ema24 Reputație: 10441 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 15, 2016 Buna dragii mei astazi sunt disponibila pana la ora 18:00 12
terenteterente Reputație: 244 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Ianuarie 15, 2016 Am vaga impresie ca la fata locului aceste poze palesc in fata realitatii.
ghimici Reputație: 122 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 15, 2016 Salut frati futaciosi! Am fost luna trecuta la Ema si am ramas impresionant de frumusetea ei. Programarea am facut-o inainte cu doua zile telefonic,undeva in jurul orei 10.Din cauza traficului a trebuit sa o astept in jur de 30 min,nici o problema pt mine.Am fost sunat de Em,care s a scuzat si a trebuit sa mai astept cateva minute sa se pregateasca(de am vrut cu ciorapei cu banda...dalea dalea)Am fost intampinat de Ema dupa usa si am ramas uimit de cum arata,fata asta e buna rau...am fost invitat la o cola sibintrucat fratiorul dadea semne am intrat amandoi la dus...mentionez ca am fost sapunit bine de ema.Dupa dus am revenit in camera de nebunii unde am fost intrerupti de Curier(isi comandase o pereche de tenesi)Actiunea a debutat doar cu sex oral,a inceput ca saruturi pe corp,fk intretinut si supt juniorul...sexul oral a fost neprotejat la alegerea mea,cu lins de oute si finalizarea a fost orala,bineinteles intr un 69,nu ma puteam abtine sa nu i gust pasarica.Nu am putut ramane si la nr doi pt ca eram contra timp...Per total a fost o experienta bunaCa note:Locatie:10,usor de ajuns,bloc stradal undeva pe o goga,apartament okSex oral:10,neprotejat cu atentie la zonele adiacenteSex normal:nuAnal:nuPret:100 lei/finalizarea Spor la futut si sper ca am facut o recenzie buna Ps: Ema iti vin tenesii? 4
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 15, 2016 Salut frati futaciosi! Am fost luna..... Ps: Ema iti vin tenesii? În afară de teniși recenzia pare buna! Spor și altădată!
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2016 Postat Ianuarie 15, 2016 Salut frati futaciosi! Am fost luna trecuta la Ema si am ramas impresionant de frumusetea ei.Programarea am facut-o inainte cu doua zile telefonic,undeva in jurul orei 10.Din cauza traficului a trebuit sa o astept in jur de 30 min,nici o problema pt mine.Am fost sunat de Em,care s a scuzat si a trebuit sa mai astept cateva minute sa se pregateasca(de am vrut cu ciorapei cu banda...dalea dalea)Am fost intampinat de Ema dupa usa si am ramas uimit de cum arata,fata asta e buna rau...am fost invitat la o cola sibintrucat fratiorul dadea semne am intrat amandoi la dus...mentionez ca am fost sapunit bine de ema.Dupa dus am revenit in camera de nebunii unde am fost intrerupti de Curier(isi comandase o pereche de tenesi)Actiunea a debutat doar cu sex oral,a inceput ca saruturi pe corp,fk intretinut si supt juniorul...sexul oral a fost neprotejat la alegerea mea,cu lins de oute si finalizarea a fost orala,bineinteles intr un 69,nu ma puteam abtine sa nu i gust pasarica.Nu am putut ramane si la nr doi pt ca eram contra timp...Per total a fost o experienta bunaCa note:Locatie:10,usor de ajuns,bloc stradal undeva pe o goga,apartament okSex oral:10,neprotejat cu atentie la zonele adiacenteSex normal:nuAnal:nuPret:100 lei/finalizarea Spor la futut si sper ca am facut o recenzie buna Ps: Ema iti vin tenesii? Cum sa mergi la femeia asta si sa nu faci sex normal ala este punctul ei forte.
ema24 Reputație: 10441 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 18, 2016 Disponibila pana la ora 18:00 9
ema24 Reputație: 10441 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 20, 2016 Disponibila pana la ora 18:00 6
Membru Premium only-me Reputație: 17172 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Ianuarie 20, 2016 Disponibila pana la ora 18:00Hai si cu ceva poze facute cu tilifonu'!! .
