jtrgcs Reputație: 4 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Ai făcut spume la gura ?Spume o sa faci tu cand ajung la Jilava pentru proxenetism, rahat de tigan cu lanturi de aur fake! Cum o sa ajunga si tarfa ta de tiganca la Targsor Nou! Ea o sa fie belita de grase si o sa le spele rufele , tu o sa sugi carnati oltenesti, tiganesti si moldovenesti....cred ca esti obisnuit cu gustul.
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 14, 2018 Spume o sa faci tu cand ajung la Jilava pentru proxenetism, rahat de tigan cu lanturi de aur fake! Cum o sa ajunga si tarfa ta de tiganca la Targsor Nou! Ea o sa fie belita de grase si o sa le spele rufele , tu o sa sugi carnati oltenesti, tiganesti si moldovenesti....cred ca esti obisnuit cu gustul. Tu asta faci la cămin ?
jtrgcs Reputație: 4 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 M-am saturat si eu si jumatate de forum de tine, PESTE PROST! De un an incoace il stapanesti ca o Bulibasa, ameninti si intimidezi toti clientii, fututi neamul matii! Ia-ti dracu tarfa jepcarita si pleaca de pe forum pana nu te da cineva mai coios la politie pentru proxenetism si alte infractiuni! Forumul nu e al tau. PUNCT! S-a dus pe pula forumul asta de cand l-ai cumparat!
jtrgcs Reputație: 4 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Tu asta faci la cămin ?Ba peste prost..........nu sunt orfan, nu stau la camin! Ai stat tu acolo poate ca il tot aduci in discutie si te-au futut colegii de celula in cur! Cum dracu a dat norocul peste tine si ti-ai gasit proasta pe care s-o scoti la produs? CUM? Ce dracu a vazut tiganca aia la tine? Bine, daca e la fel de urata ca tine, nu m-ar mira....dar sunt curios.......ca sa faci rost de 6000 euro pentru silicoane, cati clienti ai jepcarit, santajat si tepuit ?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 14, 2018 M-am saturat si eu si jumatate de forum de tine, PESTE PROST! De un an incoace il stapanesti ca o Bulibasa, ameninti si intimidezi toti clientii, fututi neamul matii! Ia-ti dracu tarfa jepcarita si pleaca de pe forum pana nu te da cineva mai coios la politie pentru proxenetism si alte infractiuni! Forumul nu e al tau. PUNCT! S-a dus pe pula forumul asta de cand l-ai cumparat! Ba ești retardat rău =)) Când vin clienți la mine se pisa pe tine de ras de ce circ faci pe aici =))
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 14, 2018 Ba peste prost..........nu sunt orfan, nu stau la camin! Ai stat tu acolo poate ca il tot aduci in discutie si te-au futut colegii de celula in cur! Cum dracu a dat norocul peste tine si ti-ai gasit proasta pe care s-o scoti la produs? CUM? Ce dracu a vazut tiganca aia la tine? Bine, daca e la fel de urata ca tine, nu m-ar mira....dar sunt curios.......ca sa faci rost de 6000 euro pentru silicoane, cati clienti ai jepcarit, santajat si tepuit ? Peste tine nu a dat norocul nici măcar sa dea mașina =))
jtrgcs Reputație: 4 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Ba ești retardat rău =))Când vin clienți la mine se pisa pe tine de ras de ce circ faci pe aici =)) Tu si cocalarii tai, la fel de imputiti ca tine manelar imputit !
jtrgcs Reputație: 4 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Peste tine nu a dat norocul nici măcar sa dea mașina =))Asa e, trebuia sa dea peste tine o masina decat sa exploatezi o proasta fara liceul terminat! Futu-ti mortii matii de peste prost! Lua-v-as la pula natia voastra proasta de proxeneti ca stati degeaba si nu munciti , nu platiti impozite, doar stati degeaba ascunsi in dulapuri si sa castigati bani murdari prin a scoate la produs fete de la tara si tiganci fara 8 clase!
jtrgcs Reputație: 4 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Ba ești retardat rău =))Când vin clienți la mine se pisa pe tine de ras de ce circ faci pe aici =)) Sa inteleg ca clientii tai nu mai stau la coada..............acum ii lasi pe toti clientii veniti laolalta sa-ti futa rapciugoasa de tarfa simultan sa termine pe ea si sa-ti iei mai repede banutii, peste prost? Sa inteleg ca tiganca ta siliconata e experta in gang-bang si bukkake mai nou ?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 14, 2018 Asa e, trebuia sa dea peste tine o masina decat sa exploatezi o proasta fara liceul terminat! Futu-ti mortii matii de peste prost! Lua-v-as la pula natia voastra proasta de proxeneti ca stati degeaba si nu munciti , nu platiti impozite, doar stati degeaba ascunsi in dulapuri si sa castigati bani murdari prin a scoate la produs fete de la tara si tiganci fara 8 clase! Hai frustatule, scoate toți draci din tine =))
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 14, 2018 Hai marș la coteț maimuțoiule ca m-ai plictist.
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 15, 2018 Disponibilă pana diseară :* 12
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 15, 2018 :) 12
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 15, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 15, 2018 :) ai fost la alergare? :laugh2 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 15, 2018 Postat Martie 15, 2018 Si daca le vezi la față, faci cale intoarsa :)))))E usor sa zici de o femeie cu fața blurata ca e frumoasa , pana o vezi la chip :)))))))Putine sunt frumoase complet ;) :))))))))) iar Delia se include in ultima categorie. Adica frumoasa cu totul.frumoasa cu crengi =)) 1 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 15, 2018 frumoasa cu crengi =)) Iar Cânți de foame ? 1 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 16, 2018 Postat Martie 16, 2018 iar o sugi de foame ? =)) sau de ce o sugi ? aaaa am uitat pentru o geanta HAHAHAHHAA 1 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 16, 2018 iar o sugi de foame ? =)) sau de ce o sugi ? aaaa am uitat pentru o geanta HAHAHAHHAAPai decât sa o sug ca tine pe o cola, mai bine o sug pe bani. Cânta la alta masa, aici nu avem mărunt. 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 16, 2018 Postat Martie 16, 2018 de unde fa stii tu ca o sug eu pe o cola ? sau stii la fel cum stiu si eu despre iubi tau ? =))) 1 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 16, 2018 de unde fa stii tu ca o sug eu pe o cola ? sau stii la fel cum stiu si eu despre iubi tau ? =)))Se vede cu ochiul liber ;)
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 16, 2018 ❤️❤️❤️❤️ 12
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 16, 2018 Postat Martie 16, 2018 de ce pui doar poze din astea unde se vede doar putin din tine ? rupto
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 16, 2018 de ce pui doar poze din astea unde se vede doar putin din tine ? rupto Stricatule ți-am zis eu ca material de laba găsești in filme xxx nu la mine pe topic.
florin90m Reputație: 2797 Postat Martie 16, 2018 Oras:Blaj Oras:Blaj Postat Martie 16, 2018 Buna, Delia! Esti draguta si mi-ar face placere sa te cunosc cand vin in Bucuresti, cat de curand. :) 3
noface Reputație: 35 Postat Martie 16, 2018 Oras:In .... ;) Oras:In .... ;) Postat Martie 16, 2018 Delia, la Cluj nu vii ? Cu siguranta ai intra direct in top, iti fac si buletin de CJ daca vrei ;) Kiss :atm :69 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum