper ca poate vine mosul mai devreme in oras
mr. oki Reputație: 440 Postat Decembrie 3, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Decembrie 3, 2016 ............ 1
string Reputație: 53 Postat Decembrie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2016 ............ Mr. Oki, spune ceva. punctele de suspensie lasa loc la interpretari 1
Postări Recomandate