danteluv25 Reputație: 590 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Ma bucur sa aud ca si tu te-ai simtit la fel bine !De aceea am si spus,ca de cele mai multe ori,dintr-o dorinta nejustificata de noutate,traim experiente neplacute,gen fast fuck,ochi pe ceas,raspuns la telefon in timpul actului,dam nas in nas cu urmatorul s.a.m.d.Este pacat sa nu profitam de ceea ce avem si sa umblam dupa cai morti sa le luam potcoavele (de multe ori ruginite).Pentru mine a fost o experienta super placuta si abia astept sa te revad. Te poop dulce ! 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Si pana la urma cum ramane cu artificiile?ca tot nu m-ai lamurit..... Domnita, deschide telefonul si vino la poze. ACUM! 2 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Mai târziu, are treabă acum. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Mai târziu, are treabă acum. Sa fie sanatoasa. Si eu am treaba si tot o astept. Oricum i-am spus ca azi e ultima sansa. Auzisi Andro??? 2 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Sa fie sanatoasa. Si eu am treaba si tot o astept. Oricum i-am spus ca azi e ultima sansa. Auzisi Andro???Gata...am revenit.. Link spre comentariu
odin bogdan Reputație: 1 Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Cand o postezi pozele ? Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Cand o postezi pozele ?O sa fie cadoul meu de Mos Nicolae... 2 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Abia asteptam sa le vedem. 1 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 4, 2015 asteptarea asta ... si pe celelalte le-am asteptat cu mare incantare si cand colo erau poze imbracate si cu spatele 1 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Sunt bune si alea. Restul descoperim la fata locului. 2 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Disponibila pana la ora 20:00... Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 6, 2015 asteptarea asta ... si pe celelalte le-am asteptat cu mare incantare si cand colo erau poze imbracate si cu spateleCine stie... 1 Link spre comentariu
fuzzy Reputație: 230 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Vegas Oras:Vegas Partajează Postat Decembrie 7, 2015 O sa fie cadoul meu de Mos Nicolae... Hai ca o sa vina pastele, precum pozele promise de n ori, asa or sa vina si astea. 1 Link spre comentariu
danteluv25 Reputație: 590 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Aveti rabdare mai copii,ANDRA este o fata parolista si daca a zis ca o sa puna fotografii noi,sigur o sa puna.De altfel,cu cat asteptam mai mult,cu atat mai mult or sa ne placa ! Pupici ANDRA ! 3 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Maine e programata sedinta foto cu Andruta. Din pacate ultima data eu nu am putut participa, ma futea o otita.Daca nu mai intervine nimic (sper eu), maine seara veti avea pozele. Tzoc! 2 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Sunt curios să văd pozele. 1 Link spre comentariu
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Maine e programata sedinta foto cu Andruta. Din pacate ultima data eu nu am putut participa, ma futea o otita.Daca nu mai intervine nimic (sper eu), maine seara veti avea pozele. Tzoc!Neatza Alice sa va ajut? :-P Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 8, 2015 NeatzaAlice sa va ajut? :-P ti-am scris pe undeva pe aici ca ti-am pierdut nr. da-mi un sms (nu ma suna) si spune-mi ca tu esti. te pup. 1 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Ai ceva țevi sparte Alice? 2 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Ai ceva țevi sparte Alice? sa stii ca am una. si o baterie care curge....in cap am mai multi robineti care nu mai functioneaza de mult.... 1 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 8, 2015 sa stii ca am una. si o baterie care curge....in cap am mai multi robineti care nu mai functioneaza de mult....cada cum e? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 8, 2015 cada cum e? rece. 1 Link spre comentariu
danteluv25 Reputație: 590 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Revin cu o noua recenzie dupa ce am vizitat-o din nou pe ANDRA.Desi am fost tentat de la ultima vizita pe care i-am facut-o,sa incerc si alte domnisoare,totusi am zis ca decat sa incerc si sa am parte de vreo experienta neplacuta,mai bine merg din nou acolo unde m-am simtit foarte bine.Zis si facut. In ziua respectiva avusesem o deplasare si la intoarcere,am zis sa ii dau un telefon ANDREI si poate reusim sa ne vedem.Am sunat in jur de orele 14 - 14,30,ANDRA a raspuns imediat si am stabilit o intalnire pentru orele 16,00.ANDRA tocmai executa program administrativ,in speta curatenie apartament.Am ajuns la locatia domnisoarei,am urcat,mi-a raspuns pitita dupa usa,iar când usa s-a inchis,SURPRIZA ! ANDRA si-a schimbat LOOK-ul dragi colegi si ce arata bestial inainte,sa o vedeti acum cat este de frumoasa.Mi-a spus ca si-a aranjat putin parul,dar acest putin a schimbat-o foarte mult.Nu stiu,este parerea mea,dar este mult mai frumoasa cu noua schimbare.M-a servit cu o cola si am inceput sa discutam,ba de una ,ba de alta,am trecut apoi la treaba,cu un oral de nota 10+,bineanteles ca nu m-am putut abtine sa nu gust si eu din pasarica ei frumoasa si care mirosea foarte bine.ANDRA a inceput sa geama incet si foarte placut,a inceput sa tremure, mi-am dat seama ca se apropie,am continuat sa ii ling pasarica si in scurt timp a venit orgasmul. Am lasat-o putin sa isi revina dupa care a inceput din nou un oral demential,am inceput sa o mangai si sa o sarut si dupa scurt timp a venit si cel de-al doilea orgasm.Am simtit-o imediat pentru ca se umezise foarte tare,am oprit oralul si am finalizat pe pasarica ei.A fost super si nu am regretat nicio clipa faptul ca in loc sa aleg sa merg la altcineva,am ales-o tot pe ea. NOTELE :LOCATIE - 8+ (a mai facut unele schimbari,curatenie exemplara,v-am zis ca tocmai terminase programul administrativ)FK - 10+GFE - 10++++ORAL - 10+NORMAL - NU AM MAI AJUNSANAL - NU MA INTERESEAZA CADOUL : 180 leiTIMP PETRECUT IMPREUNA - APROAPE 3 ORE (CHIAR NU GLUMESC) DE REVENIT - CU SIGURANTA ! PS ANDRA sa sti ca imi pare foarte rau ca nu am putut sa te ajut cu ce m-ai rugat.Promit sa ma revansez cat de curând. Te poop dulce ! 5 Link spre comentariu
odin bogdan Reputație: 1 Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 hei , pozele???? 1 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 14, 2015 asteapta!!! ce te grabesti asa ca fata mare la maritat 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum