Sari la conținut

Masaj Erotic 80 ron / Piata Muncii / 0760.121.153 / 0753.460.563

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Buna. Pozele sunt seminud. in masaj sunt nud complet...

Sunt poze pe paginile anterioare cu sanii goi.

Eu mai sunt disponibila pana joi inclusiv, dupa voi face pauza si revenim dupa sarbatori (cu colega mea)

Un iepuras tare dragalas, a iesit in cale cu viteza mare.. si-ti ureaza neincetat sa ai Paste Minunat. Paste fericit tuturor.

• Like 1
Link spre comentariu

Buna sunt disponibila si astazi dar si maine !

Pupici tuturor multumesc celor care m-au vizitat zilele trecute.

attachicon.gif20180314_153753-1.jpgattachicon.gifScreenshot_2018-03-30-13-31-03.png

Buna sunt disponibila astazi si maine (sambata) va pwp si va doresc o zi excelenta!  :boob  :bye  :werinlove

Oldies but goodies. post-147969-0-97957200-1524826879_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

intr-un timp postai cele mai incitante fotografii din aceasta sectiune , oare ce s-a modificat de nu o mai faci. Oricum de postarea colegii tale cea legata de program e satula toata lumea.  Oricum pupici si esti o frumoasa

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Capitala

intr-un timp postai cele mai incitante fotografii din aceasta sectiune , oare ce s-a modificat de nu o mai faci. Oricum de postarea colegii tale cea legata de program e satula toata lumea. Oricum pupici si esti o frumoasa

Subscriu la capitolul poze!

In weekend vreau sa-ti fac o vizita.

Link spre comentariu

După o lunga absenta din patul Alexandrei, mi-am făcut apariția azi la prânz, mai mult obosit decât pregătit pt ce urma.

Locația este cea pe care o știu toți.

Alexandra insa nu. A slăbit puțin, in continuare arată foarte bine și masajul prestat rămâne de top.

Spre deosebire de celelalte dați când am fost la ea, acum nu trec printr-o perioada optima și și-a dat seama imediat. Am vorbit despre ale mele, m-a masat in stilul caracteristic, s-a implicat 100%.

Locație - 8

Masaj - 10

GFE - 11+

Tarif - 120lei pt 2 finalizări, dar am stat doar 1.

Cu mine a avut atitudinea unei prietene dragi și a fost exact de ce aveam nevoie.

Rămâi aceeași femeie cer senin :).

Link spre comentariu

In atentia tuturor celor care ma cauta pe mine(telefonic) si ajung la locație,am rugămintea din momentul in care afla ca am si colega sa nu mai ceară sa iesim ambele la prezentare. e valabil si pentru clientii ei. lucram individual fiecare cu clientii ei. nu este salon.

post-147969-0-81279800-1528711693_thumb.jpgpost-147969-0-64752800-1528711707_thumb.jpgpost-147969-0-38599200-1528711729_thumb.jpg

• Like 6
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...