Sari la conținut

0761483809

Postări Recomandate

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

MASAJ alexandra 37 ani iti ofer masaj de relaxare aromatherapy si multe alte surprize pt detalii la tel, discretie si igiena maxima. cer si ofer seriozitate zona drumul taberei sau 100 lh

post-57415-0-62958200-1428404596_thumb.jpg

post-57415-0-89702400-1428404597_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

Fusei eu. Doamna este veche in bransa, docila, sta cum o pui, nu comenteaza. Ai ce discuta cu ea cat de cat.

Presteaza oralul si neprotejat, dar fara finalizare orala, poti finaliza pe fata ei. Normal protejat.

Are probleme mari cu dantura.

Per total, experientei ii dau nota 6 spre 7. Am stat doar pentru o finalizare rapida.

Fofoloanca o are curata, nu am simtit nici un miros suspect in timpul actiunii.

Fotografiile sunt reale si recente.

• Like 3
  • Oras:arad
Postat

Ba nene am fost la duduia asta in Dr Taberei vis a vis de restaurantul azuro la 93 et 10 intrun ap modest ceia ce pare ca locuieste de foarte mult timp acolo ...... mirosea a mancare gatita ap format din doua cam baie si bucatarie unde usa era inchisa ...... posibil vrun biban ....... ammers in cam cu duduia am fumat o tigare am stabilit 100 ora , am optat la o ora ca doream si un masaj ... am mers la dus ,ea sa dus sa duca bani la bucatarie ceia ce din baie se auzea discutii umpic aprinse mam gandit wow o fute altu hehehe . am iesit din baie am mers in dormitor la pula goala bine inteles ca am asteptat vro 5 minute pe banii pe din ora mea pe muzica ei ... intru final a venit duduia sa apucat de oral acceptabil nam observat ca ii lipsea toata dantura de sus WOW dupa 3 minute de oral sa o iau din spate sa nu o mai vad la fatza dar ce sa crezi ..... se aude dodata bataie in perete !!! si imi zice gata sa terminat ora ..... ma imbrac si dau sa plec din camera si imi zice stai umpic sa sa nu fie cineva pe hol HOPA iar ma bagase la ideei am plecat intrun final la alta cucoana    

Oral -6

Normal-Nu am mai avut timp 

anal -nu face 

NU RECOMAND

• Like 4
  • Oras:bucuresti
Postat

Ii lipsesc ceva dinti,apartament foarte dubios..am fost in urma cu 1 an la ea,100 lei pt : masaj,normal si oral...dar a fost asa zis masaj,mai mult mangaiat,si putin normal SI PA

Postat

MASAJ alexandra 37 ani iti ofer masaj de relaxare aromatherapy si multe alte surprize pt detalii la tel, discretie si igiena maxima. cer si ofer seriozitate zona drumul taberei sau 100 lh

=))  =))  =))  =))  =))  =))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Fusei eu. Doamna este veche in bransa, docila, sta cum o pui, nu comenteaza. Ai ce discuta cu ea cat de cat.

Presteaza oralul si neprotejat, dar fara finalizare orala, poti finaliza pe fata ei. Normal protejat.

Per total, experientei ii dau nota 6 spre 7. Am stat doar pentru o finalizare rapida.

poate cand era fata mare....

pozele sunt antice ,mie asa mi sa parut

Am fost si eu acolo...undeva in Drumul Taberei  dar cand am vazut ce e dupa usa , si am simtit danful de apartament insalubru am facut stanga inprejur !

• Like 1
Postat

Este de pus la rubrica asa nu!

Nici nu trebuie in comunitate sa apra astfel de specimene.

• Like 1
Postat

Am avut si azi norocul sa ajung in drumul taberei unde am mai fost la blonda !!! aceias adresa alt anunt ,cuib, textul este cam asa. 

ALIS 30 ani   sociabila si comunicativa, te invit la mine acasa intr-un ambiant placut sa-ti ofer masaj de relaxare dus discretie si igiena max. cer si ofer seriozitate, detalii la tel. 150 Lh prog 12 -22  0728.862.869

http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/alis-30-ani---sociabila-si-comunicativa-te-invit-la-mine-acasa-intr-un-ambiant_36378231.html

Am vrut sa raman o finalizare ca sa nu imi para rau de drumul facut prin frig .... ajuns in vechiul dormitor mia mai sus servicile practicare preturi tot ce era nevoie , iam spus ca stau la o fin dau bani 100 ron evident dupa ce a placat din camera sa duca banii la separeu se intoarce in camera se dezbraca o purcea de 90 kg cu doua randuri de burta nam vrut sa o fut iam dat decat o muie cu finalizare orala , mam apucat sa ma imbrac dupa care ii spun sa imi dea restul la 100 de ron deoarece finalizarea era 60 lei , si bomba imi zice ai facut finalizare orala deci se plateste in plus daca stiam o fi futeam . nu recomand si pitica si grasa si de etnie roma

Postat

Am avut si azi norocul sa ajung in drumul taberei unde am mai fost la blonda !!! aceias adresa alt anunt ,cuib, textul este cam asa. 

