ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 7, 2016 Ii scri lu Pisicosu si il roji frumos sa li scoata. Presupun ka doar alia ku fatza di vriei scoase..nu pi tati !!! Oricum, probliema ta ie alta..ai multi tatuaji cari sie vad...si liai plasturat pi tat netu ! Fataaa...undiva, ciniva, si nu doar unu...multi, au salvat dija pozili tali !!! 1 7
adina rebecca Reputație: 417 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 7, 2016 Ii scri lu Pisicosu si il roji frumos sa li scoata. Presupun ka doar alia ku fatza di vriei scoase..nu pi tati !!! Oricum, probliema ta ie alta..ai multi tatuaji cari sie vad...si liai plasturat pi tat netu ! Fataaa...undiva, ciniva, si nu doar unu...multi, au salvat dija pozili tali !!! tatuajele ca tatuajele...deja am de un si ceva cu spatele si se vad...dar am facut greseala sa bag cu fata,intelegi tu... 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 7, 2016 Fataaa...io antielieg !!! Io cre ka tiam zis moi dimult...si nu doar tii...la tati fetili: nu avieti di cie sa puniti pozie cu fatza !!! Io stu ka iesti frumoasa...si ti ajuta sa arati la baeti mecla...da nui bini ! Veata ii lunga...la fiel ka memoria netului...nu sti cind iti vor cadia pozili alia ka muci in fasole. Akuma iesti tinara...nevoie mari di bani si o leaca inconstienta, dar pisti un timp ai sal gasiesti pi Harap Alb calari pi o mirtoaga din Bavaria si ai sai spui ka iesti fata mare si nai vizut pula di cind iesti ! Nai sa ti oftici cind o sai trimita un bun voitor pozi ku tini di cind dadieai cu curu pi bani ??? Si ai vazut ka tzatze din astea birfitoari di sex masculin is pi tati drumurili !!! 4 7
adina rebecca Reputație: 417 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 7, 2016 Ii scri lu Pisicosu si il roji frumos sa li scoata. Presupun ka doar alia ku fatza di vriei scoase..nu pi tati !!! Oricum, probliema ta ie alta..ai multi tatuaji cari sie vad...si liai plasturat pi tat netu ! Fataaa...undiva, ciniva, si nu doar unu...multi, au salvat dija pozili tali !!! Si cum dau de el?Cum il gasesc sa ii scriu?
cod06ro Reputație: 7143 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 7, 2016 Si cum dau de el?Cum il gasesc sa ii scriu? e roz, dar are pm! 1
adina rebecca Reputație: 417 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 7, 2016 e roz, dar are pm! am inteles tot! )) explica mai pe intelesul meu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 7, 2016 am inteles tot! )) explica mai pe intelesul meu click pe profilul pisic,apoi apasa pe Trimite Mesaj Personal! si ii scrii pisicului ce te framanta,ce poze vrei sa scoti etc!sau vrei sa facem treaba asta impreuna? nu prea ne nimerim la program,dar tot o reglam cumva! 2
adina rebecca Reputație: 417 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 7, 2016 click pe profilul pisic,apoi apasa pe Trimite Mesaj Personal! si ii scrii pisicului ce te framanta,ce poze vrei sa scoti etc! sau vrei sa facem treaba asta impreuna? nu prea ne nimerim la program,dar tot o reglam cumva! )) azi am stat de dimineata . bine dupa 4 zile de pauza...stilul meu 1
gangstarr Reputație: 1629 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Septembrie 7, 2016 NNon stop disponibila... Blonda,sexy....sunt deschisa la fantezii,comunicativa,prietenoasa si dulce.Ofer domnilor maturi o experienta unica de rasfat total,mangaieri,sarutari,pasiune si erotism,materializata prin finalizare...Daca vrei calitate,atunci te astept la mine...sex oral deep si umed,sex normal,69,masaj de relaxare si erotic plus alte nebunii.Poze reale 100%,confirm cu tatuajele,daca nu sunt cea din poze iti platesc deranjul...I speak English,german,italien,spanish...Tomis 3,nu raspund la numar privat...0727972760😈🔞😈 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 7, 2016 ...sau vrei sa facem treaba asta impreuna? nu prea ne nimerim la program,dar tot o reglam cumva!Unu tanar jmeker si niesimtit, ka tini Codule, suna la usa si ii dischidie un nene: - Buna seara, io sint Sorin !- Asa...si cie vriei ?- Pai am vinit so fut pi Adina !- Sooo...cie ???- Soorin !!! Asa si tu Codulie...tara ardi...fata se da ku capu di tati piereti ka sor bunghit consatieni din pozi di cini ie ia...iara tu vriei so futi ! ))))) 1 7
cod06ro Reputație: 7143 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 7, 2016 Unu tanar jmeker si niesimtit, ka tini Codule, suna la usa si ii dischidie un nene: - Buna seara, io sint Sorin !- Asa...si cie vriei ?- Pai am vinit so fut pi Adina !- Sooo...cie ???- Soorin !!! Asa si tu Codulie...tara ardi...fata se da ku capu di tati piereti ka sor bunghit consatieni din pozi di cini ie ia...iara tu vriei so futi ! )))))asa era! da' e cu sorinu nu cu codu!si daca vreti sa stiti,eu nu vreau s-o fut! vreau doar sa o ajut!dar ea vrea!)) 5
adina rebecca Reputație: 417 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 8, 2016 )
adina rebecca Reputație: 417 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 11, 2016 disponibila
adina rebecca Reputație: 417 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 19, 2016 disponibila!
kritiquews Reputație: 167 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Septembrie 19, 2016 acum ceva timp, numai stiu exact, plictisit, singur, si enervat de telefon, la care nu-mi raspundeau majoritatea fetelor pe care vroiam sa le vizitez in clipa aia, ma decid sa o contactez pe adina, fiind un "must do" de muult timp m-ai ales ca mi-o recomandase si fratele "delaalaz3" , o sun imi raspunde, prezinta oferta, stabilesc ora la care sa ajung, zis si facut, ceva probleme, ca handicapatu de tovaras care trebuia sa ma duca, imi zice ca stie el unde e medicina legala, si ma vad lasat amanet in piata de dinainte de stars cafe, dai si strabate juma de oras sa ajungi in fata la donsoara, bam bam si uite-o-n fata mea, o tipa miniona, bronzata, tatuaje but pe ea ( nu prea halesc fetele tatuate dar pe ea chiar se aseaza perfect ) facem cunostinta, fata era putin obosita asa ca m-am cerut la dus, si ma intorc inapoi in camera, ma intind in pat, pune prezervativu si incepe sa-l mofaie pe "cicatrice" si suge ce suge, imi placea ce simteam, isi dadea interesu si pe cat de mult se implica asa reactiona si tovarasu'. Devine apt de joaca si ii cer sa treaca capra, ma uitam la fund, arata smecher, hai sa vedem cum e si inauntru, si intru, se simte bine, stramta, calda, si incep sa pompez in ea, era cald tare in camera, ma dovedeste oboseala si caldura in cateva minute, asa ca o rog sa ma calareasca, se conformeaza, incepe sa sara destul de ok in ciocan, dar din pacate dupa ceva timp o dovedeste si pe ea caldura...avea un cur misto, vroiam sa mai profit putin de el, asa ca ii cer sa se intinda pe burta cu picioarele apropiate, ma proptesc in ea si incep sa ma joc cu bucile ei, erau carnoase, era caterinca pula mea...am mai dat ce am mai dat si deodata il simt pe gogu' ca incepe sa dea afara din el si sa-mi bag pula, ca desi futusem cu o seara inainte, am dat din mine in disperare, la un momentdat chiar ramasesem si eu uimit ca inca il simteam dupa momente bune de la primul jet, ca saracu tot scuipa, am iesit din ea, m-a ajutat cu prezervativu, m-am imbracat, mi-am luat ramas bun si dus am fost. Adina - 8.5Oral - 7.5Normal - 8.5GFE - 8 Halat 150 de lei D2D habar n-am, oricum era prea cald nu prea aveam chef sa zabovesc. 6 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 22, 2016 Fataaa...tu iara ai pozie ku fatza pi net. Sti tu...alia undi iti zici Rebecca. Criezi ka akolo no sa li vada consatieni tai ? 1 7
corsar Reputație: -301 Postat Septembrie 23, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Septembrie 23, 2016 Fataaa...tu iara ai pozie ku fatza pi net. Sti tu...alia undi iti zici Rebecca. Criezi ka akolo no sa li vada consatieni tai ?Amelio,stai linistita ca fata are poze cu fatza si pe FB .Si acolo face show pe webcam cu 5 ieuroi .Deci nu o consola ca stie ea ce face 2 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 23, 2016 Ooook...da ia sie dadia di piereti sai stiarga Pisicu pozili. Ka si kum ie tari grieu sa li baji ciniva dipi FB (sau alti saituri di publisitati) aicea...la lok. Si porma iara sie agita sa li sterga ! Da vorba ta...stie ia ci ari di fakut...ca pi mini sigur nari cin sa ma arati ku dejtu ! 2 7
mada69 Reputație: 6826 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2016 Amelio,stai linistita ca fata are poze cu fatza si pe FB .Si acolo face show pe webcam cu 5 ieuroi .E posibil ca acel cont sa nu ii apartina chiar daca ea e tipa din poze si ca altcineva sa fie in spatele acelui user Sau ie posibil sa fie contul iei si sal folosiasca atunci cind ramine fara criedit pi telifon 1
adina rebecca Reputație: 417 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 23, 2016 Amelio,stai linistita ca fata are poze cu fatza si pe FB .Si acolo face show pe webcam cu 5 ieuroi .Deci nu o consola ca stie ea ce face nu e contul meu....am dat report sa il inched si l-au inchis,asta in cazul in care nu a aparut altul nou...nu sunt atat de cretina incat sa fac show la web pe facebook pt 5 euro...nu stiu ce idiot sau idioata a facut contul....
adina rebecca Reputație: 417 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 23, 2016 E posibil ca acel cont sa nu ii apartina chiar daca ea e tipa din poze si ca altcineva sa fie in spatele acelui user Sau ie posibil sa fie contul iei si sal folosiasca atunci cind ramine fara criedit pi telifon nu e contul meu si inca nu am ajuns la nivelul de a nu-mi permite sa imi bag 5 euro pe telefon ... nu stiu cine a facut facebook-ul ala...
corsar Reputație: -301 Postat Septembrie 24, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Septembrie 24, 2016 E posibil ca acel cont sa nu ii apartina chiar daca ea e tipa din poze si ca altcineva sa fie in spatele acelui user Sau ie posibil sa fie contul iei si sal folosiasca atunci cind ramine fara criedit pi telifon Totul este posibil,eu doar am informat
corsar Reputație: -301 Postat Septembrie 24, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Septembrie 24, 2016 nu e contul meu si inca nu am ajuns la nivelul de a nu-mi permite sa imi bag 5 euro pe telefon ... nu stiu cine a facut facebook-ul ala... Surioara ,in acel cont ai multe poze care au aparut si pe aici pe forum .deci acum esti mult mai populara ,si nu cred ca vei putea face ceva ca sa stergi acel cont FB .El exista si este activ .deci mare atentie . 1 3
adina rebecca Reputație: 417 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 25, 2016 Surioara ,in acel cont ai multe poze care au aparut si pe aici pe forum .deci acum esti mult mai populara ,si nu cred ca vei putea face ceva ca sa stergi acel cont FB .El exista si este activ .deci mare atentie . scrie-mi te rog contul sa intru sa ii dau report
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum