Sari la conținut

Andra 0725379526

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Auzi fata? Dar tu de ce nu pui huh? :laugh2

pt ca pe mine nu ma f.... lumea la cap sa pun poze...hi hi!

• Like 1
Postat

pt ca pe mine nu ma f.... lumea la cap sa pun poze...hi hi!

Rocs, mirobolanta mea :* ..  niste poze noi?

• Like 2
  • Oras:ploiesti
Postat

Babaete dar tu esti avocat,reprezentant legal,tutore,delegat pentru relatia cu presa? Raspunzi numai tu,le stii tu pe toate ... :)

Danteluv nu-mi este doar client, ci si un foarte bun prieten in care am mare incredere ;)
  • Like 1
  • Oras:-------------
Postat

Salutare! Revizitat si eu azi domnisoara Andra sutan la numarul din anunt are aceeasi locatie pe strada Cameliei! Ajuns in locatie am intalnit o fata foarte draguta tocmai ce iesise din dus! am stat putin de vorba si dupa aceea la dus si eu! Ajuns in camera de joaca ma astepta intinsa pe pat! M-am asezat si a inceput cu un oral foarte bun stie sa il faca cu maiestrie, apoi am trecut la sex normal eu deasupra si asa am finalizat! Am mers la baie am mai stat putin de vorba si sa fumeze si ia o tigare si pe urma am plecat un mare plus din partea mea ca nu sta cu ochii pe ceas am stat vrea 40 de minute la ia!  Achitat cei 100 de roni pe o finalizare

Acum notele

-sex oral 9,5 mie imi place cum il face

-sex normal 9

-gfe poti purta o discutie cu ia nu te grabeste nu se uita la ceas

De revenit? Da eu mai revin

Va salut si o seara buna sa aveti!

• Like 4
Postat

Salutare! Revizitat si eu azi domnisoara Andra sutan la numarul din anunt are aceeasi locatie pe strada Cameliei! Ajuns in locatie am intalnit o fata foarte draguta tocmai ce iesise din dus! am stat putin de vorba si dupa aceea la dus si eu! Ajuns in camera de joaca ma astepta intinsa pe pat! M-am asezat si a inceput cu un oral foarte bun stie sa il faca cu maiestrie, apoi am trecut la sex normal eu deasupra si asa am finalizat! Am mers la baie am mai stat putin de vorba si sa fumeze si ia o tigare si pe urma am plecat un mare plus din partea mea ca nu sta cu ochii pe ceas am stat vrea 40 de minute la ia!  Achitat cei 100 de roni pe o finalizare

Acum notele

-sex normal 9

"Ea" nu "ia". :slap2

Postat

Salutare! Revizitat si eu azi domnisoara Andra sutan la numarul din anunt are aceeasi locatie pe strada Cameliei! Ajuns in locatie am intalnit o fata foarte draguta tocmai ce iesise din dus! am stat putin de vorba si dupa aceea la dus si eu! Ajuns in camera de joaca ma astepta intinsa pe pat! M-am asezat si a inceput cu un oral foarte bun stie sa il faca cu maiestrie, apoi am trecut la sex normal eu deasupra si asa am finalizat! Am mers la baie am mai stat putin de vorba si sa fumeze si ia o tigare si pe urma am plecat un mare plus din partea mea ca nu sta cu ochii pe ceas am stat vrea 40 de minute la ia! Achitat cei 100 de roni pe o finalizare

Acum notele

-sex normal 9

:* esti un dragut.

Astazi sunt disponibila pana la ora 19:00, va pup si va astept :kiss3

• Like 1
Postat

:* esti un dragut.

Astazi sunt disponibila pana la ora 19:00, va pup si va astept :kiss3

Multumesc:-* :hug1

• Like 4
Postat

Danteluv nu-mi este doar client, ci si un foarte bun prieten in care am mare incredere ;)

Ma gandeam ca nu te deranjeaza ca spun lucrurilor pe nume,dar chiar si asa,sunt convins ca te poti reprezenta si singura! Dar ca sa iti respect prietenul,o sa reformulez intrebarea :

Danteluv,cand pune Andra poze noi si care sunt modificarile despre care se mentiona anterior?

Postat

Ma gandeam ca nu te deranjeaza ca spun lucrurilor pe nume,dar chiar si asa,sunt convins ca te poti reprezenta si singura! Dar ca sa iti respect prietenul,o sa reformulez intrebarea :

Danteluv,cand pune Andra poze noi si care sunt modificarile despre care se mentiona anterior?

Nu ma deranjeaza, iar poze nu stie nimeni in afara de mine cand voi pune, o sa vezi singurel si daca iti este dor de mine...:blushing2 hai la o tigara ;)
Postat

Nu ma deranjeaza, iar poze nu stie nimeni in afara de mine cand voi pune, o sa vezi singurel si daca iti este dor de mine...:blushing2 hai la o tigara ;)

Cu mare drag fata draga :)

• Like 1
Postat

Este vorba despre o surpriza pe care vi-o pregateste ANDRA si doar ea este in masura sa spuna cand o va face publica,la fel si cu pozele.

Singurul lucru pe care pot sa vi-l spun este ca SURPRIZA VA FI UNA WOOOWWW si va fi foarte bine primita in comunitatea noastra, a ploiestenilor (si nu numai).

• Like 2
Postat

Dragii mei, de maine voi avea o colega asta era surpriza. Voi posta tot maine poze cu mine si cu ea, vom intra doar impreuna :) cine vrea sa se simta mega bine in compania mea si a domnisoarei, ii asteptam cu drag.

Va :kiss3

• Like 1
  • Oras:bv
  • Oras:bv
Postat

Dragii mei, de maine voi avea o colega asta era surpriza. Voi posta tot maine poze cu mine si cu ea, vom intra doar impreuna :) cine vrea sa se simta mega bine in compania mea si a domnisoarei, ii asteptam cu drag.

Va :kiss3

Eu ma inscriu😉...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...