Sari la conținut

0727972760 ADINA cu mult bun simt

Vizitator ilarion

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

parerea mea:

ar merge acolo vreo 100 ml pentru fermitate. marimea e ok si asa dar cu oleaca de sili va avea priza mai mare la "public".

• Like 2
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Pareria mia iam ziso dija.

Majoritatia fetilor cari baga sili li ie frica sa nu fii pria mari...porma rigreta ka nor bagat 100 di cc an plus.

Baga mari fata !!! Ie ka pula...dice sa ti multumiesti ku mici ?!

:)))))))

• Like 2
Postat

pai daca imi bag mari imi bag :))) 400 :P.... e normal ca sunt lasate tinand cont de faptul ca am un copil si am si alaptat ... :*

• Like 4
Postat

pai daca imi bag mari imi bag :))) 400 :P.... e normal ca sunt lasate tinand cont de faptul ca am un copil si am si alaptat ... :*

fata,

la 400 nici nu mai poti sa te.ridici de jos. cumva vrei numa'in brate?:))

Postat

fata,

la 400 nici nu mai poti sa te.ridici de jos. cumva vrei numa'in brate? :))

[/quote

:))) pot ,pot ... trebuie...in timp se mai lasa

• Like 1
Postat

Buna,sunt Rebecca o blonda sexy de 29 de ani, deschisa la fantezii,comunicativa,prietenoasa si dulce.Ofer domnilor maturi o experienta unica de rasfat total,mangaieri,sarutari,pasiune si erotism,materializata prin finalizare...Daca vrei calitate,atunci te astept la mine...sex oral deep si umed,sex normal,69,masaj de relaxare si erotic plus alte nebunii.Poze reale 100%,confirm cu tatuajele,daca nu sunt cea din poze iti platesc deranjul.100fin,200ora,tomis plus...cer si ofer seriozitate si igiena..​0727972760...nu raspund la nr privat sau sms

post-163420-0-90060500-1492953059_thumb.jpg

post-163420-0-00897400-1492953071_thumb.jpg

post-163420-0-02432900-1492953076_thumb.jpg

post-163420-0-38018100-1492953079_thumb.jpg

post-163420-0-14378600-1492953162_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Vizitat pe posesoarea acestui topic.

Locatie in tomis plus,apartament modern si curat, baia la fel de curata si spatioasa.

Am optat pt o finalizare.

Fata este destul de evaziva in descrierea serviciilor.Am intrebat de finalizare orala dar nu e in serviciile oferite.Am intrebat daca pot sa finalizez pe sani...nici asta nu a fost posibil pt ca se poate infecta...pana la urma a spus ca oralul poate fi neprotejat cu finalizare in prezervativ...WTF...

Oral neprotejat bunicel dar cam grabita sa puna repede prezervativul.Nici nu se intarise bine ca a si sarit cu cauciucul pe ea.Am incercat cateva pozitii la normal unde s-a implicat frumos si am finalizat in prezervativ.

Note si concluzii:

Locatie 10

Baie 10

Oral 8 (fata stie ceva meserie si sunt sigur ca ar putea oferi mai mult dar nu vrea, de ex atentie la accesorii)

Oral deep nu

Oral umed nu prea

Normal 9

FK nu

Anal nu am intrebat

Gfe 7 (la fel la acest capitol ar putea oferi mai mult dar nu vrea,de ex de cand am intrat pe usa pana am iesit nu s-a dat jos de pe canapeaua unde s-a petrecut actiunea, destul de distanta dar nederanjant)

Igiena 9 (nu am simtit nimic suspect, mirosea frumos dar nu a facut dus in prezenta mea)

Aspect fata 8.5 (miniona,piele fina, tatuaje, sanii maricei dar cam lasati, nici urma de silicoane asa cum s-a lansat ideea aici pe topicul ei)

Concluzie?

Comparand anuntul domnisoarei de pe publi 24 cu serviciile de la fata locului sunt putin dezamagit, plus o mica urma de fast fuck.

Pt mine a fost experienta ok per total dar nu mai revin.

tibanu21 dacă ai fi citit recenziile anterioare ți-ai fi dat seamă că Adina e pusă pe făcut bani,de aici rezultând bineînțeles că acțiunea o să fie fast.                            

Postat

Buna,sunt Rebecca o blonda sexy de 29 de ani, deschisa la fantezii,comunicativa,prietenoasa si dulce.Ofer domnilor maturi o experienta unica de rasfat total,mangaieri,sarutari,pasiune si erotism,materializata prin finalizare...Daca vrei calitate,atunci te astept la mine...sex oral deep si umed,sex normal,69,masaj de relaxare si erotic plus alte nebunii.Poze reale 100%,confirm cu tatuajele,daca nu sunt cea din poze iti platesc deranjul.100fin,200ora,tomis plus...cer si ofer seriozitate si igiena..0727972760...nu raspund la nr privat sau sms

post-163420-0-02074000-1494115639_thumb.jpg

post-163420-0-09783800-1494115650_thumb.jpg

post-163420-0-92429100-1494115654_thumb.jpg

post-163420-0-30960200-1494115658_thumb.jpg

post-163420-0-00219100-1494115668_thumb.jpg

• Like 6
Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
Postat

Asa ca nu imi luasem teapa de muuuuult timp...azi a dat norocul peste mine.

Vorbit cu domnita, a fost o dulce la telefon toate bune stabilit ora mi-a confirmat ca o sa aiba un client pt o finalizare si ca in 30 min scapa de omu...in 30 min 35 ajuns la locatia ei la tomis +, sunat dat mesaje ca sunt acolo..stat stat...telefoane peste telefoane mesaje...respins de fiecare data, stat 50 min pe ceas ca boul in masina..nimic, concluzia o trageti voi...plecat de acasa cu coaiele pline ajuns cu putin mai mult pline. Cheers

• Like 6
Postat

Vorbit cu domnita, a fost o dulce la telefon toate bune stabilit ora mi-a confirmat ca o sa aiba un client pt o finalizare si ca in 30 min scapa de omu...in 30 min 35 ajuns la locatia ei la tomis +, sunat dat mesaje ca sunt acolo..stat stat...telefoane peste telefoane mesaje...respins de fiecare data, stat 50 min pe ceas ca boul in masina..nimic, concluzia o trageti voi...plecat de acasa cu coaiele pline ajuns cu putin mai mult pline. Cheers

jane imi cer scuze! iar n.ai avut loc de mine!:))

si fata a plecat sa ia masa in orash.

iti cedez locul la paula next time!:)))

• Like 1
Postat

Din cauza ta mi-am luat teapa, daca nu te duceai tu ajungeam acasa linistit si happy

• Like 1
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Din cauza ta mi-am luat teapa, daca nu te duceai tu ajungeam acasa linistit si happy

Eu zic ca luai teapa daca o gaseai.😉
  • Like 2
Postat

scuze,chiar imi pare rau dar a intervenit ceva si a trebuit sa ies cu familia....nu fac chestii de genul de obicei,nu imi sta in caracter....dar s-a intamplat...scuze inca o data si promit ca nu se va mai intampla :( :*

• Like 3
Postat

scuze,chiar imi pare rau dar a intervenit ceva si a trebuit sa ies cu familia....nu fac chestii de genul de obicei,nu imi sta in caracter....dar s-a intamplat...scuze inca o data si promit ca nu se va mai intampla :( :*

Era frumos daca raspundeai la mesajele care ti le-am dat sa imi zici bai boule nu ma mai astepta a intervenit ceva, sau macar cand te sunam la fiecare 10 minute sa imi zici ca nu se mai poate stiai ca eu sunt cel cu programarea,scuzele acuma nu isi au rostul oricum pe mine ca pe un viitor client m-ai pierdut total sau alte recomandari din partea mea.

• Like 7
Postat

Era frumos daca raspundeai la mesajele care ti le-am dat sa imi zici bai boule nu ma mai astepta a intervenit ceva, sau macar cand te sunam la fiecare 10 minute sa imi zici ca nu se mai poate stiai ca eu sunt cel cu programarea,scuzele acuma nu isi au rostul oricum pe mine ca pe un viitor client m-ai pierdut total sau alte recomandari din partea mea.

mi-am cerut scuze pentru ca asa mi s-a parut normal,mesaj nu ti-am dat pentru ca nu aveam credit :(

Reputație: 6826
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

avea codu mesaje

trebuia sa ii spui lui si trimitea el

:)

• Like 4
Postat

ce a `reaq e pelea pi voi! :))

deci eram la dushul de dupa...si a sunat-o o voce de dama..si insista sa iasa in oras. intre timp, pe tel de job erau sms-uri...fata se grabea, a zis ca musai trebuie sa iasa in oras sa nu se pomeneasca cu rudele la usa! :) abia aseara a sosit din prin  europa. bine, asta nu e scuza. da, putea raspunde sa ceara scuzele la telefon, cu toata balacareala clientului...asta e!

si fiindca tot m-am bagat in seama,

locatie+baie 10

aspect 9-depinde de gusturile fiecaruia

igiena 10

gfe 9

normal 8,5

oral 10-pt mine, ca doar eu am facut! :)

100-finalizarea, dtd cca 40 min.

• Like 5

Postat

Fotografii neinspirate...mai ales ultima...se vede brandul fotografului...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...