ema24 Reputație: 10441 Postat Martie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 5, 2016 Motto: Sexul e ca la inundații: când te ia valul, îți dai drumul, P.Izdelea, "Sexul și schimbările climatice", Editura Sexpebani. Dragii mei, pe Ema pusesem ochii mei vultur cam de când cu concursul de poze pe care l-a câștigat de două ori. Vreau să știți că pozele sunt "curate", nemânărite. Ce le-a făcut deosebite sunt calitatea lor, ochiul și mâna pozarului, pozițiile îndrăznețe și evident, modelul - adică Ema. Uitându-mă pe ele, am observat și micile imperfecțiuni fizice ale căprioarei, pentru că nu-i așa? ... nimeni nu e perfect. Am găsit-o în carne și oase ieri, așa cum este și în acele poze. Un chip frumos, cu un zâmbet cald și poznaș în același timp, cu dinții de un alb orbitor de zici că face reclamă la Colgate, veselă și zglobie. De statură medie, sâni medii și tărișori, cur frumos și futabil ( din păcate nu i-am specificat la telefon că vreau să atentez la el, așa că nu făcuse cele necesare). Cracii nu foarte lungi și un pic de burtică ar fi acele imperfecțiuni de care vorbeam și care se observă și în celebrele poze. Am insistat pe acestea întrucât sunt destui blambeci care au la dispoziție o grămadă de poze și recenzii și apoi îi vezi că zic "am fost la X-uleasca și am găsit altceva decât mă așteptam". Faptul că a câștigat 2 luni la rând concursul de poze, i-ar putea face pe unii să creadă că Ema este o supertopmodeală. Nu este, este doar o fată care arată bine, o fată drăguță, cu multe atuuri. M-am programat telefonic dimineața pentru seara, am confirmat cu o oră înainte și la ora stabilită eram în fața ușii care s-a deschis, evident cu mândra ascunsă. Hogeacul este într-un bloc nou, modern, curat și primitor. Sunt 2 camere cred, pe care le împarte cu o colegă - Alina parcă, pe care nu am văzut-o. Nu am văzut-o, dar am auzit-o când am mers la duș, gemând de mama focului în timp ce rezolva un pacient. " Mă, ce-i face ăla de țipă așa? Doar nu o fute! " ... m-am întrebat eu. Deci intru, facem cunoștință ( i-am spus cine sunt la plecare), o țigară și o apă, o leacă de conversație, duș eu, duș ea. A revenit de la baie cu ciorapii cu bandă și toacele cu care mă primise. Începem să ne explorăm reciproc,pupături, pipăieli, ne punem pe pat și continuăm joaca. Acuma, eu fusesem dimineață la dentist, anestezie alea-alea și după prânz, la o bere cu un vechi prieten. Poate că m-am grăbit cu berea, poate că nu eram într-o zi prea bună, cert e că piconelul nu a reacționat neam în timpul preludiului. Dar cum a pus mândra gura pe el, cum s-a învârtoșat. Al dreaq, l-am învățat prost, nu reacționează pe sec! Altă problemă a fost că am terminat foarte greu ... eu în general fiind mai long-play. Oralul a fost foarte bun, supt cu ritm și presiune, cu deep și ouțe bine lucrate. A montat căciula cu gurița și a început să mă călărească de zor, cu ceva opturi și îndesări până la cotor, apoi trecem în misionar și căpriță. Ema este vocală în timpul sexului, excitant și ațâțător, se lubrefiază natural. Obosind noi, am făcut o scurtă pauză reluând meciul cu un oral la fel de bun și o călărire mai sălbatică, finalizând și eu în cele din urmă. Am mai stat un pic să ne tragem sufletul, m-am îmbrăcat și am depus taxa de 200 lei, pe care nu mi i-a solicitat ea în timpul vizitei.Și acum, notele! Note: - hogeac: 9,00- chip: 9,00- corp: 8,00- oral: 9,00- normal: 9,00- anal ... data viitoare - curățenie/igienă: 10,00- atitudine/GFE/PSE: 9,00 Concluzii:Ema este o fată ce nu prea trebuie ratată. E abilă, știe ce să facă cu o pulă, e veselă, isteață, foarte curată și îngrijită, bref ... o companie foarte plăcută. O recomand ... eu voi reveni. Așa că oștenii mei, FUTEȚI-O FRAȚILOR, C'AȘA-I TREBUIE!ms frumos piconel si te mai astept cu mare drag
ema24 Reputație: 10441 Postat Martie 7, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 7, 2016 Buna dragii mei astazi sunt disponibila pana la ora 18:00. Va astept cu drag pt programare 9
ema24 Reputație: 10441 Postat Martie 7, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 7, 2016 disponibila pana la ora 20:00
pastravul Reputație: 111 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 La mulți ani! Frumoasa Ema. Să ai o primăvară minunată.
ema24 Reputație: 10441 Postat Martie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 9, 2016 Buna dragii mei,astazi de ziua voastra va astept sa petrecem clipe frumoase si cu multe surprize pt voi Disponibila pana la ora 18:00 5
ema24 Reputație: 10441 Postat Martie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 10, 2016 Disponibila dragii mei:* 8
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Martie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 10, 2016 Fraților super incitat de fotografii am ajuns si eupe la Ema.M am programat prin telefon și am ajuns la domnita. locatia undeva pe langa Casa de pensii..locuri de parcare multe..dar depinde de ora. Ajuns în locatie..m a ghidat un pic ..mi a deschis Ema pe tocuri ciorapi negri banda..avea un capotei iar sub ..mama..ce sâni. .ce corp, . Am facut cunostinta,.Gigel deja rupea pantalonii..s a întors domnita cu fundul și mi a arătat camera..și de aici A început cu molfaitul lui.. cu un oral neprotejat..privit în ochii si saliva multa..lins pe oua..iar dacă mai insista ii umpleam gurita. Am oprit o și am rugat o sa se așeze pe spate..și dai frate lins în pizda Se unduia fata ..cred ca ia placut. .. Sa zicem doar ca ne am simțit bine..A pus domnita un caciuc. .de calitate..și dai..misionar. .linguriță. .pe la spate..oauu..are un fund super..îmi arata tot..are frate ce..curul și modul de a se mișcă nu poți rezista..Am rugat o sa o suga iarăși dorind sa finalizez asa..si a supt fata tot..sincer e ce a mai tare..nu fuge imediat la baie..nu ii e sila ..și de și eram plin si avea și pe buze nectarul meu... a remarcat asta ..nu sa sichisit. .nu a înghițit. .a plecat la baie ca o diva și și a golit gurita notele: Locatie: 10 ( multe geluri de dus la baie, prosop curat apa calda) Aspect : 9 (un pic micuța de statura iar dacă ar avea și implanturi..restul după gusturi..) Igiena: 10 Gfe: 9 (il te faca sa te simti bine, se poate purta lejer o conversatie cu ea) Oral : 10+ Normal : 9(se mișcă fata bine di tat ) Cadou: 100 lei/fin. De revenit.. da, doar am o revansa de luat parca zicea de un anal. .E de top..și ma bate gândul sa îmi fac ziua la ea..ca de suntem în aceiași zodie..pup 3
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Martie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 10, 2016 Scuze..am uitat de CIM..+50..plăcerea extra merita banutii
ema24 Reputație: 10441 Postat Martie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 14, 2016 Buna dragii mei astazi sunt disponibila pana la ora 18:00 va astept cu drag 3
marcel turda Reputație: 148 Postat Martie 14, 2016 Oras:europa Oras:europa Postat Martie 14, 2016 Nu-i corect Emy. Esti prea frumoasa ca sa repeti pozele. Fa mereu altele noi!
ema24 Reputație: 10441 Postat Martie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 14, 2016 Nu-i corect Emy. Esti prea frumoasa ca sa repeti pozele. Fa mereu altele noi!) ai su tu dreptate..doar ca nu pot avea timp de poze noi zilnic fi si tu mai intelegator
ema24 Reputație: 10441 Postat Martie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 15, 2016 Buna baieti, va anunt ca de astazi am revenit in locatia din Nerva Traian unde am fost colega cu Eva. Acum voi fi colega cu Adda.Va astept la iubit :* 2
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Martie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 15, 2016 Care adda. .poze sau link
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 15, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 15, 2016 Buna baieti, va anunt ca de astazi am revenit in locatia din Nerva Traian unde am fost colega cu Eva. Acum voi fi colega cu Adda.Va astept la iubit :*Ai revenit acasă ) am crezut ca ai revenit cu EVA !!! Spor la treaba frumoaso 1
ema24 Reputație: 10441 Postat Martie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 16, 2016 Disponibila pana la ora 18:00 4
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Martie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 16, 2016 Da...Eva completa bine ..adda. ..cam nu
ema24 Reputație: 10441 Postat Martie 17, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 17, 2016 Buna dragii mei astazi sunt disponibila pana la ora 20:00 va ast cu drag 5
ema24 Reputație: 10441 Postat Martie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 18, 2016 Buna dragii mei astazi sunt disponibila pana la ora 19:00 va astept cu drag 3
ema24 Reputație: 10441 Postat Martie 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 21, 2016 buna dragii mei astazi sunt disponibila pana la ora 20:00 4
ema24 Reputație: 10441 Postat Martie 22, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 22, 2016 disponibila
ema24 Reputație: 10441 Postat Martie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 23, 2016 Buna dragii mei astazi ne vom vedea de la ora 18:00-4:00. va astept la iubit
gabriel1985 Reputație: -1 Postat Martie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2016 Buna , Ema niste poza mai nebunatice ?
ema24 Reputație: 10441 Postat Martie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 23, 2016 Buna dragii mei,sunt disponibila pana la ora 4:00 va astept 8
ema24 Reputație: 10441 Postat Martie 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 25, 2016 Buna dragii mei astazi sunt disponibila pana la ora 18:00
marcel turda Reputație: 148 Postat Martie 25, 2016 Oras:europa Oras:europa Postat Martie 25, 2016 Atat de frageda, te-asemenea/Cu floarea dalba de cires...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum