Sari la conținut

noua in galati

Postări Recomandate

Postat

sunt o domnisoara 19 ani noua in domeniu ofer servicii sexuale domnilor generosi incepand de luni 20 aprilie 2015.Detin locatie.post-38260-0-58474400-1429293356_thumb.jpgpost-38260-0-23925700-1429293357_thumb.jpgpost-38260-0-63776100-1429293357_thumb.jpgpost-38260-0-12290500-1429293358_thumb.jpg

Servicii oferite

-sex oral neprotejat cu finalizare orala,faciala sau pe sani  50 lei nr maxim 30 min

-sex oral neprotejat si sex normal protejat 70 lei nr maxim 30 min

-sex oral neprotejat si sex normal protejat 100 lei ora maxim 2 finalizari 

Se accepta si cu doi barbati deodata timpul alocat fiind acelasi iar pretul dublu.

Program 

Luni 16-22,iar incepand de marti va fi zilnic 09-20.

Telefonul va fi afisat duminica dupa amiaza pt programari prin sms,iar eu voi fi disponibila incepand de luni 20 aprilie pt a raspunde la telefon

Va pup si va astept

• Oras:Galati
Postat

sa inteleg ca tu esti "PR-ul".

Asa se spune acum, "PR"? :blushing2

In alta ordine de idei, draguta fetita, promitatoare dupa poze, nu stiu cata meserie stie, avand in vedere varsta destul de frageda, preturile sunt ok, acum sa vedem si raportul pret-prestatia ei daca merita. Si pacat ca nu face si anal...asta este un minus, din punctul meu de vedere, cel putin...

• Telefon: lalely_m
Postat

sunt cel care o ajuta cu postarile aici fata fiind pe cont propriu

Ce inima mare ai. :)

Imi place ca in poze apare si o icoana.

Tricky!

Postat

Ar fi trebuit sa apara numarul de tel pana acum.

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

nr de telefon

sunt o domnisoara 19 ani noua in domeniu ofer servicii sexuale domnilor generosi incepand de luni 20 aprilie 2015.Detin locatie.

Servicii oferite

-sex oral neprotejat cu finalizare orala,faciala sau pe sani  50 lei nr maxim 30 min

-sex oral neprotejat si sex normal protejat 70 lei nr maxim 30 min

-sex oral neprotejat si sex normal protejat 100 lei ora maxim 2 finalizari 

Se accepta si cu doi barbati deodata timpul alocat fiind acelasi iar pretul dublu.

Program 

Luni 16-22,iar incepand de marti va fi zilnic 09-20.

Telefonul va fi afisat duminica dupa amiaza pt programari prin sms,iar eu voi fi disponibila incepand de luni 20 aprilie pt a raspunde la telefon

Va pup si va astept

Postat

s-o fi razgandit :snap

domnisoara nu s-a razgandit....in cateva zile isi incepe activitatea ....va reveni cu detalii

Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

Auzi da tu nu prestezi ? Daca ai cont aici ar fi si pacat, poate sunt unii care ar veni si la tine... tot asa pe principiul ca esti marinimos...

Apropo, data viitoare poate ii vei cenzura fata "verisoarei" tale, nu de alta, dar cu siguranta in cateva luni se va razgandi si ii va parea rau. Au mai fost cazuri...

• Like 2
  • Minus 3
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Auzi da tu nu prestezi ? Daca ai cont aici ar fi si pacat, poate sunt unii care ar veni si la tine... tot asa pe principiul ca esti marinimos...

Apropo, data viitoare poate ii vei cenzura fata "verisoarei" tale, nu de alta, dar cu siguranta in cateva luni se va razgandi si ii va parea rau. Au mai fost cazuri...

ie viermisoara lui?

Postat

domnisoara isi va incepe cat de curand activitatea acum avand problemele lunare....putina rabdare si o puteti explora...oral si normal...

...

Postat

domnisoara isi va incepe cat de curand activitatea acum avand problemele lunare....putina rabdare si o puteti explora...oral si normal...

...

Ce inseamna sa ai un var adevarat, cand ai probleme, el este mereu dispus sa te ajute.

• Like 1

Postat

parca am mai vazut pozele pe undeva 
are 18 ani ? 
SFAT PENTRU GUVID 
PROSTITUTIE = CONTRAVENTIE 
PROXENET = PENAL , 
pentru tine spre studiu CP (adica , cod penal) , art 213, te inadrezi la si alin. 3
prieteneste iti spun 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...