Sari la conținut

0727972760 ADINA cu mult bun simt

Vizitator ilarion

Postări Recomandate

• Telefon: 0721620936
  • Oras:Constanta
  • Telefon: 0721620936
Postat

Salutare la Futaciosi! 

Acum mai bine de o luna...am ajuns si eu la Adina ... o tipa sociabila...de treaba si pro client...cel putin eu asa m-am simtit...

Venit de la munca..simteam nevoie de o relaxare ...si am apelat la Adina pentru ca citisem ca si-a schimbat programul...adica Non-Stop.

fiind tarziu...am zis hai sa o testez ca de cand ma tineam si nu reuseam sa ajung.

Sunat...programat... m-a indrumat corespunzator catre locatie...am urcat...imi deschide usa o dameza la vreo 25 de ani sa zic...miniona dar bine proportionata,apartament foarte ok din toate punctele de vedere...camera de zbenguiala in tendinte romantice... pat numai bun de tavaleala...

Stiam date de la telefon asa ca n-am mai stat la palavre pentru ca si eu ma grabeam sa ajung acasa...asa ca ne-am bagat direct la zbenguiala...a inceput cu un oral bun...fara graba...mici interventii cu mana dar nu a exagerat...la cererea mea s-a conformat...Lady on Top...destul de stramta ,miscat frumos ...contre...finalizat in balonas...am mai schimbat 2 vb-e ...m-am imbracat si am plecat bine dispus si chiar relaxat.

Note:

corp : 8,5 sanii usor lasati dar buni de molfait! pacat ca e miniona!

GFE : 10

oral : 9 daca ar da putina atentie si zonelor adiacente... poate pe viitor.

normal : 9 stie ce are de facut.

igiena : 10 chiar nu am gasit nimic in neregula

De revenit? : cu siguranta da!

100/30 min 200/1h

• Like 7
Postat

Tatuajele o fac deosebita și sexi în același timp, se pare ca merita vizitata.. Sper ca revii și cu poze noi. O zi mininata tuturor

• Oras:constanta
Postat

De miercuri...a fost o incurcatura cu biletul...si o sa plec maine seara sau miercuri dimineață . O sa fac saptamana viitoare poze noi! :*

• Oras:Constanta,Braila,Galati,Bucuresti,Brasov
  • Oras:Constanta,Braila,Galati,Bucuresti,Brasov
Postat

am fost de vreo doua ori in trecut la dominsoara era blonda cu multe extensii in cap are tatuaje este cea din poze pacat ca nu isi arata fata care nu e chiar wow dar arata binisor la corp.probabil e tigancusa dar din punct de vedere al serviciilor este ok oral fara normal e ok da contre, geme etc

Postat

Fataaa....da cieti vieni ???

Oricum, iesti frumi si baeti or sa aprieciiezi treba aista. Doar ai grija sa nu vada R2D2 Creata poza ceia ku Guess...casi baga unghea in git di oftica !

:)))))

P.s. Bravo la tini cai rienuntat la zgirciuri. Iti sade mult moi bini naturala.

Postat

momentan sunt din nou blonda si fara extensii....si uitati si cu fata... P

ptiu! credeam ca am intrat pe fb! :)))

Postat

ptiu! credeam ca am intrat pe fb! :)))

:))))....Oricum chiar daca am pozele cu spatele se stie ca sunt eu,asa ca sa nu mai zica peroanele care nu ma cunosc ca sunt asa,ca sunt asa... :P...o sa fac saptamana viitoare poze noi si voi baga si cu fata si cu spatele... :)..pp
  • Like 3
Postat

Fataaa....da cieti vieni ???

Oricum, iesti frumi si baeti or sa aprieciiezi treba aista. Doar ai grija sa nu vada R2D2 Creata poza ceia ku Guess...casi baga unghea in git di oftica !

:)))))

P.s. Bravo la tini cai rienuntat la zgirciuri. Iti sade mult moi bini naturala.

multumesc...pup :*
Postat

:))))....Oricum chiar daca am pozele cu spatele se stie ca sunt eu,asa ca sa nu mai zica peroanele care nu ma cunosc ca sunt asa,ca sunt asa... :P...o sa fac saptamana viitoare poze noi si voi baga si cu fata si cu spatele... :)..pp

si cu guguoaşa.... :P :)

Postat

Buna...seara,noaptea...pup

Buna . in tomis 3 unde mai mai exact ,si ce tarife ai ? pup

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Buna . in tomis 3 unde mai mai exact ,si ce tarife ai ? pup

Pune si tu adresa exacta unde stai si poate o pune si adina ;) ce zici?

Postat

Pune si tu adresa exacta unde stai si poate o pune si adina ;) ce zici?

daca aveam treaba cu tine te intrebam ....asa ca nu te mai baga

Postat

daca aveam treaba cu tine te intrebam ....asa ca nu te mai baga

Chiar ma bucur ca nu ai treaba cu mine ;) data viitoare cand pui o intrebare incearca sa gandesti un pic inainte ;) si vei primi raspunsurile asteptate

In plus, presupun ca ai telefon, cred ca nu e foarte scump sa dai un telefon si sa afli toate raspunsurile de care ai nevoie.

• Like 3
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...