Sari la conținut

❤️DELIA SILICONATA❤️ZONA DRISTOR❤️0731526080❤️

Postări Recomandate

Postat

Ai făcut spume la gura ?

Spume o sa faci tu cand ajung la Jilava pentru proxenetism, rahat de tigan cu lanturi de aur fake! 

Cum o sa ajunga si tarfa ta de tiganca la Targsor Nou! 

Ea o sa fie belita de grase si o sa le spele rufele , tu o sa sugi carnati oltenesti, tiganesti  si moldovenesti....cred ca esti obisnuit cu gustul.

• Oras:Bucuresti
Postat

Spume o sa faci tu cand ajung la Jilava pentru proxenetism, rahat de tigan cu lanturi de aur fake! 

Cum o sa ajunga si tarfa ta de tiganca la Targsor Nou! 

Ea o sa fie belita de grase si o sa le spele rufele , tu o sa sugi carnati oltenesti, tiganesti  si moldovenesti....cred ca esti obisnuit cu gustul.

Tu asta faci la cămin ?

Postat

M-am saturat si eu si jumatate de forum de tine, PESTE PROST!   De un an incoace il stapanesti ca o Bulibasa, ameninti si intimidezi toti clientii, fututi neamul matii!  

Ia-ti dracu tarfa jepcarita  si pleaca de pe forum pana nu te da cineva mai coios la politie pentru proxenetism si alte infractiuni! 

Forumul   nu e al tau.  PUNCT!  

S-a dus pe pula forumul asta de cand l-ai cumparat! 

Postat

Tu asta faci la cămin ?

Ba peste prost..........nu sunt orfan, nu stau la camin! 

Ai stat tu acolo poate ca il tot aduci in discutie si te-au futut colegii de celula in cur! 

Cum dracu a dat norocul peste tine si ti-ai gasit proasta pe care s-o scoti la produs?

CUM? 

Ce dracu a vazut tiganca aia la tine?  Bine, daca e la fel de urata ca tine, nu m-ar mira....dar sunt curios.......ca sa faci rost de 6000 euro pentru silicoane, cati clienti ai jepcarit, santajat si tepuit ?  

Postat

M-am saturat si eu si jumatate de forum de tine, PESTE PROST!   De un an incoace il stapanesti ca o Bulibasa, ameninti si intimidezi toti clientii, fututi neamul matii!  

Ia-ti dracu tarfa jepcarita  si pleaca de pe forum pana nu te da cineva mai coios la politie pentru proxenetism si alte infractiuni! 

Forumul   nu e al tau.  PUNCT!  

S-a dus pe pula forumul asta de cand l-ai cumparat!

Ba ești retardat rău =))

Când vin clienți la mine se pisa pe tine de ras de ce circ faci pe aici =))

Postat

Ba peste prost..........nu sunt orfan, nu stau la camin! 

Ai stat tu acolo poate ca il tot aduci in discutie si te-au futut colegii de celula in cur! 

Cum dracu a dat norocul peste tine si ti-ai gasit proasta pe care s-o scoti la produs?

CUM? 

Ce dracu a vazut tiganca aia la tine?  Bine, daca e la fel de urata ca tine, nu m-ar mira....dar sunt curios.......ca sa faci rost de 6000 euro pentru silicoane, cati clienti ai jepcarit, santajat si tepuit ?

Peste tine nu a dat norocul nici măcar sa dea mașina =))

Postat

Ba ești retardat rău =))

Tu si cocalarii tai, la fel de imputiti ca tine  manelar imputit !   

Postat

Peste tine nu a dat norocul nici măcar sa dea mașina =))

Asa e, trebuia sa dea peste tine  o masina    decat sa exploatezi  o proasta fara liceul terminat!

Futu-ti mortii matii de peste prost!   

Lua-v-as  la pula   natia voastra proasta de  proxeneti ca stati degeaba si nu munciti , nu platiti impozite,   doar stati degeaba ascunsi in  dulapuri si sa castigati   bani murdari prin a scoate la produs fete de la tara si tiganci fara 8 clase!    

Postat

Ba ești retardat rău =))

Sa inteleg ca clientii tai  nu mai stau la coada..............acum ii lasi  pe toti clientii veniti laolalta sa-ti futa rapciugoasa de tarfa simultan sa termine pe ea   si sa-ti iei mai repede banutii, peste prost?  

Sa inteleg ca tiganca ta siliconata e experta in gang-bang si   bukkake mai nou ?  

Postat

Asa e, trebuia sa dea peste tine  o masina    decat sa exploatezi  o proasta fara liceul terminat!

Futu-ti mortii matii de peste prost!   

Lua-v-as  la pula   natia voastra proasta de  proxeneti ca stati degeaba si nu munciti , nu platiti impozite,   doar stati degeaba ascunsi in  dulapuri si sa castigati   bani murdari prin a scoate la produs fete de la tara si tiganci fara 8 clase!

Hai frustatule, scoate toți draci din tine =))

Postat

Si daca le vezi la față, faci cale intoarsa :)))))

E usor sa zici de o femeie cu fața blurata ca e frumoasa , pana o vezi la chip :)))))))

Putine sunt frumoase complet ;)

:))))))))) iar Delia se include in ultima categorie. Adica frumoasa cu totul.

frumoasa cu crengi =)) 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

iar o sugi de foame ? =)) sau de ce o sugi ? aaaa am uitat pentru o geanta HAHAHAHHAA

Pai decât sa o sug ca tine pe o cola, mai bine o sug pe bani.

Cânta la alta masa, aici nu avem mărunt.

• Minus 1
Postat

de unde fa stii tu ca o sug eu pe o cola ? 

sau stii la fel cum stiu si eu despre iubi tau ? =)))

Se vede cu ochiul liber ;)

Postat

de ce pui doar poze din astea unde se vede doar putin din tine ?

rupto

Stricatule ți-am zis eu ca material de laba găsești in filme xxx nu la mine pe topic.

• Oras:Blaj
  • Oras:Blaj
Postat

Buna, Delia! Esti draguta si mi-ar face placere sa te cunosc cand vin in Bucuresti, cat de curand. :)

• Like 3

• Oras:In .... ;)
  • Oras:In .... ;)
Postat

Delia, la Cluj nu vii ? Cu siguranta ai intra direct in top, iti fac si buletin de CJ daca vrei ;)

Kiss  :atm  :69

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...