Sari la conținut

0727972760 ADINA cu mult bun simt

Vizitator ilarion

Postări Recomandate

• Oras:around
Postat

hai ca trec eu la noapte daca ai chef si nu esti prea ocupata , nu stiu daca iti mai aduci aminte de mine , am lucrat impreuna , cam pe fuga e drept ,dar a fost o mare placere pt mine.

• Oras:Intre văi
  • Oras:Intre văi
Postat

NNon stop disponibila... :*

Blonda,sexy....sunt deschisa la fantezii,comunicativa,prietenoasa si dulce.Ofer domnilor maturi o experienta unica de rasfat total,mangaieri,sarutari,pasiune si erotism,materializata prin finalizare...Daca vrei calitate,atunci te astept la mine...sex oral deep si umed,sex normal,69,masaj de relaxare si erotic plus alte nebunii.Poze reale 100%,confirm cu tatuajele,daca nu sunt cea din poze iti platesc deranjul...I speak English,german,italien,spanish...Tomis 3,nu raspund la numar privat...0727972760

si gogoasa?

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

arata bine fata dar nici nu stii dupa ce recenzie sa te iei ba e alba ba e neagra..codule ia zii tati ca tu esti veteran..sa ma risc sau nu ? 

• Oras:Constanta
Postat

Sorinake...io zik sa tie risti doar dupe cie iti arata gogosica acilea...sa nai surprizi ca nui frumi guguoasa. Da io nu antieleg civa la Adina...ia puni poze ku fata da nu cu gugoasa ! Pai ma fata...dupe fatza ti recunosc tati baeti din Cta...dupa gugoasa...doar citiva !

;)

• Oras:constanta
Postat

arata bine fata dar nici nu stii dupa ce recenzie sa te iei ba e alba ba e neagra..codule ia zii tati ca tu esti veteran..sa ma risc sau nu ? 

@sorry`nu :) pai ce sa zic? sa pastram termenii regulamentari ai unei recenzii, desi ACEASTA NU ESTE O RECENZIE!

avem asa:

am 2 vizite la ea, in aceeasi locatie! nu pot uita ceea ce era scris cu marker in lift: "vine apocalipsa"!! :))

apoi apartamentul e f dragut (poze din locatie) si in ambele dati am gasit o curatenie exemplara! la fel, baia de 10! all inclusive!

despre aspectul adinei ce ar fi de zis? pozele spun cam tot, doar ca e cam la 1,55 dar formele feminine stau bine pe ea! sanii sunt uMpic :) in dezavantaj in lupta cu gravitatia, dar stim ca dupa alaptare nu mai sunt asa fermi! oricum, nederanjant pentru mine!

carnea tare, fundulet excitant, dar nu`l da! pielea ciocolatie si vocea adinei ma fac sa cred ca ar avea ceva origini rrome, dar la fel, nederanjant pentru mine atata timp cat am gasit in ea o fata ok!

ca si caracter, avem o fata nu foarte vorbareata, dar daca nimeresti subiectul poti purta o conversatie. glumeata, fasneata! :) ba chiar la a 2-a vizita a fost parca mai deschisa! deh, ne cunosteam deja!

daca vrei doar sa futi, e valabila oferta! :) igiena e de 10.  micuta, poti face "elicoptere" cu ea:). gogosica frumoasa, mica, neagra si fierbinte desi nu e cafea!se excita la cunni, insa gemetele se simt teatrale! deci Adina, schimba strategia! ori gemete naturale 100%, ori deloc! la oral, parca la prima intalnire a fost protejat, la a 2-a sigur neprotejat! e jmekerie in 69, ea mititica, (nu ca eu as fi un dulau) dar imaginea face toti banii! deci 10 pt guguoasa!:) la normal- nu e fitzoasa! cel putin cu mine! am auzit ca nu participa, ca refuza anumite pozitii: eh, la a 2-a vizita (ca la prima nu mai retin) a stat adina lady on top si s-a dat in barci pana am oprit-o eu! lingurita, dogghy! si aici gemetele prea "sonore" au fost prezente :). mare minus pentru lipsa FK!

ca parere personala se incadreaza in STAS-ul 100/200 lei, eu m-am simtit bine cu ea si sigur o voi revizita! daca ar face si FK, mi-as face un alt abonament, desi mai e o dra pe lista, stie ea cine si poate "se simte" :)))

ca si concluzie, eu  o recomand desi unii s-ar putea sa imi reproseze! fratilor, mie mi-a fost bine cu ea, la ea!

• Like 8
Postat

gogosica este tare frumusica si mica . e chiar pacat ca nu vrea sa o dea publicitatii. as fi putut sa o ajut in privinta asta cu ceva artistic.

iar recenzia codului este foarte la obiect .

• Like 3
  • Minus 2
Postat

gogosica este tare frumusica si mica . e chiar pacat ca nu vrea sa o dea publicitatii. as fi putut sa o ajut in privinta asta cu ceva artistic.

iar recenzia codului este foarte la obiect .

:*
Postat

Fataa....sa nu zis ca ai pudrato pi aia mica si iai trimis pozili doar lu Codu pi Facebook ! Baga aci...sa vaza si restu baetilor !

;)

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Fataa....sa nu zis ca ai pudrato pi aia mica si iai trimis pozili doar lu Codu pi Facebook ! Baga aci...sa vaza si restu baetilor !

;)

:))) nu trebuie sa-i trimit poze c o stie destul de bine :*
  • Like 2
Postat

mda,nici chiar bine bine! dar mai aPROFUNDam!:))

Sau PRO-FUND!??!

• Like 1
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

fa futu-ti mormintii ma-tii ti-a dat urat, nu te mai suporti ? lasa topicele altor fete in pace in anafura si cristosii ma-tii sa-ti fut, mama taraturile de nivelul tau merita slobozite te toti sifiliticii si tiganii nespalati de cand s-au nascut bagami-as pula-n mortii tai de mutilata. GEST!

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

sa ti iau mortii in pula de pizda ofilita sa mi sugi pula tu si copii tai plus copii lu ma ta pe net esti smardoi burete ce esti

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...