deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 8, 2017 ^^ de unde sti tu ? Este pipilica in spatele contului , nu il bagă in seama ca zace in prostia lui 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 8, 2017 ^^ de unde sti tu ? El crede ca dacă el este prost , este toată lumea si nu își da seama ca este un retardat mintal .
deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 8, 2017 Azi sunt disponibilă pana la ora 22 17 1
realitatea adevarata Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 Mare grijă eu v-am avertizat Prostituata asta Deliapisii are HIV-SIDAConfirm cele spuse Are SIDA
realitatea adevarata Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 El crede ca dacă el este prost , este toată lumea si nu își da seama ca este un retardat mintal .Nu mai minți și spune adevarulArata analizele
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2017 Confirm cele spuse Are SIDAEi......are pula ,terminati frate cu prostiile 1
piconia Reputație: 2 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 ^^ de unde sti tu ?[/quoteColegule crede-mă ca stiu mai bine ce zic, treaba ta daca vrei sa te duci la ea mergi pe riscul tau
piconia Reputație: 2 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 Mare grijă are hivEu v-am avertizat, de aici totul depinde de voi
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2017 Mare grijă are hivEu v-am avertizat, de aici totul depinde de voimultumim pentru avertizare ,sti cum se ia sida?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 8, 2017 Confirm cele spuse Are SIDAMarș in morți tai de clona jegosa sugi _|_ si cu curu si cu gura _|_ , te oftici ca iti baneaza motanul toate conturile ? 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 8, 2017 multumim pentru avertizare ,sti cum se ia sida?Liviu Lasă-l ca este mai prost ca noaptea , a scris de 10 ori dupa 10 conturi si a fost Banat si acum face alte conturi si scrie pana face spume pe el
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2017 Liviu Lasă-l ca este mai prost ca noaptea , a scris de 10 ori dupa 10 conturi si a fost Banat si acum face alte conturi si scrie pana face spume pe el Sunt multi prosti care ori nu au bani ori nu li se mai scoala si spun ca nu fac recenzii .............ca nu fac si atunci bantuie pe topice cu minciuni si discreditari la adresa fetelor 2
condition Reputație: 7276 Postat Mai 8, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 8, 2017 ^^ de unde sti tu ?Probabil ca i-a dat el, parintele pipilica!
patrunjelu Reputație: -431 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2017 Voi va dati seama ca asta nu are viata? Daca atata timp are si asta face de dimineata pana seara? Este un terminat frustrat, dar nu inteleg de ce se permite asa ceva pe forum. Am inteles, merge si offtopic de cativa ani dar totusi, prostia si retardeala maxima sunt permise si ele? Trist mi se pare ca multi de pe aici il si apreciaza pe acest pripas. 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 8, 2017 Probabil ca i-a dat el, parintele pipilica! Doamne ferește , nu își permite el sa ajungă la mine doar in vise
deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 8, 2017 Voi va dati seama ca asta nu are viata? Daca atata timp are si asta face de dimineata pana seara? Este un terminat frustrat, dar nu inteleg de ce se permite asa ceva pe forum. Am inteles, merge si offtopic de cativa ani dar totusi, prostia si retardeala maxima sunt permise si ele? Trist mi se pare ca multi de pe aici il si apreciaza pe acest pripas. Are un singura fan , pe viesurnamez .
condition Reputație: 7276 Postat Mai 8, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 8, 2017 Are un singura fan , pe viesurnamez .Si pe miky, te rog nu il desconsidera, o face viata in fiecare zi! 1 1
condition Reputație: 7276 Postat Mai 8, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 8, 2017 Sunt multi prosti care ori nu au bani ori nu li se mai scoala si spun ca nu fac recenzii .............ca nu fac si atunci bantuie pe topice cu minciuni si discreditari la adresa fetelorCand a avut pipilca bani? , ori pula, tupeu, etc!?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 8, 2017 Si pe miky, te rog nu il desconsidera, o face viata in fiecare zi!Miky nu se bagă in toate rahaturile de genul , sau acum nu știu de care Miky Vb , eu Vb de Miky meu 2
condition Reputație: 7276 Postat Mai 8, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 8, 2017 Miky nu se bagă in toate rahaturile de genul , sau acum nu știu de care Miky Vb , eu Vb de Miky meu Eu de micky prostu' machidonu! 1
piconia Reputație: 2 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 A fost si la Constanța de unde a fost alungată dupa ce sa aflat ca are sida
piconia Reputație: 2 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 Probabil ca i-a dat el, parintele pipilica!Ai vrut sa ii iei apararea si te-ai facut de cacatAsa e cand esti prost si lingau
deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 8, 2017 Atentie are HIV !!! Păcat de mata ca te a facut așa prost _|_
condition Reputație: 7276 Postat Mai 8, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 8, 2017 Ai vrut sa ii iei apararea si te-ai facut de cacatAsa e cand esti prost si lingauMie nu imi place sa sug puli ca si tine! Zdreantza, marsh sub masa si suge ciorapii! Altceva nu meriti gunoiule, m-ai obligat sa fiu dur! Ciobanu micky este pe felie, o suge la greu! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum