Sari la conținut

Andra 0725379526

Postări Recomandate

• Oras:ploiesti

Suna ocupat...

ANDRUTA,cred ca ai probleme cu telefonul si eu incerc sa dau de tine de cateva zile si nu reusesc,suna ocupat.

PS - M-am hotarat sa rezolv eu problema telefonului,iti cumpar unul nou cand ne vedem.

:kiss3 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

ANDRUTA,cred ca ai probleme cu telefonul si eu incerc sa dau de tine de cateva zile si nu reusesc,suna ocupat.

PS - M-am hotarat sa rezolv eu problema telefonului,iti cumpar unul nou cand ne vedem.

Ăsta da mărțișor  :)

• Like 1
Link spre comentariu

:kissing2 :hug1
Link spre comentariu

Lasa ca il repar eu. ;)

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator baiatploiesti
Reputație: 0

10 pagini si nu gasesc o recenzie. Ce naiba mai e forumul asta,nu stiu. Pe andra o vad pe toate topicurile altor fete si pe al ei la chat. De cacat,pur si simplu. Cel putin la sectiunea ploiesteana,numai chat chat chat si nicio recenzie. Cred ca ar trebui dat "share" la recenzii din cand in cand,pentru actualizare

Link spre comentariu

10 pagini si nu gasesc o recenzie. Ce naiba mai e forumul asta,nu stiu. Pe andra o vad pe toate topicurile altor fete si pe al ei la chat. De cacat,pur si simplu. Cel putin la sectiunea ploiesteana,numai chat chat chat si nicio recenzie. Cred ca ar trebui dat "share" la recenzii din cand in cand,pentru actualizare

Salut. Ia-o de la prima pagina si ai sa vezi atatea recenzii, incat sa te tot saturi. ;)  Care e problema daca e prezenta si pe alte sectiuni? :-/ E libera sa posteze unde vrea ea. Bafta!

• Like 1
Link spre comentariu

Daca nici eu nu am recenzii...si tu contribui la "cacatul" asta!

As avea rugamintea sa-ti masori cuvintele si sa vorbesti frumos!

Iar faptul ca exista numa' chat..chat..chat si ca voi nu faceti recenzii nu este vina mea, nu vrei sa fac eu recenzii? Si ca am scris pe 1-2 topice nu este problema ta!

Multumesc!

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.

Ti-as spune ceva sarcastic, da` nu cred ca o sa pricepi.

Asa ca iti zic doar ceva de genul "Amount of fucks given about your post = 0"

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator baiatploiesti
Reputație: 0

mama,ce-ati sarit toti. acceptabil de la fete, mai putin de la shadowangel. andra,nu ma intelege gresit, dar cautam recenzia mea de cand am fost la tine acum 1 an si am dat vreo 50 de pagini inapoi, iar majoritatea sunt chat . cu siguranta nu e vina ta ca baietii se baga in discutii pe aici sau ca shadowangel e indragostit de tine. schimband subiectul, anul trecut ma intrebai daca nu ma ofer sa-ti fac niste poze si vin cu sugestia sa actualizezi din cand in cand. conteaza foarte mult pentru indecisi,asa cum sunt eu. nu mi-o lua in nume de rau

• Like 1
Link spre comentariu

mama,ce-ati sarit toti. acceptabil de la fete, mai putin de la shadowangel. andra,nu ma intelege gresit, dar cautam recenzia mea de cand am fost la tine acum 1 an si am dat vreo 50 de pagini inapoi, iar majoritatea sunt chat . cu siguranta nu e vina ta ca baietii se baga in discutii pe aici sau ca shadowangel e indragostit de tine. schimband subiectul, anul trecut ma intrebai daca nu ma ofer sa-ti fac niste poze si vin cu sugestia sa actualizezi din cand in cand. conteaza foarte mult pentru indecisi,asa cum sunt eu. nu mi-o lua in nume de rau

oooooo  :clapp 

mai dute inca o data si vezi ce e schimbat, ii faci poze si ne faci si o recenzie

• Like 3
Link spre comentariu

Sa mori tu? :laugh2 Cum ai ajuns tu la concluzia ca sunt indragostit? :-/ Pe mine pur si simplu m-au enervat ineptiile tale! Si nu esti singurul, stai linistit. ;)

• Like 2
Link spre comentariu

Nu este frumos sa dai din casa,dar ca sa închidem subiectul,am aranjat cu ANDRUTA o sedinta foto.

Asa ca pentru indecisi,pana la sfarsitul saptamanii veti avea un set de fotografii cu ANDRA.

MULTA BAFTA !

PS - Scuze ANDRUTA ca am stricat surpriza pe care le-o pregateai baietilor !

• Like 3
Link spre comentariu

Nu este frumos sa dai din casa,dar ca sa închidem subiectul,am aranjat cu ANDRUTA o sedinta foto.

Asa ca pentru indecisi,pana la sfarsitul saptamanii veti avea un set de fotografii cu ANDRA.

MULTA BAFTA !

PS - Scuze ANDRUTA ca am stricat surpriza pe care le-o pregateai baietilor !

:kissing2
  • Like 1
Link spre comentariu

Si daca omu' s-ar fi indragostit de andruta, ar fi o nenorocire?

Eu nu cred. Andra este genul de fata de care te poti amoreza rapid chiar daca esti insurat sau nu. Si nu pt ce face in asternut. Ci pt cum stie sa te trateze si sa te faca sa te simti important pt ea, chiar daca este un rol.

Eu unul, recunosc, fara rusine, ca m-as putea amoreza de o asemenea femeie. Asa ca (el stie mai bine) nu este o crima.

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...