Sari la conținut

Alina "satixfactie %" 0729531899

Vizitator ilarion

Postări Recomandate

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Aoleu... Se vede ca e criza financiara

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Nu s-a mai riscat nimeni sa le viziteze ? 

• Oras:Antioquia, Medellin
Postat

O sa ma risc eu, ca stau langa mine, dar sa raspunda la telefoanele alea.

Postat

Am ajuns la ele. HAHAHA 

Deci ajung in fata blocului, intru in scara si dau de colega lu alina cu un copilas la vreo 5-6 ani maxim, cand am vazut-o ma bufnit instant un ras grosolan, tipa se uita la mine de vreo 4-5 sec si din priviri imi dadeam seama ca stie ca urmeaza sa urc la colegasa. 

Ajung in fata usii si deschide alina...ba oameni buni avea o mutra si o privire si cu parul ala parca era bagat in priza m-am abtinut nu greu sa nu incep iar sa rad. 

Acum ii cer sa ma duc la dus, dar imi zici ca nu se poate ca sunt niste caini si e si mizerie mare ( wtf!?! NISTE CAINI ? :| ma simteam la hingheri pula mea dar culmea nu latra neam vreun caine ) 

Trecem la actiune incepe sa o suga vreo maxim 100 de secunde si incepe sa puna prezervativu ma uit la ea si ii zic: "ce faci ?" "pai e gata de treaba putem sa trecem la treaba" ma uit la ea ma uit la ala micu saracu mai vroia ce erectie ca nici la 50% nu era apt, zic hai ca si asa ma amuza o las sa vad ce-i poate capu se suie peste mine si ma asteptam sa fie ceva nu stiu, ORICE dar neah femeia se zbenguia nu avea o treaba cu ce trebuia sa faca...ii zic sa stea capra si in timp ce ma desfasuram imi aminteste ca face si anal si ca pot sa profit. Aici am crezut ca o sa se schimbe totul...mi se oferea sansa sa incerc pentru prima data analul...zic hai ca e bine...schimb locatia si incep sa pompez, din nefericire si aici dezastru total dupa vreo 2 3 min incepe sa ma grabeasca sa finalizez tipa parca o impusca cineva si dabia dabia o atingeam...o pun umeri craci si finalizez. 

Subsemnata - 5 celulitata pe fund are o mimica a fetei care e foarte amuzanta...Nu sunt rau nu o jignesc pur si simplu asta imi inspira mie nu stiu pentru ceilalti.

Oral - .... :| ce concluzii poti sa tragi dupa nici 2 minute 

Normal - un 5 tras de par si ala ca m-am obosit eu ea n-are treaba cu tine...

Anal - Nu am mai profitat de asa ceva si dat fiind faptul cum sa comportat nu stiu ce sa zic...

Locatie - 4 deranj tota,l harababura, haine si jucarii peste tot escalada muntii de haine sa gaseasca lubrifiant si prezervativ

Halat - 100 lei  cea mai proasta investitie EVEEEEER! 

In concluzie mai bine dai la laba decat sa te duci la ea. A da si sa nu uit cat timp am stat cu ea, jos in fata scarii a asteptat-o colega ei cu copilu si un tigan borat la vreo 40 de ani libidinos GRAV bleah imi venea sa vomit cand ma gandeam ca ala a tras in ele si am facut si eu asta BLEAH.

• Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...