? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 6, 2015 Ai grija aici si v.a.v. .......lipsesc uMpic In ce fel sa am grija?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 6, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 6, 2015 In ce fel sa am grija? Fa-ti de cap, da-le la temelie 1
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Mai 6, 2015 Postat Mai 6, 2015 Esti din Iasi mai martalogule, de vorbesti de Morosanu?Ai facut vreodata sparring la Scorpions cu cei care l-au antrenat si pe el, de vorbesti cu besinile astea de ghertoi?Primul aplaudaci a lui Morosanu,hai ca e bine ca tot are un fan,macar are cine sa-i care prosoapele si galetusa
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 6, 2015 Primul aplaudaci a lui Morosanu,hai ca e bine ca tot are un fan,macar are cine sa-i care prosoapele si galetusa Ja' la jug!
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Mai 6, 2015 Postat Mai 6, 2015 Nu prea te duce mintea,asa-i ca asa-i? Vezi sa ai si un deodarant pt idolul tau
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 6, 2015 Nu prea te duce mintea,asa-i ca asa-i? Vezi sa ai si un deodarant pt idolul tau Nu sunt fanul nimănui, bovinarule!Ai intrat vreodată într-un ring? Crezi că faci balet acolo, să te uzi doar la gogoasă? ))
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 6, 2015 Fa-ti de cap, da-le la temelie Sunt un om cu suflet bun! P.S: Doloresc are si autograful lui Morosanu... 1 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2015 Sunt un om cu suflet bun! P.S: Doloresc are si autograful lui Morosanu... Numai speraț dăgeaba. Moroșanu nu dă autografe pt că nu știe să scrie și pt că automobile. 2 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 6, 2015 Numai speraț dăgeaba. Moroșanu nu dă autografe pt că nu știe să scrie și pt că automobile. Nu am spus ca as vrea un autograf de la el...dar macar cererea de prietenie de pe Facebook sa mi-o accepte,sa pot sa-i dau like-uri la poze...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 6, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 6, 2015 Numai speraț dăgeaba. Moroșanu nu dă autografe pt că nu știe să scrie și pt că automobile.Stie sa zica cucu https://www.youtube.com/watch?v=ZhT68BtVZQI 1 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 6, 2015 Stie sa zica cucu Minte si suflet de copil,in corp #tăncos ,setat sa umble cu coasa prin Carpati! ...dar bravo lui,alti moldoveni ca el inca isi dau cu galeata de la fantana,in cap(dupa seara de sambata de la discoteca din sat),sparg lemne in padure,si violeaza babe...este un exemplu pentru țărani! 1 3
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 6, 2015 Nu am spus ca as vrea un autograf de la el...dar macar cererea de prietenie de pe Facebook sa mi-o accepte,sa pot sa-i dau like-uri la poze...))Vrei conturi de facebook de pe forum? :>
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 6, 2015 ))Vrei conturi de facebook de pe forum? :> Depinde ce conturi ai...pe al Diianei il ai?
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 6, 2015 Depinde ce conturi ai...pe al Diianei il ai? A fost primul de care am facut rost. )))))))))pramatie.ro de unde crezi ca a fost inspirat? ))))))))))))))))))))))))))))))))))
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2015 Nu am spus ca as vrea un autograf de la el...dar macar cererea de prietenie de pe Facebook sa mi-o accepte,sa pot sa-i dau like-uri la poze... Lasă că îi dau eu Like pt tine. Dar îmi rămâi dator. ))
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2015 Stie sa zica cucu https://www.youtube.com/watch?v=ZhT68BtVZQI Săracul....are IQ-ul mai mic decât al pachetului meu de țigări.
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 6, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 6, 2015 Ar trebui sa zic ceva gen "Pă vremea mea.", dar il las pe Picon, el e cu de-astea. Colegul fantomatic, n-o fi el smardoi, dar si-ar dori. Mie-mi plac astia de "ma scot la interval"...mai era unu' tot asa care-si trasese soclul la dacie sa incalzeasca motorul sa ma arda. Cand maraie cate unul pe langa mine, tre' sa-i mai dau si eu cate-un picior asa afectuos sa nu se simta nebagat in zeama. OT: Si sporturile de contact nu prea mai sunt ce-au fost. Cand intervin prea multi bani la mijloc se duce pe pula totul si sfarsim cu dansuri in jurul banilor incercand sa culeaga cat de mult pe cat mai putine bucati inghitite. Hai ca incep sa sun piconistic si nu-mi place 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 6, 2015 ma iau la tranta cu tine oricand vrei
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 6, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 6, 2015 ma iau la tranta cu tine oricand vreiCe faci tu cu alti baietei in jeleu e treaba voastra, nu judec, dar nu-mi cere sa particip. Grija mare sa nu alunecati unul in altul...
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 6, 2015 A fost primul de care am facut rost. )))))))))pramatie.ro de unde crezi ca a fost inspirat? )))))))))))))))))))))))))))))))))) Obsedatule!!! )) Lasă că îi dau eu Like pt tine. Dar îmi rămâi dator. ))Iti fac cadou un CD rar de tot,un fel de colectie,cu niste executii mârsave,scarboase...l-am filmat pe bunica-miu 5 ani la rand,cum taia porcul de Craciun,uneori si cate-un cârlan...
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 6, 2015 slabutz. expirata... Ce faci tu cu alti baietei in jeleu e treaba voastra, nu judec, dar nu-mi cere sa particip. Grija mare sa nu alunecati unul in altul...
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2015 Iti fac cadou un CD rar de tot,un fel de colectie,cu niste executii mârsave,scarboase...l-am filmat pe bunica-miu 5 ani la rand,cum taia porcul de Craciun,uneori si cate-un cârlan... Hmmm....porci am tăiat și eu când eram puștan (nu glumesc) dar având în vedere că e vorba de execuții, CD-ul e binevenit oricum. Orice acțiune din care iese sânge (în afară de operații medicale și ciclul la femei) mă încântă maxim. Sunt prea violent și puțin dereglat la mansardă? Maybe.... 1 1
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Mai 6, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Autor Postat Mai 6, 2015 Ar trebui sa zic ceva gen "Pă vremea mea.", dar il las pe Picon, el e cu de-astea. Colegul fantomatic, n-o fi el smardoi, dar si-ar dori. Mie-mi plac astia de "ma scot la interval"...mai era unu' tot asa care-si trasese soclul la dacie sa incalzeasca motorul sa ma arda. Cand maraie cate unul pe langa mine, tre' sa-i mai dau si eu cate-un picior asa afectuos sa nu se simta nebagat in zeama. OT: Si sporturile de contact nu prea mai sunt ce-au fost. Cand intervin prea multi bani la mijloc se duce pe pula totul si sfarsim cu dansuri in jurul banilor incercand sa culeaga cat de mult pe cat mai putine bucati inghitite. Hai ca incep sa sun piconistic si nu-mi place Mi-a fost dor de tine shahormo. Hai ca ti-am dat un punct maruntis si un dram de atentie, sa nu te simti nebagat in zeama
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2015 OT: Si sporturile de contact nu prea mai sunt ce-au fost. Cand intervin prea multi bani la mijloc se duce pe pula totul si sfarsim cu dansuri in jurul banilor incercand sa culeaga cat de mult pe cat mai putine bucati inghitite. Ai dreptate 100%. Ne mai delectăm doar cu înregistrări de la lupte care au cel puțin 1 ani vechime. Din 2014 încoace s-a dus pe pulă cam tot....
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 6, 2015 daca de 1 an jumate sunt accidentat, de unde sa se inspire si astia... ? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum