Sari la conținut

Pentru doamne/domnisoare GIGGOLO BANDERAS IN SATU MARE

Postări Recomandate

• Oras:satu mare
Postat

Lasand gluma ai grija zilele astea Armasarule Banderas...

JIJI rad cu lacrimi cand vad ce scri, MAI interlop de situri pt adulti, PS. o recomandare pentru tactu, ar trebui sa schimbe tactu parola contului sa nu mai intre mucea de tine pe situri nepotrivite varstei lui ))))))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

La reputatie are -7... este pacat ca nu respecta minime principii de etica, morala si bun simt, poate ar avea ceva mai mult succes la fete/femei. Mai multe realizezi cu bun simt si intelepciune decat injurand....

• Like 1
Postat

La reputatie are -7... este pacat ca nu respecta minime principii de etica, morala si bun simt, poate ar avea ceva mai mult succes la fete/femei. Mai multe realizezi cu bun simt si intelepciune decat injurand....

ai dreptate, ar trebui sa nu bag in seama toti labarii care latra aiurea la posturile mele, dar.........de JIJI INTERLOPUL imi face o deosebita placere sa-mi bat pula si nu ma pot abtine :laugh2

• Oras:bucharest
Postat

Ba alcoolicule si in poze bei asa e la SM? intai imbeti femeia ca sa se uite la tine. ai grija ti am mai spus, fii atent

• Oras:Bucuresti
Postat

uite ca aparu si manelistu asta MAREAN NO 1 LA SUPT 

Vorbește bă frumos de Marean! Să nu ma faci să dau în tine, prăduitorule.

Postat

Poate te cauta baietii din Vadosz

ma pis pe tine JIJI, hai trimite-i pe cei din vadsz la mine

Postat

Vorbește bă frumos de Marean! Să nu ma faci să dau în tine, prăduitorule.

si daca dai de mine, ce vei face? sant tare curios, ce tari sante-ti toti in spatele unui monitor

Postat

si daca dai de mine, ce vei face? sant tare curios, ce tari sante-ti toti in spatele unui monitor

Ce fac dacă dau de tine? CE FAC? O să vezi ce fac, prăduitorule!!

Te iei de toată lumea de aici cu tupeu fiindcă ești tocmai acolo unde se agață harta-n cui. Eee bine stai să vezi ce te bagă lumea la șurub, să vedem dacă mai ești tare-n gură după aia!!!!

• Minus 1
Postat

Ce fac dacă dau de tine? CE FAC? O să vezi ce fac, prăduitorule!!

Te iei de toată lumea de aici cu tupeu fiindcă ești tocmai acolo unde se agață harta-n cui. Eee bine stai să vezi ce te bagă lumea la șurub, să vedem dacă mai ești tare-n gură după aia!!!!

DUTE MA ANEULE SI PISETE CONTRA VANTULUI, papagal de stepa

Postat

http://i60.tinypic.com/vn08w0.jpg

dute si baga-ti pula in mata! numai gura e de tine

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

S-ar putea sa fi venit vremea de o rebranduire.. cu asemenea limbaj nu o sa atragi nici o femeie

• Like 1
Postat

PENTRU DOAMNE/DOMNISOARE INDIFERENT DE VARSTA, BANDERAS DE SATU MARE VA STA LA DISPOZITIE DE ACUM PENTRU A VA SATISFACE ORICE FANTEZIE, (SANT UNUL DINTRE CEI MAI VIRILI SI DOTATI ARMASARI DIN SATU MARE) POZELE VORBESC DE LA SINE. MA GASITI NON STOP LA NR 0742791928. VA PUP PE TOATE

PULA MEA DE POPONARI, VOI CE DRAKU CAUTATI PE TOPICU ASTA SA COMENTATI AIUREA? VRETI SA MI-O SUGE-TI?  BAI GIGBARDASU, STAU DACA TU STAI SA TE MUIASCA CAINII AIA SI SA TE FUT IN CUR

JIJI cu ce vrei sa vi in satu mare? cu oltcitu lu mata?  :laugh2  dute draku de labar scarbos ca nu ai bani de metrou nu sa vi in satu mare

AL BUNDI, ti-a cerut cineva parerea? te-am frecat intre buci si acum faci o recenzie? cu ce ocazie te bagi in seama ca si chiloti in cur? FUTUTI CIREADA MATI IN GURA DE MAGAR

CIUCUREL ESTI LABARU SITULUI, DATE-N GATU MATII ESTI SUMA DEFECTELOR LU TACTU, PARAZITII STI CUM ZIC?

CIUCUREL VEDEUAS PE MATA FACUTA POSTA IN CIMITIR IN TIMP CE POPA-I CANT LU TACTU SLUJBA DE POMENIRE

HAI SACTIR TOMBERON DE PULE CE ESTI, DACA NU-TI DAU 200 DE RON SA MA RELAXEZ IN PESTERA TA! ))))) LA CATA PULA A INTRAT IN TINE SE POATE FACE O CALE FERATA DE LA SATU MARE -ARAD 

IMI CER SCUZE PENTRU LIMBAJUL FOLOSIT,DAR SANT NEVOIT SA-L FOLOSESC, FIINDCA MA PROVOACA DEONTOLOGII SI ORATOARELE CARE ISI DAU CU PAREREA DESPRE MINE

DUTE MA ANEULE SI PISETE CONTRA VANTULUI, papagal de stepa

:clapp :clapp :hihat :hihat

Nota 10!!!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Care aveti timp libee doua zile plecam joia viitoare la S M din bucuresti? Platesc drum si cazare eu si mergem sa l jupuim pe acest cancer veninos. Deja am dat posa la Vadosz

• Oras:cluj-napoca
Postat

Care aveti timp libee doua zile plecam joia viitoare la S M din bucuresti? Platesc drum si cazare eu si mergem sa l jupuim pe acest cancer veninos. Deja am dat posa la Vadosz

=))

sa vina mascatii!

=))

Postat

Lasă că îl perpelesc eu, futu-l în gură. Și am aflat că nu e cel din poză. Nu am încă poza lui reală dar îl aflu. După aia mergem cu el la pădure, la un grătar.

Postat

Lasă că îl perpelesc eu, futu-l în gură. Și am aflat că nu e cel din poză. Nu am încă poza lui reală dar îl aflu. După aia mergem cu el la pădure, la un grătar.

o sa-i faceti si gratar colegu?

Dar sa nu uiti sa iei si o sticla de bere la 3l,ca e cald afara si daca se incalzeste banderas sa poate bea bere!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...