Sari la conținut

❤️DELIA SILICONATA❤️ZONA DRISTOR❤️0731526080❤️

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce atacanti frumosi si mari ai, fetito...cu tine sigur nu se termina meciurile 0-0! :-)))))))

2-0 pt mn :D

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

2-0 pt mn :D

Pierzi la masa verde ai jucători dopati 😂

• Like 6
Postat

Dragii mei futaciosi , in Weekend voi fi disponibilă , pana atunci Programările se fac in pm !

Prețul si serviciile sunt aceleași :) si aceiași locație !

Va :*

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Dragii mei futaciosi , in Weekend voi fi disponibilă , pana atunci Programările se fac in pm !

n-ai incarcat telul?

• Like 1
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Depinde ;)

Ce avem si ce n-avem voie sa facem atunci cand vrem sa le atingem?!!! De exemplu, accepti sex intre ele sau doar sa le lingem?!!!

• Oras:Pretutindeni
  • Oras:Pretutindeni
Postat

Cred ca dat fiind faptul ca operatia este recenta doar ne lasa ca sa le privim si atat =))

• Like 2
Postat

Ce avem si ce n-avem voie sa facem atunci cand vrem sa le atingem?!!! De exemplu, accepti sex intre ele sau doar sa le lingem?!!!

Si si , dar nu strâns de ele sau tras :)

• Like 3
  • Minus 1
Postat

565 sunt barosane omule, inseamna ca e si inalta ca la una scunda nu poti sa pui sani asa mari

Nu sunt chiar așa înaltă am 1.67

• Like 2
  • Minus 1
Postat

:*

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Salutare,

Tocmai ce am revenit de la Delia. Am incercat (timid, prin sms) sa o vad ieri seara, stiind ca inca nu a reluat activitatea si mi-a raspuns la sms ca ne putem vedea azi, lasandu-mi onoare de a fi primul dupa doua luni  :bow  . Desi aveam alte planuri pentru seara aceasta, mi-am facut timp si am onorat invitatia.

M-a asteptat cu o lenjerie neagra superba (bikini negri + ciorapi plasa intereanti) si sus pe tocuri.

Sanii sunt reusiti, foarte rotunzi, desi asa cum spune si ea urmeaza sa se mai aseze in urmatoarele luni. Coincidenta face sa cunosc si o alta fata care s-a operat la acelasi doctor si pot spune ca acesta face treaba buna (nefiind un adept al silicoanelor).

Sexul oral (neprotejat) a fost unul prelungit, apoi un 69 la fel de placut de ambele parti. 

La normal (protejat) recunosc ca am avut oarece emotii (desi in vizitele precedente nu au fost probleme) deoarece m-a avertizat ca sunt primul barbat dupa o pauza de doua luni. :blushing2  

Am inceput in misionar, cu ea stand cu spatele drept (aproape) pe perne, apoi in picioare in fata oglinzii, si am finalizat in pat, pe la spate. Fundul mi se pare si mai frumos, deoarece cred ca a luat in greutate 1-2 kg.

Notele, la servicii sunt de 10.

Locatia, tot 10.

Igiena 10.

300 ron / 1 finalizare

Ca si veste buna de final, urmeaza sa inceapa activitatea in cateva zile. 

Delia, te pup si inca o data, iti multumesc.

Numai bine,

• Like 2
Postat

Salutare,

Tocmai ce am revenit de la Delia. Am incercat (timid, prin sms) sa o vad ieri seara, stiind ca inca nu a reluat activitatea si mi-a raspuns la sms ca ne putem vedea azi, lasandu-mi onoare de a fi primul dupa doua luni  :bow  . Desi aveam alte planuri pentru seara aceasta, mi-am facut timp si am onorat invitatia.

M-a asteptat cu o lenjerie neagra superba (bikini negri + ciorapi plasa intereanti) si sus pe tocuri.

Sanii sunt reusiti, foarte rotunzi, desi asa cum spune si ea urmeaza sa se mai aseze in urmatoarele luni. Coincidenta face sa cunosc si o alta fata care s-a operat la acelasi doctor si pot spune ca acesta face treaba buna (nefiind un adept al silicoanelor).

Sexul oral (neprotejat) a fost unul prelungit, apoi un 69 la fel de placut de ambele parti. 

La normal (protejat) recunosc ca am avut oarece emotii (desi in vizitele precedente nu au fost probleme) deoarece m-a avertizat ca sunt primul barbat dupa o pauza de doua luni. :blushing2  

Am inceput in misionar, cu ea stand cu spatele drept (aproape) pe perne, apoi in picioare in fata oglinzii, si am finalizat in pat, pe la spate. Fundul mi se pare si mai frumos, deoarece cred ca a luat in greutate 1-2 kg.

Notele, la servicii sunt de 10.

Locatia, tot 10.

Igiena 10.

300 ron / 1 finalizare

Ca si veste buna de final, urmeaza sa inceapa activitatea in cateva zile. 

Delia, te pup si inca o data, iti multumesc.

Numai bine,

:*

• Like 12
  • Minus 2
Postat

Daca ai nevoie de o sedinta foto sa nu eziti sa ma contactezi.. kisses

Și cât o costă această ședință foto ?

• Like 3
Postat

Disponibilă in seara asta între orele 21:30 pana la 00:00 va :*

se rup hainele pe tine

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...