p_morris Reputație: 1076 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Draga Mary,daca ai buna placere,te rog sa ne raspunzi si noua intrebarii:Se mai poate organiza un small gang bang cu tine? Multumim. Link spre comentariu
turcoaz Reputație: 2 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Orice puneti la cale in legatura cu Mary,ma bag fara rezerve! Link spre comentariu
pvg Reputație: 642 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Bruges Oras:Bruges Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Cata determinare FARA RESTRICTII! Nu are nicio pretentie. ORICE se pune la cale, el e PRO.Va dati seama ce coite umflate avea omu' la 00:42 noaptea? Dadea in gol in timp ce scria. PS: Doar am remarcat, nu m-am luat de tine. Si pe mine cateodata ma apuca cate o pofta de as da la muie peretelui. Orice puneti la cale in legatura cu Mary,ma bag fara rezerve! Link spre comentariu
turcoaz Reputație: 2 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Ce observatie ai facut!Cata minte luminata!Daca nu te facea mata la gard ai fi putut devenii un geniu,asa esti un anonim.Daca taceai filozof ramaneai! Link spre comentariu
pvg Reputație: 642 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Bruges Oras:Bruges Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Eu am facut o gluma fraiere! Ti-am si specificat ca banuiam ca esti un lachete care nu o sa intelegi si o sa te ataci labagic. Baga-mi-as pula in MA-TA ca asa se scrie corect "ma-ta". Analfabet onanist care esti! Du-te in pula mea de aici, client fidel al cremei Farmec si al hartiei igienice roz si creponate de la EN-GROSS! Ai reputatie 2 cat ai avut si in clasele 1-4, iar dupa aia te-ai lasat de scoala. Link spre comentariu
turcoaz Reputație: 2 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Scuza-ma,nu mi-am dat seama ca esti expert in glume!Vina mea!Prefer sa nu mai continui cu tine...Daca ai chef sa refulezi in continuare,e treaba ta!Sa ai spor!!! Link spre comentariu
pvg Reputație: 642 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Bruges Oras:Bruges Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Hai pa! Link spre comentariu
standard Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 - Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum