Sari la conținut

Loc pentru iubitorii sporturilor de contact

Postări Recomandate

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Il pensioneaza inainte de termen Badr :))

Cu parere de rau dar domnu' Morosanu n are nicio sansa, doar sa-l prinda pe picior gresit. dar slabe sanse.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Cu parere de rau dar domnu' Morosanu n are nicio sansa, doar sa-l prinda pe picior gresit. dar slabe sanse.

Pai eu ce am spus :)

Ca il bate Badr

• Like 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Dumnezeu iubeste sporturile de contact a fost un an bun in care campionii antipatici care pareau invincibili si omorau sportul in divizia lor au  pierit cu sunet.

Mai intai Velsquez mandria binarshilor mr brown pride care pusese pe butuci HW din UFC batut crunt de Werdum si diviizia prinde aripi din nou.

Apoi Ronda care desi unilaterala in stilul ei parea de neinvins si ea batuta mar iar UFC ul gagicilor e relansat.

IAr acum cazaku pliciticos care numa box nu facea mr Klinch-ko a ajuns mr Klich' ridiculizat de un englezoi ciudat si deposedat de toate centurile si gloria.

Mai demult si plictiseala intruchipata GSP mare vedeta inventatorul stilului "lay'n pray " care nu termina nici un oponent a fost batut mar de Hendrix .

• Like 1
  • Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

https://www.youtube.com/watch?v=KHb1OghKW2c

Am prezis ca va castiga McGregor, dar nu credeam ca in maniera asta.

Incredibila lovitura pe retragere/contra, incredibila precizie. Abilitatea de a lovi in timpul retragerii/deplasarii in spate diferentiaza campionii de pretenderi ( cand zic pretender nu ma refer la Aldo, tot respectul pt. el, dar McGregor i-a dat reset la creier).

Am un nou idol  :bow  :bow  :bow .

Postat

https://www.youtube.com/watch?v=KHb1OghKW2c

Am prezis ca va castiga McGregor, dar nu credeam ca in maniera asta.

Incredibila lovitura pe retragere/contra, incredibila precizie. Abilitatea de a lovi in timpul retragerii/deplasarii in spate diferentiaza campionii de pretenderi ( cand zic pretender nu ma refer la Aldo, tot respectul pt. el, dar McGregor i-a dat reset la creier).

Am un nou idol  :bow  :bow  :bow .

Intr-adevăr McGregor este un luptător foarte bun dar sincer aș vrea un rematch.

• Like 1
Postat

Mi-ati luat-o inainte de data asta :)

Nici eu nu am crezut ca il va bate asa , prima lovitura KO + somn.. L-a si lucrat psihic , Aldo era terminat de la inceput .

PLus ca publicul era impotriva lui. Oricum Conor e mai bun dar nu chiar asa sa-l nimiceasca din primul pumn.

In fine surpirza mare.

• Like 1
Postat

Că a câștigat McGregor nu cred ca a fost o surpriză așa de mare, mai mult modul cum a câștigat(KO in 13 secunde).

Mie mi-a plăcut si meciul  Weidman vs Rockhold. L-a desfigurat pur și simplu pe Weidman.

• Like 2
Postat

http://forum.mmatd.com/f1-f38/chris-weidman-vs-luke-rockhold-t83726.html

Asta voiam sa zic si eu adevaratul meci a fost Rockhold vs Weidmann. M-am bucurat enorm caci nu il am la ficat pe Weidman e infumarat fara motiv si acum s-a demnostrat ca nu e ce se da . Luckee adevarat acaracter frumos corp la fel si intr-adevar i-a arata un alt nivel asa cu a prezis. Nu imi place de Vleasquez si Cormier ca is trufasi dar trebuie sa recunosc ca l-au antrenat bine pe LR si datorita lor a a castigat reusind sa - l outwrestle pe all American. 

• Like 2
Postat

http://forum.mmatd.com/f1-f38/chris-weidman-vs-luke-rockhold-t83726.html

Asta voiam sa zic si eu adevaratul meci a fost Rockhold vs Weidmann. M-am bucurat enorm caci nu il am la ficat pe Weidman e infumarat fara motiv si acum s-a demnostrat ca nu e ce se da . Luckee adevarat acaracter frumos corp la fel si intr-adevar i-a arata un alt nivel asa cu a prezis. Nu imi place de Vleasquez si Cormier ca is trufasi dar trebuie sa recunosc ca l-au antrenat bine pe LR si datorita lor a a castigat reusind sa - l outwrestle pe all American. 

Ai dreptate, părerea mea e că Weidman era un "nimeni" până la meciul cu Anderson Silva. Un Anderson Silva mult prea încrezător in forțele proprii si foarte neatent( eu sunt fan Silva). 

• Like 2
Postat

unul dintre cele mai penibile meciuri de MMA din istorie...sau cel mai penibill luptător de MMA(Maurice Jackson).

Nu e pe reguli de MMA ci KB dar cioroiul era megatarencioc inainte de meci ca-l face muci pe Catalin care are nume de femeie si e mai gras ca Feodor iar acum a batut recordul de jena si penibil nu am vazut vreodat asa ceva si nu cred ca o sa mai vrea cineva sa-l vada.

Si Catinas a avut un adversar mult sub nivelul lui

Postat

Nu e pe reguli de MMA ci KB dar cioroiul era megatarencioc inainte de meci ca-l face muci pe Catalin care are nume de femeie si e mai gras ca Feodor iar acum a batut recordul de jena si penibil nu am vazut vreodat asa ceva si nu cred ca o sa mai vrea cineva sa-l vada.

M-am încurcat nu era un meci de MMA ... :snap .am vrut să scriu K1, dar eram tot cu gândul la Aldo vs McGregor. 

Postat

Și pt că este un topic pt iubitorii de sporturi de contact pun și eu un link cu unul dintre cele mai tari meciuri de box din istorie( părerea mea).

Calzaghe vs Jone jr. Roy Jones jr. in formă maximă dar Joe Calzaghe fenomenal.

• Like 1

Postat

https://www.youtube.com/watch?v=EFjkQbbg3NQ 

S-a adaptat mai bine la MMA ul zilei vulpea oalndeza decat JDS care e prea naiv , inca de la WEIGH IN s-a vazut ca l-a pacalit AListar cand sa de a mana cu el . Lui JDS ii lipseste viclenia aiai din lupta fara care nu poti castiga. Chiar si in razboaie cu smekerii si viclenii se castiga , asa i-am batut si noi pe turci mereu. Astia saraci cu duhul si naivi pierd. CAin si Werdum is smekeri si ei si se vede pe fata lor , Overeem Cain Werdum au okii apropiati si cu coditze ca vulpoii si chiar sunt.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...