Sari la conținut

❤️DELIA SILICONATA❤️ZONA DRISTOR❤️0731526080❤️

Postări Recomandate

Vizitator futac_cta
Reputație: 0
Postat

L-am încurajat puțin :))

pot spune ca m-ai incurajat si pe mine sa postez mai sus! si cu asta voi incheia! esti exact ce trebuie, cred eu!

• Oras:Bucuresti
Postat

pot spune ca m-ai incurajat si pe mine sa postez mai sus! si cu asta voi incheia! esti exact ce trebuie, cred eu!

:* :*

• Minus 1
Postat

Sunt pana joi disponibilă, apoi concediu pana la anu :D

Abia astept sa vad care   suge mai bine: deliapisii ........sau PSD  duminica la vot?  :atm

Postat

Abia astept sa vad care   suge mai bine: deliapisii ........sau PSD  duminica la vot?  :atm

De aceea se duce țara de râpa, ca mai exista multi alți ca tine din păcate.

Postat

De aceea se duce țara de râpa, ca mai exista multi alți ca tine din păcate.

Daca tot recunosti ca esti PSD-ista, spune si tu vreo 2-3 realizari pe care le-a facut in ultimii 7 ani cat au fost la guvernare pesedistii tai. 

In afara ca au crescut preturile, taxele, impozitele, au pus jandarmeria sa bata si sa gazeze  femei si copii la proteste  si au incercat sa  elibereze interlopii si proxenetii (iubitii vostri adica)  din puscarii si sa instaureze o dictatura ca-n Belarus.  Unde sunt autostrazile de sute de km, unde sunt cele 8 spitale regionale, unde sunt locurile de munca pentru studenti promise in 2016 ?  

Tara s-a dus de rapa tocmai din cauza pesedistilor de taranoi, interlopi si curvelor pesediste ca tine.  

Oricum, de pe 6 decembrie pregatiti-va sa va faceti bagajele  si sa plecati dracu din tara asta in Rusia. 

Aici , cu PNL-USR la guvernare, voua clar nu o sa va fie bine, mai ales panaramelor herpesite care ofera servicii de duzina la 500 lei/ora ca tine sau ca BettyBlue sau Ally Suxxx si alte panarame vopsite cu conturi rosii pe aici. 

Vizitator futac_cta
Postat

cred ca fata nu s-a referit la faptul ca ar fi de vreo culoare politica, cred ca nu are treaba cu niciun partid... cred ca vrea sa zica faptul ca asta nu e loc de discutat despre politica, cel putin nu topicul ei... dar v-a zis-o mai direct, si bravo ei!

Postat

cred ca fata nu s-a referit la faptul ca ar fi de vreo culoare politica, cred ca nu are treaba cu niciun partid... cred ca vrea sa zica faptul ca asta nu e loc de discutat despre politica, cel putin nu topicul ei... dar v-a zis-o mai direct, si bravo ei!

Te-a angajat careva ca translatorul curvelor?   =))

Postat

Nu iți bate capul, ca nu are rost :)))

Crede-mă pe cuvânt :))

Vizitator alin1187
Postat

Anilingus accepti

Postat

Dragii mei țin sa va anunț ca am o colega pentru câteva zile :)

Atașez poze cu ea, și pentru orice detalii tot la același număr o găsiți :*

post-158603-0-97285500-1606822769_thumb.jpeg

post-158603-0-16839800-1606822781_thumb.jpeg

post-158603-0-56169100-1606822798_thumb.jpeg

• Like 4
  • Inimioara 2
Vizitator terente12
Postat

Deliuto,sa vii si cu colega la Craiova.Ultima data cand te-am vizitat ramasese ca incercam si o distractie in trei.Sarbatori frumoase sa ai!Ai grija de tine si noul an sa-ti aduca tot ce iti doresti! Te sarut!

Postat

Deliuto,sa vii si cu colega la Craiova.Ultima data cand te-am vizitat ramasese ca incercam si o distractie in trei.Sarbatori frumoase sa ai!Ai grija de tine si noul an sa-ti aduca tot ce iti doresti! Te sarut!

Buna din păcate anul asta nu, dar la anu nu este exclus, pup și sărbători fericite :*

Postat

Dragii mei țin sa va anunț ca am o colega pentru câteva zile :)

Atașez poze cu ea, și pentru orice detalii tot la același număr o găsiți :*

:luv  :luv  :luv  :luv  :luv

Cat e tariful?  

Cred ca mai bine ma duc  la ea. 

• Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb
  • Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb
Postat

HMMM Ma bucur ca ai trecut insfarsit la un alt nivel! Bravo Delia! mereu am stiut ca ai potential mare!

• Like 1
Vizitator cristimane
Postat

Colega are silicoanele cam nereusite

Postat

Dragii vrea sa va anunț ca am încheiat pe anul acesta activitatea, ne revedem posibil la anu :*

BINEEE, PAAAAA

URA SI LA GARA!

Daca se poate, nu te mai intoarce !  

De fiecare data cand esti in tara , imi aduci ghinion, mi se intampla numai necazuri de la energia ta negativa de succubus venit din iad.  

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...