Sari la conținut

Taranus capitalus

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu mai stricati topicul despre tiganii cocalari din buc.

Baga ceva cu tiganii de provincie  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

sorina cica B-ul ai cel mai civilizat oras :laugh2

draga noastra,ai vrut sa zambim,pe bune?

tu d-aia ai venit sa ti-o tragi la B(uci),pt ca-i civilizat ,ce?orasul ,doar nu clienti!

Aoleuuuu, unde dai si unde crapa?!?!  :slap2  Si tu vrei sa inlaturi orice dubiu, este?!?

Eu nu am venit sa mi-o trag la buci la Bucuresti, eu sunt nascuta in Bucuresti. Parintii si bunicii asemenea. Eu am fost la tara, pentru prima oara in viata mea la varsta de 28 de ani. 

Am si o intrebare la tine. Ce inseamna "B-ul ai cel mai civilizat oras?" Ai B-ul, asta ai vrut sa spui, ca ti-ai luat permisul? Nu inteleg. 

• Like 2
  • Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Eu nu am venit sa mi-o trag la buci la Bucuresti, eu sunt nascuta in Bucuresti. Parintii si bunicii asemenea. Eu am fost la tara, pentru prima oara in viata mea la varsta de 28 de ani. 

Asta suna a lauda si n-ar trebui...e 2015, am crezut c-a trecut perioada in care toti se laudau ca stau "la bloc, la oras". Prefer fetele de la coada vacii (cele care-si asuma asta) :)

• Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

Asta suna a lauda si n-ar trebui...e 2015, am crezut c-a trecut perioada in care toti se laudau ca stau "la bloc, la oras". Prefer fetele de la coada vacii (cele care-si asuma asta) :)

Nu mai gasesti. Saracele vaci nu-si mai asuma fetele. 

Postat

Nu mi se pare o lauda, din contra. Pentru mine nu conteaza ca in buletin scrie Bucuresti, Ranca, Maciuca sau Baicoi, nu sufar de chestii de genul sau de boala "buletin de Bucuresti". Asta-i o mare tampenie  :slap2

Mi-as fi dorit enorm sa-mi fi petrecut si eu vacantele la tara, la bunici. 

LE. Mai citeste si contextul, nu te mai repezi ca rata, nu toate sunt cum par.

• Like 2
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Mi-as fi dorit enorm sa-mi fi petrecut si eu vacantele la tara, la bunici. 

Si eu imi doream, pana trebuia sa ma duc dupa vaca sa scot din păpușoaie.

• Like 2
Postat

Si eu imi doream, pana trebuia sa ma duc dupa vaca sa scot din păpușoaie.

Da, dar cine era cowboy?!?!  :laugh2

Postat

Da, dar cine era cowboy?!?!  :laugh2

:laugh2 nu mi-au placut niciodata vacile. :laugh2  prefer caprele. =))))

• Like 4
Postat

Tocmai ce a intrat un exemplar de ăsta în Sephora. Avea spatele lat prostanu', brațele groase, lucrate din roabă și lopată, tricou mulat cu floricele din Dragon, freză de gagiu cu mult gel și mătreață, tatuaje șterse de pușcărie. S-a dat cu parfum pe toată muia, inclusiv pe frunte =)))), a început să frece ca pe after-shave și a plecat mândru, simțindu-se Versace. =)))) =))))))

Să mai adaug că era și cioroi?

Postat

Să mai adaug că era și cioroi?

Nu, se subintelege. Dar tiganii nu intra-n categoria Taranus capitalus, ei au o alta categorie a lor...speciala...astia trebuie adunati toti la un loc si aruncata bomba cu napalm, alta solutie nu exista pentru extirparea gingiilor mov si evitarea perpetuarii prostiei.

Dar tu ce faceai la Sephora, imi luai mie parfum? =))

• Like 1
Postat

Nu, se subintelege. Dar tiganii nu intra-n categoria Taranus capitalus, ei au o alta categorie a lor...speciala...astia trebuie adunati toti la un loc si aruncata bomba cu napalm, alta solutie nu exista pentru extirparea gingiilor mov si evitarea perpetuarii prostiei.

Nu nu... :))) Mă aprovizionam cu Rexona, dar nu găsisem nimic la ofertă. =)))
Reputație: 5026
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

E scump napalmu" si e criză...

Postat

da da....stiu...donez eu banii. :D

Adevarul este ca m-as sacrifica si as dona toti banii mei pe un an de zile doar ca sa fie starpite gingiile mov, crapa-le-ar rasa de ciudati retardati.

• Like 3
Postat

Vând napalm expirat la ofertă. Arde un pic mai necontrolat, dar merge.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...