shadowangel Reputație: 2896 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 3, 2016 Sincer, chiar nu a fost nicio ironie.El a postat ieri si RAZVAN i-a spus sa sune azi.Daca suna azi primea sigur programare. MULTA BAFTA !Eu unul cred ca a sunat-o inainte sa posteze ceva aici si daca a vazut ca are telefonul inchis, a intrebat de ea pe forum. Tu de unde stii ca nu a sunat-o astazi? In fine... e treaba lui, nu ne priveste pe noi. 3
danteluv25 Reputație: 590 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 3, 2016 Nu pot sa iti dezvalui sursa,dar iti spun foarte sigur ca nu a sunat-o azi. MULTA BAFTA ! 1
shadowangel Reputație: 2896 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 3, 2016 Nu pot sa iti dezvalui sursa,dar iti spun foarte sigur ca nu a sunat-o azi. MULTA BAFTA !Aha sa inteleg ca voi stiti de fiecare individ ce o viziteaza. Asta nu e bine. 3
danteluv25 Reputație: 590 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 3, 2016 Suntem cu ochii pe ea ca pe butelie !Glumesc evident.In mod cu totul intamplator am aflat acest aspect. 1
shadowangel Reputație: 2896 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 3, 2016 Suntem cu ochii pe ea ca pe butelie !Glumesc evident.In mod cu totul intamplator am aflat acest aspect. Stai linistit. Si eu am glumit. 3
badkarma19 Reputație: 20 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 4, 2016 Eu unul cred ca a sunat-o inainte sa posteze ceva aici si daca a vazut ca are telefonul inchis, a intrebat de ea pe forum. Tu de unde stii ca nu a sunat-o astazi? In fine... e treaba lui, nu ne priveste pe noi. Salut.Raspunsul este da am sunat-o pe Andra si dupa am dat alarma pe forum. Si am invatat cate ceva de pe acest forum intotdeauna sa ai o lista cu celelalte optiuni. 4
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 4, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 4, 2016 Ooo. Dar asta e prima regula in domeniul asta. Era de inteles ca ai sunat inainte sa-ti dam sfaturile. Dar,... . 1
badkarma19 Reputație: 20 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 4, 2016 nu se culca Andruța cu orice specimen Salut.Multumesc de compliment.Bafta!! 4
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 4, 2016 Salut.Multumesc de compliment.Bafta!!cu placere 1
pandora13 Reputație: 911 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 4, 2016 confirm si eu cele spuse de @badkarma 19.Am sunat-o si eu 3 zile la rand (luni,marti,miercuri)la ore diferite si dupa ce formai numarul iti dadea ton de ocupat.Intrebarea este cum de stie @danteluv25 ca nu a sunat-o?????Poti confirma lucrul asta si despre mine?Inclusiv acum 10min am sunat-o si......tot ton de ocupat . 1
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 4, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 4, 2016 Așa a fost informat. E ciudat ca, ținând cont de profesie, nu ia în calcul și perioada în care telefonul de serviciu e la birou, închis. Dar,... . Iarăși dar. 1
danteluv25 Reputație: 590 Postat Februarie 4, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 4, 2016 Daca din curiozitate ati fi citit recenzia mea de luni de la ANDREEA CAMPINA,ati fi vazut ca am scris ca luni ANDRA AVEA NISTE PROBLEME PERSONALE DE REZOLVAT,PROBLEME CARE S-AU PRELUNGIT SI MARTI.Deci luni si marti nu avea cum sa va raspunda.Pentru ziua de miercuri stiu sigur ca a fost la birou.Poate o fi avand o problema cu telefonul.Sunt sigur ca o sa vada postarea si o sa ia masuri. PS - Razvan hai sa ne comportam ca niste oameni civilizati si sa incetezi cu aluziile la profesii, nume si altele.Nu de alta,dar si eu te cunosc foarte bine,stiu cu ce te ocupi,ce profesie ai si altele.Te rog sa imi dai un exemplu cand eu am facut vreodata o aluzie referitor la persoana ta.Si inca ceva,chiar daca nu crezi,sa sti ca eu nu ma feresc de nimeni si nici nu ma intereseaza ce spune lumea despre faptul ca merg la fetite. MULTA BAFTA ! 2
andra84 Reputație: 2194 Postat Februarie 4, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 4, 2016 Observ ca lucrurile au degenarat, deja s-a ajuns la profesii...vieti personale smd. 4
andra84 Reputație: 2194 Postat Februarie 4, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 4, 2016 Așa a fost informat. E ciudat ca, ținând cont de profesie, nu ia în calcul și perioada în care telefonul de serviciu e la birou, închis. Dar,... . Iarăși dar.Asa a fost informat de catre cine? 4
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 4, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 4, 2016 Nu-i adevărat. Nu există indicii cu privire la profesie în postarea mea, cu atât mai puțin la nume. Dar,... . 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 4, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 4, 2016 Pai cu asta se ocupa Razvan.Cand nu ii convin 2-3 postari ale unui membru, incepe sa dea detalii foarte subtile pe aici despre respectivul membru. Initialele numelui real (vezi cazul Asterica, pana a ajuns la direct "Adriane") etc.Eu am facut-o in cazul lui Danaidu, ca sa il sperii si sa il fac sa dispara. Dar numele, locul de munca si altele le-am luat deja de aici. Deci no comment si sa zicem merci ca avem politistul forumului? 4 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 4, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 4, 2016 Pai cu asta se ocupa Razvan.Cand nu ii convin 2-3 postari ale unui membru, incepe sa dea detalii foarte subtile pe aici despre respectivul membru. Initialele numelui real (vezi cazul Asterica, pana a ajuns la direct "Adriane") etc.Eu am facut-o in cazul lui Danaidu, ca sa il sperii si sa il fac sa dispara. Dar numele, locul de munca si altele le-am luat deja de aici. Deci no comment si sa zicem merci ca avem politistul forumului? Mda, ma trezesc la postarea mea cu un punct pozitiv si in secunda doi cu unul negativ.Atins vreo coarda sensibila? 2 1
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 4, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 4, 2016 Alice, nu am ce sa-ti răspund.Doar atât, spor la clienți și la bani ca până acum.Nu sunt polițist. 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 4, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 4, 2016 Alice, nu am ce sa-ti răspund.Doar atât, spor la clienți și la bani ca până acum.Nu sunt polițist. Nici nu doream sa raspunzi, era o constatare.O zi buna! 2
andra84 Reputație: 2194 Postat Februarie 4, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 4, 2016 Mda, ma trezesc la postarea mea cu un punct pozitiv si in secunda doi cu unul negativ.Atins vreo coarda sensibila?Adevarul este ca nimanui nu-i convine sa-si dezvaluie adevarata identitate, cu toate ca Razvan..are dreptate nu este politist, forumul a fost creat pentru altceva nu pentru a dezvalui adevarata identitate a fiecarui membru de aici, sau sa dezbatem viata personala a fiecaruia dintre noi, nu sa ne intimidam intre noi, gen...stii?? Eu stiu adevaratul tau nume..unde stai...cati copii ai...pe mine una nici nu ma intereseaza viata personala a nimanui cu atat mai putin numele, ma intereseaza strict de viata mea, iar din fericire nu mi-o poate afecta nimeni negativ. Parerea mea este sa renuntati la santaj ca nu rezolvati nimic, o zi frumoasa va doresc! 5
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 4, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 4, 2016 Adevarul este ca nimanui nu-i convine sa-si dezvaluie adevarata identitate, cu toate ca Razvan..are dreptate nu este politist, forumul a fost creat pentru altceva nu pentru a dezvalui adevarata identitate a fiecarui membru de aici, sau sa dezbatem viata personala a fiecaruia dintre noi, nu sa ne intimidam intre noi, gen...stii?? Eu stiu adevaratul tau nume..unde stai...cati copii ai...pe mine una nici nu ma intereseaza viata personala a nimanui cu atat mai putin numele, ma intereseaza strict de viata mea, iar din fericire nu mi-o poate afecta nimeni negativ. Parerea mea este sa renuntati la santaj ca nu rezolvati nimic, o zi frumoasa va doresc! Am spus "politistul forumului". Nu ca e garcea.In fine, am spus ce am avut de spus.Si da, nu e ok. 3
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 4, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 4, 2016 Andra, nu am șantajat pe nimeni. Dacă cineva se simte șantajat, să spună. 1
andra84 Reputație: 2194 Postat Februarie 4, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 4, 2016 Andra, nu am șantajat pe nimeni. Dacă cineva se simte șantajat, să spună.In momentul in care aici fiecare membru are un nick si nu numele lui adevarat.. acel om se simte intimidat, ii este teama sa nu se afle..unii datorita fuctiilor, altii datorita familiei etc. 4
andra84 Reputație: 2194 Postat Februarie 4, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 4, 2016 Ps: in momentul in care oricare membru ii rosteste numele adevarat este valabil ce-am scris mai sus si nu am facut referire la razvan ci in general, din punctul meu de vedere nici noi nu am procedat corect fata de danaidu chiar dacaa jignit pe toata lumea, toata lumea la un moment dat isi arata adevarata fata, ca si in viata de zi cu zi. 5
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 6, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 6, 2016 O tot sun si nu raspunde. Oare o fi primit apelul meu? Nu stie nimeni? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum