adelina22 Reputație: 50 Postat Aprilie 17, 2015 Oras:GALATI Oras:GALATI Postat Aprilie 17, 2015 BRUNETA SEXY PASIONALA , 24 ANI , OFER SERVICII DE TOP,MASAJ DE RELAXARE SI DIVERSE FANTEZII. PENTRU MAI MULTE INFORMATII CONTACTATI-MA. TE ASTEPT IN AMBIENTUL MEU CU MULT CALM SI DISCRETIE. UN SARUT DULCE. TEL:0752403578 PROGRAM 12:00-17:00.
Figlio Reputație: 117 Postat Aprilie 17, 2015 Telefon: lalely_m Oras:Galati Telefon: lalely_m Oras:Galati Postat Aprilie 17, 2015 http://dumpaday.com/wp-content/uploads/2012/12/if-you-are-crazy-and-you-know-it-funny-quotes.jpg
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2015 Postat Aprilie 17, 2015 Degeaba, pacat de ea, dar nu mai are zile multe pe aici Poti s-o iei si cu frumosul, si in bascalie, tot nimic....
ion_bzn Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Aprilie 24, 2015 Intaratat de pozele domnisoarei am fost sa o vizitez si eu acum mai bine de 2 saptamani,avand locatia undeva la A uri in tiglina(nu stiu daca mai are si acum).Mi a deschis o fata cu o atitudine aparent timida imbracata cu"plasa"aceea din imagini,am ramas placut surprins si am decis sa stau macar un nr astfel am trecut la actiune.Cu fata nu prea ai ce sa vorbesti chiar din contra nu te atrage deloc sa schimbi un cuvant sau doua cu ea.Un oral de cea mai slaba calitate doar putin il baga in gura in rest folosea doar mana,cand am vrut sa misc nu i convenea ca fac prea repede si tot asa...dupa care am trecut la normal,pus o capra unde m am simtit oribil,fata sustine ca are cv de genu 22 ani dar eu i as da mult mai mult.M am chinuit sa termin,am pus o capra si am frecat o eu ca deja la cat comenta imi venea sa i cer banii inapoica note: Oral-6,foarte slabNormal-5 fara implicare si cu o pasarica lasata si larga foarte neatragatoare(asta e doar parerea mea)Locatia-6Atitudine-un mare 5Asta e doar opinimia mea,poate sunt prea pretentios dar nu mai revinstima
arde1 Reputație: 285 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Centru Oras:Centru Postat Aprilie 24, 2015 Intaratat de pozele domnisoarei am fost sa o vizitez si eu acum mai bine de 2 saptamani,avand locatia undeva la A uri in tiglina(nu stiu daca mai are si acum).Mi a deschis o fata cu o atitudine aparent timida imbracata cu"plasa"aceea din imagini,am ramas placut surprins si am decis sa stau macar un nr astfel am trecut la actiune.Cu fata nu prea ai ce sa vorbesti chiar din contra nu te atrage deloc sa schimbi un cuvant sau doua cu ea.Un oral de cea mai slaba calitate doar putin il baga in gura in rest folosea doar mana,cand am vrut sa misc nu i convenea ca fac prea repede si tot asa...dupa care am trecut la normal,pus o capra unde m am simtit oribil,fata sustine ca are cv de genu 22 ani dar eu i as da mult mai mult.M am chinuit sa termin,am pus o capra si am frecat o eu ca deja la cat comenta imi venea sa i cer banii inapoi ca note: Oral-6,foarte slab Normal-5 fara implicare si cu o pasarica lasata si larga foarte neatragatoare(asta e doar parerea mea) Locatia-6 Atitudine-un mare 5 Asta e doar opinimia mea,poate sunt prea pretentios dar nu mai revin stima 4
ion_bzn Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Aprilie 24, 2015 Intaratat de pozele domnisoarei am fost sa o vizitez si eu acum mai bine de 2 saptamani,avand locatia undeva la A uri in tiglina(nu stiu daca mai are si acum).Mi a deschis o fata cu o atitudine aparent timida imbracata cu"plasa"aceea din imagini,am ramas placut surprins si am decis sa stau macar un nr astfel am trecut la actiune.Cu fata nu prea ai ce sa vorbesti chiar din contra nu te atrage deloc sa schimbi un cuvant sau doua cu ea.Un oral de cea mai slaba calitate doar putin il baga in gura in rest folosea doar mana,cand am vrut sa misc nu i convenea ca fac prea repede si tot asa...dupa care am trecut la normal,pus o capra unde m am simtit oribil,fata sustine ca are cv de genu 22 ani dar eu i as da mult mai mult.M am chinuit sa termin,am pus o capra si am frecat o eu ca deja la cat comenta imi venea sa i cer banii inapoica note: Oral-6,foarte slabNormal-5 fara implicare si cu o pasarica lasata si larga foarte neatragatoare(asta e doar parerea mea)Locatia-6Atitudine-un mare 5Asta e doar opinimia mea,poate sunt prea pretentios dar nu mai revinstima Rog un administrator sa stearga recenzia aceasta,am postat de pe alt cont din greseala
cristigl Reputație: 75 Postat Aprilie 25, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Aprilie 25, 2015 Pai asa colegu'!?! Conturi multiple? RUSINICA RUSINICA RUSINICAAA!!! 3 12
funibiza Reputație: -143 Postat Aprilie 25, 2015 Oras:sub geamul de la baie Oras:sub geamul de la baie Postat Aprilie 25, 2015 Rog un administrator sa stearga recenzia aceasta,am postat de pe alt cont din gresealahahahahahaha 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2015 Postat Aprilie 25, 2015 Rog un administrator sa stearga recenzia aceasta,am postat de pe alt cont din gresealahttps://skmusings.files.wordpress.com/2012/02/im-with-stupid1.jpg
sfinxul75 Reputație: 39 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 26, 2015 Cel Putin a avut curajul si onoarea de a recunoaste cumulul de conturi! . Pe când o vad si pe Tatiana ca recunoaste cele ,, 1000 " de conturi in care-si face reclama falsa
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 26, 2015 Trebuia sa zici tu ceva de mine. Credeam ca m-ai uitat, dar vad ca nu ma slabesti din ochi deloc
cristigl Reputație: 75 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Aprilie 26, 2015 Cel Putin a avut curajul si onoarea de a recunoaste cumulul de conturi! . Pe când o vad si pe Tatiana ca recunoaste cele ,, 1000 " de conturi in care-si face reclama falsaEsti penibil... 3 12
arde1 Reputație: 285 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:Centru Oras:Centru Postat Aprilie 26, 2015 da am postat de pe contul altei persoane,este vreo problema? ca n am inteles,cu atitudinea asta a voastra alungati persoanele care sunt interesate de a posta lucruri folositoare
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum