Sari la conținut

kata_constantin

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kata_constantin

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

kata_constantin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. @real terente, am citit pe blog despre "sex la telefon". Daca despre tine este vorba, felicitari! Despre Katy-Daria stiam ca este nebuna rau, dar si tu ai mult sange in instalatie! Felicitari!
  2. In afara de pozele furate, nu este mai grav ca ofera "SEX TOTAL NEPROTEJAT"?????? Infiorator, cata inconstienta. Am inteles eu gresit????
  3. Dupa pozele astea imi dau seama ca o cunosc si eu. Prin mai 2009 lucra cu Tania pe Titulescu, la magazinul Piciul sau ceva adiacent, intr-un apartament foarte sus, etajul 9-10. In perioada aceea isi lucra dintii si nu arata extraordinar. Eu practic o cautam pe Tania care era ocupata, mi-a tinut de urat 10-15 min pana s-a eliberat, s-a oferit sa ramana cu mine, dar nu am vrut. De politete am cerut detalii si mi s-a parut cam fitzoasa ... nu anal, nu finalizare orala, nu mai stiu care era pretul, oricum nu am ramas cu ea. Acum constat ca face de toate, daca si-a reparat si dintii poate incerc intr-o zi. Atunci era cam slaba pentru gustul meu, la fata era cam trecuta, dar probabil varsta si tutunul si-au spus cuvantul.
  4. Am fost la doamna. Are acum o locatie la Baba Novac, pe la Petrom. Face squirt. Si se misca bine. Dar in casa era dezastru, in dormitor un pat cam mic pentru gustul meu care scartaia si mirosea greu, cred ca salteaua era uda de la squirt. Am fost cand era la Obor si era mai curat. 200 ron pt o ora si nu am stat mai mult de 45 min, suna telefonele non stop, pacat, eu nu ma mai duc.
  5. Multumesc pentru ajutor.... eu nu sunt asa expert in treburi de calculatoare. Am vazut si eu ca este alt numar, dar pozele sunt ale ei, o parte au fost postate si pe forum.
  6. De vineri mor de nerabdare sa va povestesc. In august am fost la Daria - 0721716078, la Bucur Obor prima data. Locatia este aceeasi deasupra de Emporiki Bank, nu s-a schimbat nimic. Dar vineri am intrebat daca pot sa vin cu un prieten. Raspuns: da, daca il cunoaste pe unul dintre noi. Am dat informatia ca am mai fost la ea si stiu sa ajung la locatie, si am negociat pretul. 500 ron pentru o ora, o ora si un pic, doua finalizari pentru fiecare, ni s-a parut un pret corect (avand in vedere ca 200 ron era pt o persoana, o ora si doua finalizari). Zis si facut. Ne-a asteptat cu cafea calda si cu prosoape curate. Ne-am cafelit, ne-am dusat si am trecut la treaba. Are un pat foarte mare si ne-a asezat in diagonala lui, unul intre picioarele altuia, cumva intr-o pozitie in care ni se atingeau bijuteriile, ca sa aiba acces si la bijuterii, dar si la oo. Ne-a lins pe rand dar si pe amnadoi si abia atunci am inteles faza cu cafeaua calda: dilata papilele gustative si o simti demential! Pozitia era de un erotism mare, eu o vedeam pe ea sugand, dar si pe prietenul meu in extaz! Am intors-o cu pasarica peste mine si am terminat la prima limbuta pe care am executat-o. Amicul a terminat si el. Mai tarziu, la schimbul de impresii mi-a spus ca a terminat din cauza caldurii mele, adevarul este ca nu ma asteptam sa fie atat de senzuala toata actiunea. Am respirat, am facut dusulet ( aceeasi baie curata si gel de masculi), s-a schimbat lenjeria ca era uda pe alocuri si am trecut la discutii. Am intrbat daca nu a facut ceva poze noi si s-a laudat cu un blog http://www.katyloves69.blogspot.com de unde am avut nesimtirea sa fur niste poze, dar sper sa nu ma omoare pentru asta. Din punctul meu de vedere sunt de exceptie. La tura a doua a inceput pe un fotoliu, cu noi drepti, ca soldatii. Dupa o revigorare ne-am asezat in 69, cu amicul dedesupt si noi amandoi in gurita. A pus caciulile pe frunte si a trecut la treburi serioase. Nu am putut unul normal, unul anal din cauza "investitiei", asa ca ne-am tot plimbat intre gaurici pana am terminat, el in popou, cu ea deasupra si eu pe fata si pe sani. Ne-a lasat sa ne igienizam, am respirat si am plecat. Toata treaba a durat aproape doua ore.Am intrebat cand se retrage. In 6 maxim 8 luni, asa ca am timp sa mai trec pe la ea. Acum note. Cu toate ca eu nu sunt de acord cu notele, am mai spus mie imi plac maturele, deci pot fi subiectiv. Oral - 9, face finalizare in gurita, pe fata sau pe sani, normal - 10, se misca foarte bine, anal - 10, adanc si foarte curat, curatenie -10, clar 10, fata arata bine pentru varsta ei, la corp este un pic plinuta, dar doar cat sa ai pe ce pune mana - 9. Per total, curatenie, prestatie, atitudine si aspect - 9. Dar repet, pe mine ma excita femeile mature deci pot fi subiectiv. Am incercat sa pun pozele pe care le-am furat de pe blog. Nu reusesc. Poate ma ajuta cineva de la site...La mai multe postari.
  7. Astazi am avut "radarul" plecat la soacra-mea si m-am gandit sa imi aduc contributia la forum. Toata saptamana trecuta am navigat pe forum. Am citit ca Daria vrea sa se retraga si mi-am planuit o vizita, cel putin sa ma satur! Vineri am sunat si am facut programare. Pentru ca eu sunt un tip mai pervers, am intrebat-o daca ma primeste cu un prieten. Am fost cu prietenul meu la ea, dar nu stiu daca am voie sa povestesc aici. Experienta a fost dementiala, dar nu am chef sa iau ban. Am aflat ca se retrage in 6-8 luni (deci am timp sa ma satur), si intre partide mi-a aratat si un blog cu poze noi, pe care nu le-am vazut pe aici. Iar, nu dau adresa de blog, nu stiu daca am voie. Daca voi fi solicitat, voi reveni cu amanunte. In rest, aceleasi preturi, aceeasi buna calitate. Salutari si la mai multe postari!
  8. Buna. Privind pozele imi dau seama ca am fost la dama, prin iulie. Am luat anuntul din AT, am discutat si m-am prezentat la Obor. Nu pare de .... culoare, dar cred ca este ceva mai bronzata. Am facut o finalizare oral cu "caciula" pe frunte. Stie sa te faca sa te simti bine chiar si la o finalizare orala "de urgenta". Mi-au placut sanii, data viitoare as termina pe ei.... Apartamentul curat, era singura, nu am verificat baia (veneam de acasa), 100 ron pt o finalizare, cu toate ca am negociat "o finalizare si mai vedem". Eu am stat cam 25 min. Nu dau note deoarece mie imi plac maturele.
  9. Respectele mele, domnilor! Postez pentru prima data, deci daca gresesc, mea culpa. Am citit diverse pe site-ul dvs, am si vizitat ceva escorte, poate am sa mai postez. Saptamana trecuta am fost la Daria 0721716078, nu stiu daca trebuie sa pun eu poze(habar nu am cum se poate face), dar numarul este acelasi, cu toate ca link-ul dat de PANDA duce la alte poze, tot ale ei, pe acelasi site de specialitate. Concert: am sunat, am vorbit, am ajuns la banca Emporiki la Bucur Obor, am facut stanga dupa bloc, am sunat, si surpriza! Pozele sunt ale ei, la fata arata bine, mie imi plac damele mai in varsta si cu forme, nu chiar scanduri, dar nici tunate doar in sus. Arata la 42-44, curata, machiata si parfumata discret. In casa curat, singura, AC, cafea, suc sau apa. Am discutat, eu am fumat, ea nu, am decartat 200 lei pt o ora si 2 finalizari cu anal, exact asa cum a spus la telefon. Am primit un prosop curat si am facut dus. La baie curat si gel de dus pt barbati de cel putin doua feluri (imi place sa ma spal cu un produs care miroase a barbat, nu a dama!) Am revenit in dormitor si am trecut la actiune. Eu sunt un tip mai comod asa ca a condus ea actiunea. Oral fara caciulita si fara maini pana m-a sculat la cer. Limbi peste oo si anilingus biiiiine facut. Am pus protectia si am trecut la munca. Ea deasupra, asa am vrut eu, intai in popou, asa a vrut ea! Cand a inceput sa se miste se vedea clar ca ii place! Mi-a dat voie sa o mangai si sa o ling pe sani si nu am rezistat mult. A facut "curatenie la locul de munca", cu un servetel umed, m-a lasat sa respir pana a venit de la baie si apoi m-am dusat eu. In pauza am descoperit ca are si ceva in cap, poti discuta cu ea, are umor, stie si sa asculte. Am trecut la partea a doua la care m-a mobilizat ffff bine. Are un stil de a face oral care pe mine ma innebuneste, numai din buze si din limba, nu foarte adanc dar bine lucrat. Am facut 69, are o pasarica exact ca in poze, buna de supt. La tura a doua am condus eu, o pozitie ciudata, ea capra si eu cand in fundulet, cand in pasarica. A scos preze si a finalizat in gurita. M-a lasat sa imi revin, am baut o cafea si am plecat. Cat am fost acolo nu am auzit telefoanele sunand, nu s-a uitat la ceas, nu m-a grabit. Cred ca am stat ceva peste o ora. Pentru cei care cauta mature, o recomand. Nu stiu daca am dreptul sa dau note, mie mi-a placut, depinde de ce cauta ceilalti domni. Multumesc si dlui Panda care a facut recenzia, am mai vazut recenzii facute de dumnealui si am sa mai incerc ceva dame mature. In speranta ca nu am gresit (cu pozele, nu stiu daca trebuia sa pun eu), la mai multe postari!
×
×
  • Creează nouă...