ema24 Reputație: 10441 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 22, 2016 Disponibila dragii mei pana la ora 18:00
ghimici Reputație: 122 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 22, 2016 Fara poze ema?
ema24 Reputație: 10441 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2016 Disponibila pana la ora 18:00 3
iamkid Reputație: 38 Postat Ianuarie 25, 2016 Postat Ianuarie 25, 2016 Salut, vreau sa stiu unde ai locatia ta? Daca in locatie stai singurica? Am sa fiu in week-end acesta, luni, marti in Bucuresti cu treaba... As dori sa petrec 2-3 ore alaturi de tine ... Plus ce vin iti e pe plac, vin din Basarabia ))), sa petrecem timpul mai frumos ... Multumesc
ema24 Reputație: 10441 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 26, 2016 Salut, vreau sa stiu unde ai locatia ta? Daca in locatie stai singurica? Am sa fiu in week-end acesta, luni, marti in Bucuresti cu treaba... As dori sa petrec 2-3 ore alaturi de tine ... Plus ce vin iti e pe plac, vin din Basarabia ))), sa petrecem timpul mai frumos [/size] [/size] [/size] [/size] ... Multumesc[/size] detalii doar la telefon sau pm..
ehot33 Reputație: 1 Postat Ianuarie 29, 2016 Postat Ianuarie 29, 2016 Do you have an email I can reach you at? I want yo contact you before I arrive in Bucharest .
gabytzu85 Reputație: 25 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2016 Ce program ai azi ?
ema24 Reputație: 10441 Postat Februarie 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 Buna dragii mei astazi sunt disponibila pana la ora 18:00😚😚😚 va astept cu o programare 5
ema24 Reputație: 10441 Postat Februarie 2, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2016 Buna dragii mei astazi sunt disponibila pana la ora 18:00 va astept cu drag pt o programare:* 7
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2016 Postat Februarie 2, 2016 Salut futaciosi, Dupa o pauza de inceput inceput de an am revenit pe baricade saptamana trecuta si am zis sa incep cu cateva fete cunoscute printre care se numara si Ema pe care o vizitatsem foarte des la sfarsitului anului trecut, actiunea a fost una care a devenit clasica pentru intalnirile noastre oral neprotejat, facefuck pe marginea patului sau in genunchi, explorat kamasutra timp de 10-20min si din nou oral, finalizat cu CIM. Notele sunt cam tot alea din ultima recenzie la care as adauga +1p pentru GFE(lucru de asteptat avand in vedere ca sunt cateva zeci de intalniri fata de ultima recenzie), la CIM mai avem de invatat insa am promisiunea ca se lucreaza la asta. Cateva poze de la ultima intalnire. Ciocane tari sa aveti
ema24 Reputație: 10441 Postat Februarie 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 3, 2016 Disponibila pana la ora 18:00
gabytzu85 Reputație: 25 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Salut futaciosilor , Am avut drum prin zona Goga si m-am gandit sa fac o vizita lu Ema .Am sunat , mi-a raspuns o voce calda am stabilit ora totul bine.Am ajuns in locatie , dupa usa ma astepta iepurasul playboy imbracata cum cerusem . Am stat putin la povesti i-am cerut prosop si fuga la baie eram nerabdator sa o cunosc in pat .Dupa dus meu sa dus si ia si a inceput nebunia .Eu la marginea patului ma impins in pat ma muscat de sfarcuri si a sarit la Richard numele de scena.La lips la ametit dipa care a pu caciula si am trecut la pozitia misionarului.Ema se simtea bine de a inceput sa geama rau de tot .Find destul de obosit am terminat rapid .In concluzie e super comunicativa si arata super bine pozele confirma toata splendoarea ei .O sa mai revin cant de curand sa stau mai mult . Te pup .Nota 10 plus.100 ron finalizarea. 3
ema24 Reputație: 10441 Postat Februarie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 4, 2016 Disponibila 😙😙😙😙 8
ema24 Reputație: 10441 Postat Februarie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 5, 2016 Disponibila
ema24 Reputație: 10441 Postat Februarie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 8, 2016 Dragii mei incepand de astazi m-am mutat langa "Camera de comert". Va astept cu mare drag pana la ora 18:00 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum