Sari la conținut

Loc pentru iubitorii sporturilor de contact

Postări Recomandate

Reputație: -439
  • Oras:aer
Postat

Ai grija aici si v.a.v. .......lipsesc uMpic :)

In ce fel sa am grija? :)

Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

Esti din Iasi mai martalogule, de vorbesti de Morosanu?

Ai facut vreodata sparring la Scorpions cu cei care l-au antrenat si pe el, de vorbesti cu besinile astea de ghertoi?

Primul aplaudaci a lui Morosanu,hai ca e bine ca tot are un fan,macar are cine sa-i care prosoapele si galetusa ;)

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Primul aplaudaci a lui Morosanu,hai ca e bine ca tot are un fan,macar are cine sa-i care prosoapele si galetusa ;)

Ja' la jug!

Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

Nu prea te duce mintea,asa-i ca asa-i? :) Vezi sa ai si un deodarant pt idolul tau ;)

Postat

Nu prea te duce mintea,asa-i ca asa-i? :) Vezi sa ai si un deodarant pt idolul tau ;)

Nu sunt fanul nimănui, bovinarule!

Ai intrat vreodată într-un ring? Crezi că faci balet acolo, să te uzi doar la gogoasă? =))))

Postat

Fa-ti de cap, da-le la temelie :)

Sunt un om cu suflet bun!

P.S: Doloresc are si autograful lui Morosanu...

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sunt un om cu suflet bun!

P.S: Doloresc are si autograful lui Morosanu...

Numai speraț dăgeaba. Moroșanu nu dă autografe pt că nu știe să scrie și pt că automobile.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Numai speraț dăgeaba. Moroșanu nu dă autografe pt că nu știe să scrie și pt că automobile.

Nu am spus ca as vrea un autograf de la el...dar macar cererea de prietenie de pe Facebook sa mi-o accepte,sa pot sa-i dau like-uri la poze...

Postat

Stie sa zica cucu :)

Minte si suflet de copil,in corp #tăncos :),setat sa umble cu coasa prin Carpati! :)...dar bravo lui,alti moldoveni ca el inca isi dau cu galeata de la fantana,in cap(dupa seara de sambata de la discoteca din sat),sparg lemne in padure,si violeaza babe...este un exemplu pentru țărani!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu am spus ca as vrea un autograf de la el...dar macar cererea de prietenie de pe Facebook sa mi-o accepte,sa pot sa-i dau like-uri la poze...

=))))

Vrei conturi de facebook de pe forum? :>

Postat

=))))

Vrei conturi de facebook de pe forum? :>

Depinde ce conturi ai...pe al Diianei il ai? :)

Postat

Depinde ce conturi ai...pe al Diianei il ai? :)

A fost primul de care am facut rost. =)))))))))))

pramatie.ro de unde crezi ca a fost inspirat? =))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Postat

Lasă că îi dau eu Like pt tine. Dar îmi rămâi dator. :)))

• Oras:aicisha
Postat

Ar trebui sa zic ceva gen  "Pă vremea mea.", dar il las pe Picon, el e cu de-astea. Colegul fantomatic, n-o fi el smardoi, dar si-ar dori. Mie-mi plac astia de "ma scot la interval"...mai era unu' tot asa care-si trasese soclul la dacie sa incalzeasca motorul sa ma arda. Cand maraie cate unul pe langa mine, tre' sa-i mai dau si eu cate-un picior asa afectuos sa nu se simta nebagat in zeama.

OT: Si sporturile de contact nu prea mai sunt ce-au fost. Cand intervin prea multi bani la mijloc se duce pe pula totul si sfarsim cu dansuri in jurul banilor incercand sa culeaga cat de mult pe cat mai putine bucati inghitite. Hai ca incep sa sun piconistic si nu-mi place :)

• Like 1
Postat

ma iau la tranta cu tine oricand vrei

Postat

ma iau la tranta cu tine oricand vrei

Ce faci tu cu alti baietei in jeleu e treaba voastra, nu judec, dar nu-mi cere sa particip. Grija mare sa nu alunecati unul in altul...

Postat

A fost primul de care am facut rost. =)))))))))))

pramatie.ro de unde crezi ca a fost inspirat? =))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Obsedatule!!! :)))

Lasă că îi dau eu Like pt tine. Dar îmi rămâi dator. :)))

Iti fac cadou un CD rar de tot,un fel de colectie,cu niste executii mârsave,scarboase...l-am filmat pe bunica-miu 5 ani la rand,cum taia porcul de Craciun,uneori si cate-un cârlan... :)

Postat

slabutz. expirata...

Ce faci tu cu alti baietei in jeleu e treaba voastra, nu judec, dar nu-mi cere sa particip. Grija mare sa nu alunecati unul in altul...

Postat

Iti fac cadou un CD rar de tot,un fel de colectie,cu niste executii mârsave,scarboase...l-am filmat pe bunica-miu 5 ani la rand,cum taia porcul de Craciun,uneori si cate-un cârlan... :)

Hmmm....porci am tăiat și eu când eram puștan (nu glumesc) dar având în vedere că e vorba de execuții, CD-ul e binevenit oricum.

Orice acțiune din care iese sânge (în afară de operații medicale și ciclul la femei) mă încântă maxim. Sunt prea violent și puțin dereglat la mansardă? Maybe.... =))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Ar trebui sa zic ceva gen  "Pă vremea mea.", dar il las pe Picon, el e cu de-astea. Colegul fantomatic, n-o fi el smardoi, dar si-ar dori. Mie-mi plac astia de "ma scot la interval"...mai era unu' tot asa care-si trasese soclul la dacie sa incalzeasca motorul sa ma arda. Cand maraie cate unul pe langa mine, tre' sa-i mai dau si eu cate-un picior asa afectuos sa nu se simta nebagat in zeama.

OT: Si sporturile de contact nu prea mai sunt ce-au fost. Cand intervin prea multi bani la mijloc se duce pe pula totul si sfarsim cu dansuri in jurul banilor incercand sa culeaga cat de mult pe cat mai putine bucati inghitite. Hai ca incep sa sun piconistic si nu-mi place :)

:laugh2  Mi-a fost dor de tine shahormo. Hai ca ti-am dat un punct maruntis si un dram de atentie, sa nu te simti nebagat in zeama :laugh2

Postat

OT: Si sporturile de contact nu prea mai sunt ce-au fost. Cand intervin prea multi bani la mijloc se duce pe pula totul si sfarsim cu dansuri in jurul banilor incercand sa culeaga cat de mult pe cat mai putine bucati inghitite.

Ai dreptate 100%. Ne mai delectăm doar cu înregistrări de la lupte care au cel puțin 1 ani vechime. Din 2014 încoace s-a dus pe pulă cam tot....

Postat

daca de 1 an jumate sunt accidentat, de unde sa se inspire si astia... ?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...