ALIS 30 ani   sociabila si comunicativa, te invit la mine acasa intr-un ambiant placut sa-ti ofer masaj de relaxare dus discretie si igiena max. cer si ofer seriozitate, detalii la tel. 150 Lh prog 12 -22  0728.862.869

http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/alis-30-ani---sociabila-si-comunicativa-te-invit-la-mine-acasa-intr-un-ambiant_36378231.html

Am vrut sa raman o finalizare ca sa nu imi para rau de drumul facut prin frig .... ajuns in vechiul dormitor mia mai sus servicile practicare preturi tot ce era nevoie , iam spus ca stau la o fin dau bani 100 ron evident dupa ce a placat din camera sa duca banii la separeu se intoarce in camera se dezbraca o purcea de 90 kg cu doua randuri de burta nam vrut sa o fut iam dat decat o muie cu finalizare orala , mam apucat sa ma imbrac dupa care ii spun sa imi dea restul la 100 de ron deoarece finalizarea era 60 lei , si bomba imi zice ai facut finalizare orala deci se plateste in plus daca stiam o fi futeam . nu recomand si pitica si grasa si de etnie roma

pozele sant din locatie ,poze reale ,nu-ti convine nu ramai ,ca e grasa ca e slaba ca nu are dinti in gura ,draga tu esti perfekt care faci recenziile astea chiar deplasate off voi barbatii de ce veniti la curve daca nu va place duceti-va la alea mai bune nimeni nu e perfekt  :rax2  :rax2

Postat

SPECIMENE SANTETI VOI CEI CARE COMENTATI AIUREA LA ADRESA UNEI FEMEI NU VA PLACE NU VENITI LA CURVE,,, :rax2  :rax2

Postat

NU TI CONVINE NU RAMAI ,,,SPECIMENE FARA SPECIMENE (femei)ce v-ati face voi barbatilor  :rax2  :rax2

Postat

=))  =))  =))  =))  =))  =))

ha ha hai sa radem,, :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2

nu ti convine nu ramai imi pare rau nu sant veche in breasla ,, :rax2  :rax2  :rax2  :rax2

Postat

Ieftin si bun nu exista.:-)

:rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2

Ba nene am fost la duduia asta in Dr Taberei vis a vis de restaurantul azuro la 93 et 10 intrun ap modest ceia ce pare ca locuieste de foarte mult timp acolo ...... mirosea a mancare gatita ap format din doua cam baie si bucatarie unde usa era inchisa ...... posibil vrun biban ....... ammers in cam cu duduia am fumat o tigare am stabilit 100 ora , am optat la o ora ca doream si un masaj ... am mers la dus ,ea sa dus sa duca bani la bucatarie ceia ce din baie se auzea discutii umpic aprinse mam gandit wow o fute altu hehehe . am iesit din baie am mers in dormitor la pula goala bine inteles ca am asteptat vro 5 minute pe banii pe din ora mea pe muzica ei ... intru final a venit duduia sa apucat de oral acceptabil nam observat ca ii lipsea toata dantura de sus WOW dupa 3 minute de oral sa o iau din spate sa nu o mai vad la fatza dar ce sa crezi ..... se aude dodata bataie in perete !!! si imi zice gata sa terminat ora ..... ma imbrac si dau sa plec din camera si imi zice stai umpic sa sa nu fie cineva pe hol HOPA iar ma bagase la ideei am plecat intrun final la alta cucoana    

Oral -6

Normal-Nu am mai avut timp 

anal -nu face 

NU RECOMAND

ba nene esti un mare mincinos locatia nu are rechini ,,,,numai minciuni scuipi din tine,, :rax2  :rax2  :rax2  :boob  :boob

• Minus 1
Postat

Am fost si eu acolo...undeva in Drumul Taberei  dar cand am vazut ce e dupa usa , si am simtit danful de apartament insalubru am facut stanga inprejur !

nebuni mincinosi asemenea barbati nu trebuie sa faca umbra pamantului ,,

Postat

POZELE SANT REALE ,,RUSINE PENTRU COMENTARILE FAKUTE ,, :no2  :rax2

Postat

POZELE SANT REALE ,,RUSINE PENTRU COMENTARILE FAKUTE ,, :no2  :rax2

miroase a guvid !!!

Vizitator
Reputație: 0
Postat
70 L sedinta
ALIS 30 de ani, sociabila si cu bun simt te invit la domiciliul meu sa-ti ofer masaj de relaxare dus aromatherapy discretie si igiena max. Cer si ofer seriozitate det. la tel. Dr. Taberei, poze reale 150/h 30 Mar 16:48

post-124552-0-90487700-1459347149_thumb.jpg

post-124552-0-33268200-1459347153_thumb.jpg

post-124552-0-42447500-1459347156_thumb.jpg

post-124552-0-54607700-1459347159_thumb.jpg

Postat

O stiu pe cucoană veche in branșă iam fost cam de două ori la dânsa în zona Nerva Traian activa acum un an vad ca are mai nou zona de taberei locația pare cunoscută sigur Vechiul cuib cu guvizii . succes si fara prob care riska

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.