carbone77 Reputație: 615 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 Dieci tu zisi cai moi bini ka iexcortili sa ti anjure la telifon...da sa sie poarti frumi cind ajunji la ieli !!! ))))))))Amelia...of of...de fiecare data cand "deschizi gura" scoti cate o prostie, si ca si cum nu ar fi suficient, mai si "claxonezi". Nu inteleg de ce tu trebuie sa comentezi aiurea, absolut fara nici un folos pe orice topic, la orice domnisoara. Doar asa de dragul de a scrie?Si ca sa iti raspund chiar daca tu sti deja: eu zic ca mai bine vorbeste frumos la telefon si starea de bine, energia pozitiva (sau orice iti trece tie prin cap) sa fie amplificata in momentul cand clinetul ajunge in locatie. Sunt domnisoare care se straduiesc sa destinda atmosfera, ajuta mult pt relaxare.Hai uraaa!!! 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 Da nu stu dice comientezi...tu sti ka mii imi plasi sa subliniiez ievidentu ! ))))) P.s. Iti zik un siecret...vreau sa ajung la 5000 di postari...cami zisi lumia cami sta bini in mov ! 2
carbone77 Reputație: 615 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 Da nu stu dice comientezi...tu sti ka mii imi plasi sa subliniiez ievidentu ! ))))) P.s. Iti zik un siecret...vreau sa ajung la 5000 di postari...cami zisi lumia cami sta bini in mov ! Sanatoasa nu esti, de asta sunt sigur. Tu ai nevoie de tratament sever + internare.Scz. de Ti poop (chiar daca nu te suport)... O zi frumoasa sa ai. 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 Dal dreaq di offtoping...ka nu sie moi penaliziaza di mult ! E vrunu sanatos pacilea ??? Ai tu curaj sarunci prima peatra ? Io zik ka la noi tati ni sie moi antrerupie filamentu din cind an cind...ka altfiel nam fi pacilea pi Nimfo. Da dak tat suntem pi forum clar ca fiicari vrem civa di aci. Tu vrei ka Adina sati vorbiasca frumi la telifon...si cind ajunji la ia sa fii tata miere si lapti. Da sa moi fii si zina ku tite beton si atitudini di nehalita di pula...si dak se poati...totu la incredibilu priet di 30 di lei pi ora !!! Io nam triaba ku ci vrei tu...da si io vriau civa dila forum. Cindva, Amelia originala iera Regina Constantei. Pisicosu o renuntat la titlu ciela divin. Eeeee viezu tu...io vriau sa fiu Regina !!! ))))) P.s. Io nu pot sa ti poop...ka am fost dija la toaleta di dimi...da mam gindit la Tamparini atunsea ! 2
135792468 Reputație: 445 Postat Decembrie 9, 2016 Postat Decembrie 9, 2016 Ti poop (chiar daca nu te suport)... O zi frumoasa sa ai. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
carbone77 Reputație: 615 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 Dal dreaq di offtoping...ka nu sie moi penaliziaza di mult ! E vrunu sanatos pacilea ??? Ai tu curaj sarunci prima peatra ? Io zik ka la noi tati ni sie moi antrerupie filamentu din cind an cind...ka altfiel nam fi pacilea pi Nimfo. Da dak tat suntem pi forum clar ca fiicari vrem civa di aci. Tu vrei ka Adina sati vorbiasca frumi la telifon...si cind ajunji la ia sa fii tata miere si lapti. Da sa moi fii si zina ku tite beton si atitudini di nehalita di pula...si dak se poati...totu la incredibilu priet di 30 di lei pi ora !!! Io nam triaba ku ci vrei tu...da si io vriau civa dila forum. Cindva, Amelia originala iera Regina Constantei. Pisicosu o renuntat la titlu ciela divin. Eeeee viezu tu...io vriau sa fiu Regina !!! ))))) P.s. Io nu pot sa ti poop...ka am fost dija la toaleta di dimi...da mam gindit la Tamparini atunsea !Tu da ce frumos ai scris, zici ca l-ai tinut pe Eminescu de mana. Sa innebunesc daca inteleg macar 40% din tot ce ai debitat.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 Dak ii 40% ii bini di tat tati ! Sint alti cari nu prisep nimika...zero...nula...zilci !!! )))))) 1
carbone77 Reputație: 615 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 Dak ii 40% ii bini di tat tati ! Sint alti cari nu prisep nimika...zero...nula...zilci !!! ))))))multimea vida )))
enachemarius Reputație: 45 Postat Decembrie 9, 2016 Postat Decembrie 9, 2016 Lol carbone tocmai ce i-am zis și eu la un alt topic ca are nevoie de tratament, văd ca nu am fost singurul care i-a zis asta
carbone77 Reputație: 615 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 Lol carbone tocmai ce i-am zis și eu la un alt topic ca are nevoie de tratament, văd ca nu am fost singurul care i-a zis astadaaaa, am vazut, dar eu i-am spus primul
enachemarius Reputație: 45 Postat Decembrie 9, 2016 Postat Decembrie 9, 2016 Și o sa-i mai zică și alții )
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 Ma doari in pizda lu Adina ci ziciti voi di mini ! )))))))))) 1
enachemarius Reputație: 45 Postat Decembrie 9, 2016 Postat Decembrie 9, 2016 Sa-i papi pasarica când e pe ciclu )))
serghei mizil Reputație: 5 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 9, 2016 Sa-i papi pasarica când e pe ciclu )))ce fantezii cu tente biologice ai oaie 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2016 Sa-i papi pasarica când e pe ciclu )))Sai fasi fisting lu mata ku manusa di box pi mina !!! Porma sa o pui sasi fak selfiuri si sa ni arati gogoasa acilea pi Nimfomani !!! Asta dak tat sintim la fantezii !!! ))))))) 1
adina rebecca Reputație: 417 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 12, 2016 100 fin,200 ora.. tomis plus 6
qwerty6 Reputație: 1 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 Neata!sa inteleg ca esti disponibila asa de dimineata?!pot sa ma programez la tine?!
adina rebecca Reputație: 417 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 12, 2016 Neata!sa inteleg ca esti disponibila asa de dimineata?!pot sa ma programez la tine?!neata! da sunt disponibila...0727972760
adina rebecca Reputație: 417 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 14, 2016 disponibbila!!!
gangstarr Reputație: 1629 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Decembrie 14, 2016 Dar, dispusă!? 😜
sergey Reputație: 169 Postat Decembrie 18, 2016 Oras:acasa Oras:acasa Postat Decembrie 18, 2016 adino... putina punctualitate nu ar strica .... mi-am facut programare pe la 10 jum. mi-a spus sa merg cam in jum de ora ca e libera.. am ajuns in 15 min ... m-a sunat si mi-a spus ca mai e cineva care a ajuns ....si ma suna dupa ce termina treaba (maxim jum de ora mi-a spus) am fost sa mananc ceva si am sunat-o eu dupa 25 min... si nimic... norocul meu a fost ca eram prin tomis 3 si aveam cum sa ma orientez repede.... 2
adina rebecca Reputație: 417 Postat Decembrie 19, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 19, 2016 adino... putina punctualitate nu ar strica .... mi-am facut programare pe la 10 jum. mi-a spus sa merg cam in jum de ora ca e libera.. am ajuns in 15 min ... m-a sunat si mi-a spus ca mai e cineva care a ajuns ....si ma suna dupa ce termina treaba (maxim jum de ora mi-a spus) am fost sa mananc ceva si am sunat-o eu dupa 25 min... si nimic... norocul meu a fost ca eram prin tomis 3 si aveam cum sa ma orientez repede....cand s-a intamplat asta? Scuze daca s-a intamplat asa,sincer toata lumea care ma suna spune ca vine si esti constient ca nu este asa ,care ajunge ajunge...m-au sunat persoane cunoscute care au zis ca vin si am asteptat ca fraiera si nu au mai ajuns...deci..
135792468 Reputație: 445 Postat Decembrie 19, 2016 Postat Decembrie 19, 2016 cand s-a intamplat asta? Scuze daca s-a intamplat asa,sincer toata lumea care ma suna spune ca vine si esti constient ca nu este asa ,care ajunge ajunge...m-au sunat persoane cunoscute care au zis ca vin si am asteptat ca fraiera si nu au mai ajuns...deci..Deci, dacă a ta coafeza te programează peste o jumătate de oră și ajungând acolo observi că trebuie să stai la coadă.. . cam ce ar fi la gura ta? Hai să fim serioși. 2
bmb066 Reputație: -401 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Around! Oras:Around! Postat Decembrie 20, 2016 Noroc u unii care te-au ajutat cu numarul de tefon gresit! Placuta fata!
mada69 Reputație: 6826 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2016 0727972760 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum