Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

DOAMNA, 36 ani, inalta, blonda, delicata si manierata cu sani mari nr. 5, forme pline si apetisante, te astept in compania mea pt. a petrece clipe de neuitat, 1,80/75, discretie si igiena maxima, poze reale, 0726941489 http://www.anuntul.r...pl..._2672814Am fost la ea si mi-a placut foarte tare , pozele sunt reale, timpul de o ora este respectat, curatenia impecabila,sanii mari si deliciosi, matura cu experienta... oralul de nota 10 iar la normal face ce ii ceri si chiar ii place !!! intr-un cuvint...merita !Am fost si mi-a placut, face de toate, mai rar la banii astia. I-am tras-o, daca voiam facea si sex total, dar n-am mai apucat ca am finalizat la ea in gurita!

Postat

ai mare dreptate !!! Super desteapta tipa, stie sa faca omul sa se simta bine, stie sa vorbeasca si... cel mai important, nu te face sa simti ca, o face doar pt' bani. e dintr-o bucata tipa si nu este in git dupe bani. Adevarata femeia iar, toate comentariile reflecta doar adevarul, comentariile urite nu si-ar avea rostul aici, cine o cunoaste stie ce-i poate pielea...

Vizitator kurd
Reputație: 0
Postat

Si tot timpul cu placere ! da...pozele nu spun mai nimic....eu am cunoscut-o si intradevar o super doamna din toate punctele de vedere ! nu da senzatia ca-i doar pentru bani si asta ma fascineaza. Totul ok !

Postat

foarte greu de gasit. insa in momentul in care am dat de ea a meritat tot efortul. te face sa te simti cu totul special. voi reveni de cate ori voi avea ocazia. o fata cu totul si totul speciala.

Vizitator vali79m
Postat

Accepta frenck kiss..etc?. Ce mai face?

Vizitator Nicky
Postat

gasesc poze pe undeva?

Vizitator xxxxx
Postat

in ce zona sta?

Postat

Are anumite intervale orare cand presteaza?Eu o tot sun de cateva saptamani si mereu nimeresc telefonul inchis.Chiar asa pretioasa e? :D

Vizitator scrat
Postat

Vin si eu cu o intrebare, tanti din poze este ... de culoare sau ... a adormit mai mult la solar? Cred ca o sa-i fac si eu o vizita daca o recomanda atatia fratiori.

Postat
A dat cineva de ea? Locatia' date=' pretul 100 ron este pe ora ?[/quote']Eu am fost pe la ea acum vreo 2-3 luni.Pretul era intradevar 100 ron pe ora dar cu o singura finalizare. Atunci statea chiar in blocul cu Bucur Obor.Acum nu mai stiu ca nu am mai fost la ea.Cam curioasa tanti si parca-i era frica de ceva sa nu vina peste ea politia sau mai stiu eu cine.Am cautat-o la telefon vreo saptamina pina am ajuns la ea.Cred ca este un pic gipsy dar are un cur si tzatze foarte misto. Eu i-am dat-o doar intre tzatze si am pus-o sa mi-o suga pina mi-am dat drumul.Bafta !
Postat

Buna. Privind pozele imi dau seama ca am fost la dama, prin iulie. Am luat anuntul din AT, am discutat si m-am prezentat la Obor. Nu pare de .... culoare, dar cred ca este ceva mai bronzata. Am facut o finalizare oral cu "caciula" pe frunte. Stie sa te faca sa te simti bine chiar si la o finalizare orala "de urgenta". Mi-au placut sanii, data viitoare as termina pe ei.... Apartamentul curat, era singura, nu am verificat baia (veneam de acasa), 100 ron pt o finalizare, cu toate ca am negociat "o finalizare si mai vedem". Eu am stat cam 25 min. Nu dau note deoarece mie imi plac maturele.

Vizitator scrat
Postat

Fiind 3 zile in capitala am hotarat sa trec si pe la doamna pe la Obor, pe Muncii primul bloc dupa pasaj pe dreapta. Am sunat, m-am programat si am ajuns in locatie. Apartament cu 2 camere, curat, mobilat modern. In locatie doamna din poze si inca o doamna blonda mai voluptoasa - mi-au propus un show pentru 200 ron cu amandoua. Am refuzat politicos si am optat pentru o finalizare cu doamna mai bronzata (nu este marocana ... merge mai des la solar). Inalta bine, voluptoasa, frumusica foc la fata, niste sani numai buni de molfait, pantofii rosii cu toculet si o rochita scurta rau. Un suc, o apa daca doresti se poate. Dus eu, dus duduia (prosopel curat scos din dulap) si inceput ostilitatile. Desi sunt fff curat, nu a vrut oral neproptejat (adevarul ca la telefon am uitat sa intreb), oral bun cu putin ajutor cu manuta, se uita pervers in ochii tai, mici incercari de DT nereusite (desi nu sunt vreun ala super dotat). Am trecut la un normal pe la spate unde privelistea curuletului ala bronzat si maricel m-a facut sa termin dupa circa 10 minute. Note acum, GFE = 8,5, Oral = 8, Normal = 8. Nu face anal si nici CIM - altfel poate notele erau un pic mai mari.Ce sa va spun ... merita si nu prea, dar totusi pentru 100 ronisori se poate mai bine. Acum fiecare hotaraste functie de preferinte.

Vizitator student_hard
Postat

O mai gasiti si aici:
Mihaela - 0730843223 - zona Bucur Obor

https://nimfomane.com...ona-bucur-obor/

Am vizitat-o si eu pe doamna, este exact ca in poze, am impresia ca s-a mutat undeva mai spre Sincai

Nu cred ca ai invatat ceva din comentariile de mai sus. La revedere.

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna dimineata ,

Am vizitat-o si eu pe doamna Daniela de doua ori , ultima data ieri dupa amiaza , si vin cu urmatoarele info :

Nume de scena : Daniela

Tel: 0726941489 ( 0726941489 ( 0726.941.489 ) ) ( 0726941489 ( 0726.941.489 ))

Servicii : Sex normal pro si sex oral tot pro ( deci totul protejat ), nu face anal , FK , nici vorba de CIM , etc .

Locatie : apartament 2 camere zona Piata Iancului , in spatele localului Intermachedonia , pe str. Avrig . Apartament mobilat modern ( gen IKEA ) , curat , baia foarte curata , cabina de dus moderna cu toate dotarile ( poti asculta si muzica in timp ce faci dus ...) .

Program : 12.00-21.00

Tarifare : 150 RON / ora . De adaugat ca mai este in locatie cu o colega ( eu nu am vazut-o ) , cu care face show , la 200 RON / ora .

Aspect fizic : 37 ani , frumoasa la fata , blonda cu par lung , usor ondulat , ochi caprui mari , inalta cca. 178 cm , plinuta bine ( + 83 kg ) , bine proportionata , sani uriasi nr. 5 , voluptoasa , posterior sanatos , pozele postate sunt cam vechi ( de vreo 2 ani ) si in realitate a mai pus cateva kg .

Atitudine : corespunzatoare , deschisa , zambet deosebit , glumeata , cu mare experienta , elevata , manierata , stie sa se faca placuta , as putea spune ca este o adevarata doamna din punctul meu de vedere , mi-a placut inca de cand am vazut-o prima data si cred ca nici eu nu i-am displacut ....poti vorbi orice cu ea , are studii superioare si lucreaza la un master in aceasta perioada , nu stiu cat conteaza asta pentru unii , pentru mine da ...

Actiune : Am testat la inceput un cunni si pentru este foarte curata si am observat ca se excita repede si se umezeste am perseverat si doamna a terminat relativ repede ....apoi a inceput doamna un sex oral ( cu preze , nu face altfel , desi am rugat-o si a doua oara ....) , apoi am schimbat in pozitia clasica , dar nu am reusit sa termin ( fiind stesat de niste probleme de ale mele ...) , in final am revenit la sex oral si dupa ceva efort din partea doamnei mi-am dat obstescul sfarsit ...oricum sunt de preferat pozitiile active cu doamna . Este pacat ca nu face decat sex oral protejat , cred ca i-ar iesi bine , dar este genul safety first , asta este ....am achitat la plecare 150 Ronini .

Note : Fata : 9 , Corp : 8 ( eu fiind fan femei voluptoase , BBW ) , atitudine : 9 , GFE :8 .

Concluzie finala : recomand pentru cei ce doresc experiente cu femei mature pline , voluptoase , sau pentru cei la care curatenia si siguranta primeaza .

Va doresc un weekend placut si sa auzim numai de bine !

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare la toata lumea... vazand pozele de mai sus si citind recenziile "fratilor" mi.am amintit ca in urma cu ceva vreme gen 1 an sau mai bine am vizitat.o si eu pe doamna, nestiind acest forum. locatia era undeva pe la piata obor blocul cu McDonald's

nu mai imi amintesc exact scara cert este ca din apartament se vedea primaria sectorului 2. Ajuns la fata locului dupa o programare factua din AT, sun la usa imi deschide o doamna f inalta si cam grasuta dupa gusturile mele, ma pofteste in interior, in living, unde mai era o alta doamna cam de acelasi gabarit, in prima faza am crezut ca sunt surori, blonde amandoua. In fine, ma intreaba daca doresc sa beau ceva, ii zic un pahar cu apa, ne aprindem cate o tigare stam putin la taclale totii 3 vb despre una alta, printre care si fanteziile mele, la care una dintre ele ma intreaba daca am facut.o vreodata cu 2 doamne, ii spun ca nu, si ma intreaba daca nu cumva vreau sa incerc, ok ii raspund dar care este pretul 200 imi raspunde. In fine ma invita la dus nu mai imi amintesc detalii gen gel de dus papuci etc. cert este ca apartamentul era fff luxos, pozele de mai sus sunt din aceea locatie, din cate am inteles sau mutat. Ok acum vine partea cea mai interesanta si totodata neplacuta mie, intram in dormitot ff mare si curat ne sarutam mangaiem ne intindem pe pat una dintre ele imi face un oral bunicel sa zicem timp in care cealalta o lingea la pasarica, iar dupa aproximativ 2 min ( cred ca este mut) cea care o lingea la pasa spune ca ia intrat ceva in ochi si nu mai poate continua :no2 in prima faza chiar am crezut pt ca se dadea destul de afectata, si.a cerut scuze si a parasit camera, fara sa imi dau seama ca asta era prosteala sa imi ia mai multi bani pretul fiind de 100 lei, pt o ora daca nu ma insel, iar un show cu ambele 200lei. In fine mai departe am finalizat si dezamagit fiind de atitudinea doamnelor undeva la 37-40 de primaveri, am plecat si nu am vrut sa mai aud de ele. Asa ca aviz celor ce le place genul asta de dameze sa nu fie luati de val cand le vad si sa ii prosteasca ca si pe mine. Asta am vrut sa scot in evidenta mai mult faptul ca m.au ars cum se spune :D. Bafta tuturor si sa aveti maciucile tari :)

• Like 3

Postat

Referitor la show. Nu incercati decat daca aveti fetish-uri cu supraponderale. Foarte mare colega ei si nu la intaltime. Are 1.60 max si 80 minim.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...