Sari la conținut

❤️DELIA SILICONATA❤️ZONA DRISTOR❤️0731526080❤️

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pai daca ai mers la ea de 3 ori de ce nu faci recenzia de pe contul original? Intreb si eu de curiozitate.

Nu fac recenzii decât când vrea plm...nu când vreți voi, ca nu stau sa dorm aici pe forumul asta....dacă Delia a uitat ca a stat la ...ap 88... eu nu am uitat unde am vizitat-o !!! Ma faceți sa ii reamintesc domnișoarei dacă și-a uitat locația!!!!Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni de aceea închei subiectul ca dacă ma prezint s-ar putea sa nu mai vorbiți...o seara liniștita copii!!!
  • Oras:departe
  • Oras:departe
Postat

Pai daca ai mers la ea de 3 ori de ce nu faci recenzia de pe contul original? Intreb si eu d

Cate conturi originale ai pe constiinta ?

• Like 1
Reputație: -2329
  • Oras://
Postat

Tu chiar nu înțelegi ca pe mine ma doare in _|_ de ce zice x, y, z ??

O dama de companie de lux stie sa fie diplomata

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu fac recenzii decât când vrea plm...nu când vreți voi, ca nu stau sa dorm aici pe forumul asta....dacă Delia a uitat ca a stat la ...ap 88... eu nu am uitat unde am vizitat-o !!! Ma faceți sa ii reamintesc domnișoarei dacă și-a uitat locația!!!!Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni de aceea închei subiectul ca dacă ma prezint s-ar putea sa nu mai vorbiți...o seara liniștita copii!!!

Dar nu trebuie sa te enervezi. Eu am pus o intrebare logica. Atunci si recenziile favorabile vor

Prezenta credibilitate in cazul asta sa nu mai aud pe cineva ca va comenta ceva legat de conturile recent create.

M-am lamurit.

Reputație: -2329
Postat

Dar nu trebuie sa te enervezi. Eu am pus o intrebare logica. Atunci si recenziile favorabile vor

Prezenta credibilitate in cazul asta sa nu mai aud pe cineva ca va comenta ceva legat de conturile recent create.

M-am lamurit.

Tarfa proasta malai viseaza

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Dacă oralul a fost protejat atunci sigur a fost ceva ce m-a deranjat ;)

Tu poți sa zici orice, eu pot sa zic orice și nu ajungem nicăieri.

Da scump-o așa eee a fost ceva grăit și vorbit aiureaaa de tine către cineva dar nu stau sa îți dau detalii sau sa fac recenzii nici aici... , deși știu ca ai memoria buna...nu uiți repede, dar dacă îți place si îngenuchezi așa ii fata la toată lumeaaa , lasă-ma sa îmi spun părerea și sa afirm ca ai culoare puțin mai maslinieeee sa fiu dragut...o fii de la solarrr cum tot afirmi sau o fii de la natura cum zic unii acum ce mai contează asta...important mai sunt și serviciile voastre și cum tratati oameni , pe aici....nu sa primiți voi decât recenzii bune și favorabile decât când vrea m...ia , voastră ca nu sunteți de capul vostru...ma opresc !!! Inesis.... Oradea e frumoasa si vestul e frumos unde lucrezi tu nu mai Răspunde pe topicul fetelor ...ca au guraaa și pt răspuns și ele ...o seara liniștita copii, închei subiectul pe acesta tema !!!
  • Like 1
Reputație: 127290
Postat

Da scump-o așa eee a fost ceva grăit și vorbit aiureaaa de tine către cineva dar nu stau sa îți dau detalii sau sa fac recenzii nici aici... , deși știu ca ai memoria buna...nu uiți repede, dar dacă îți place si îngenuchezi așa ii fata la toată lumeaaa , lasă-ma sa îmi spun părerea și sa afirm ca ai culoare puțin mai maslinieeee sa fiu dragut...o fii de la solarrr cum tot afirmi sau o fii de la natura cum zic unii acum ce mai contează asta...important mai sunt și serviciile voastre și cum tratati oameni , pe aici....nu sa primiți voi decât recenzii bune și favorabile decât când vrea m...ia , voastră ca nu sunteți de capul vostru...ma opresc !!! Inesis.... Oradea e frumoasa si vestul e frumos unde lucrezi tu nu mai Răspunde pe topicul fetelor ...ca au guraaa și pt răspuns și ele ...o seara liniștita copii, închei subiectul pe acesta tema !!!

Nu ma deranjează absolut nici un fel de recenzie, fie prosta fie buna.

Ines poate comenta aici cât vrea, eu coordonez topicul.

Postat

O dama de companie de lux stie sa fie diplomata

Da este diplomata cu personale care își petrece timpul.

Nu cu toți fraieri ;)

Postat

Vad ca au venit gusterii la tine pe topic din lipsa de ocupatie :)))

Mnoo..

vrabia mălai visează.

Csf n-ai csf :)))

Postat

Buna Delia,

De ce zic astia ca esti tiganca? Si chiar esti, nu e o problema.

Da ?

Vizitator
Postat

Da cât stai in vacanța aia ?

Ca mi-e dor de tine :(

• Like 1
Vizitator
Postat

Pai dacă ești milonara normal ca îți permiți sa stai in vacanța și 1 an , eu mi-am permis numai 3 zile =))

• Like 1
Postat

Da cât stai in vacanța aia ?

Ca mi-e dor de tine :(

Pai dacă ești milonara normal ca îți permiți sa stai in vacanța și 1 an , eu mi-am permis numai 3 zile =))

Aici rămân =))

Vizitator
Postat

parizer d-ala de il doar eu doar la caini =))

Dacă tot vrei sa faci caterinca scrie măcar coerent
  • Like 1
Postat

Dacă tot vrei sa faci caterinca scrie măcar coerent

Lasă sa vadă lumea ce prostii exista și pe aici =))

Vizitator
Postat

fa ce scriu eu nu e pentru toata lumea =)))))

Ai dreptate , nu toți avem retard , scuza-ma .

Pofta buna la parizer .

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...