Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Postat Noiembrie 30, 2020 L-am încurajat puțin :))pot spune ca m-ai incurajat si pe mine sa postez mai sus! si cu asta voi incheia! esti exact ce trebuie, cred eu!
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2020 pot spune ca m-ai incurajat si pe mine sa postez mai sus! si cu asta voi incheia! esti exact ce trebuie, cred eu!:* :* 1
captaindred Reputație: 4 Postat Noiembrie 30, 2020 Postat Noiembrie 30, 2020 Sunt pana joi disponibilă, apoi concediu pana la anu :D Abia astept sa vad care suge mai bine: deliapisii ........sau PSD duminica la vot? :atm
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2020 Abia astept sa vad care suge mai bine: deliapisii ........sau PSD duminica la vot? :atmDe aceea se duce țara de râpa, ca mai exista multi alți ca tine din păcate.
delimitator Reputație: 528 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Noiembrie 30, 2020 Follow here :* https://instagram.com/onlydeliapisi Auuu ce buna de pula estiiiii
muiepsdsuxxx Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Postat Noiembrie 30, 2020 De aceea se duce țara de râpa, ca mai exista multi alți ca tine din păcate.Daca tot recunosti ca esti PSD-ista, spune si tu vreo 2-3 realizari pe care le-a facut in ultimii 7 ani cat au fost la guvernare pesedistii tai. In afara ca au crescut preturile, taxele, impozitele, au pus jandarmeria sa bata si sa gazeze femei si copii la proteste si au incercat sa elibereze interlopii si proxenetii (iubitii vostri adica) din puscarii si sa instaureze o dictatura ca-n Belarus. Unde sunt autostrazile de sute de km, unde sunt cele 8 spitale regionale, unde sunt locurile de munca pentru studenti promise in 2016 ? Tara s-a dus de rapa tocmai din cauza pesedistilor de taranoi, interlopi si curvelor pesediste ca tine. Oricum, de pe 6 decembrie pregatiti-va sa va faceti bagajele si sa plecati dracu din tara asta in Rusia. Aici , cu PNL-USR la guvernare, voua clar nu o sa va fie bine, mai ales panaramelor herpesite care ofera servicii de duzina la 500 lei/ora ca tine sau ca BettyBlue sau Ally Suxxx si alte panarame vopsite cu conturi rosii pe aici.
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Postat Noiembrie 30, 2020 cred ca fata nu s-a referit la faptul ca ar fi de vreo culoare politica, cred ca nu are treaba cu niciun partid... cred ca vrea sa zica faptul ca asta nu e loc de discutat despre politica, cel putin nu topicul ei... dar v-a zis-o mai direct, si bravo ei!
captaindred Reputație: 4 Postat Noiembrie 30, 2020 Postat Noiembrie 30, 2020 cred ca fata nu s-a referit la faptul ca ar fi de vreo culoare politica, cred ca nu are treaba cu niciun partid... cred ca vrea sa zica faptul ca asta nu e loc de discutat despre politica, cel putin nu topicul ei... dar v-a zis-o mai direct, si bravo ei!Te-a angajat careva ca translatorul curvelor? =))
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2020 cred ca fata nu s-a referit la faptul ca ar fi de vreo culoare politica, cred ca nu are treaba cu niciun partid... cred ca vrea sa zica faptul ca asta nu e loc de discutat despre politica, cel putin nu topicul ei... dar v-a zis-o mai direct, si bravo ei!Nu iți bate capul, ca nu are rost :)))Crede-mă pe cuvânt :))
Vizitator alin1187 Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Postat Noiembrie 30, 2020 Anilingus accepti
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 1, 2020 Dragii mei țin sa va anunț ca am o colega pentru câteva zile :) Atașez poze cu ea, și pentru orice detalii tot la același număr o găsiți :* 4 2
Vizitator terente12 Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2020 Postat Decembrie 1, 2020 Deliuto,sa vii si cu colega la Craiova.Ultima data cand te-am vizitat ramasese ca incercam si o distractie in trei.Sarbatori frumoase sa ai!Ai grija de tine si noul an sa-ti aduca tot ce iti doresti! Te sarut!
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 1, 2020 Deliuto,sa vii si cu colega la Craiova.Ultima data cand te-am vizitat ramasese ca incercam si o distractie in trei.Sarbatori frumoase sa ai!Ai grija de tine si noul an sa-ti aduca tot ce iti doresti! Te sarut!Buna din păcate anul asta nu, dar la anu nu este exclus, pup și sărbători fericite :*
captaindred Reputație: 4 Postat Decembrie 1, 2020 Postat Decembrie 1, 2020 Dragii mei țin sa va anunț ca am o colega pentru câteva zile :)Atașez poze cu ea, și pentru orice detalii tot la același număr o găsiți :* :luv :luv :luv :luv :luvCat e tariful? Cred ca mai bine ma duc la ea.
stanciust Reputație: 20 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 1, 2020 Buna sunat azi pt colegaaceleasi servicii si tarife ca Deliaspor
veverita_bc Reputație: 482 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb Postat Decembrie 1, 2020 HMMM Ma bucur ca ai trecut insfarsit la un alt nivel! Bravo Delia! mereu am stiut ca ai potential mare! 1
contact Reputație: -89 Postat Decembrie 2, 2020 Oras:xxx Oras:xxx Postat Decembrie 2, 2020 Buna sunat azi pt colegaaceleasi servicii si tarife ca DeliasporFara CIM ?
Vizitator cristimane Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2020 Postat Decembrie 2, 2020 Colega are silicoanele cam nereusite
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 3, 2020 Dragii vrea sa va anunț ca am încheiat pe anul acesta activitatea, ne revedem posibil la anu :* Nu uiți de contul meu de onlyfans https://onlyfans.com/deliapisi❤ 1
progresistul Reputație: 1 Postat Decembrie 3, 2020 Postat Decembrie 3, 2020 Dragii vrea sa va anunț ca am încheiat pe anul acesta activitatea, ne revedem posibil la anu :* ❤BINEEE, PAAAAA URA SI LA GARA! Daca se poate, nu te mai intoarce ! De fiecare data cand esti in tara , imi aduci ghinion, mi se intampla numai necazuri de la energia ta negativa de succubus venit din iad.
progresistul Reputație: 1 Postat Decembrie 3, 2020 Postat Decembrie 3, 2020 Piei in iadul de unde ai venit Satano! :pope :pope :pope FATA LUI LUCIFER SI A LUI LILITH , HUOOO!
KROS10 Reputație: 2 Postat Decembrie 16, 2020 Oras:BUCuresti Oras:BUCuresti Postat Decembrie 16, 2020 BIU
KROS10 Reputație: 2 Postat Decembrie 16, 2020 Oras:BUCuresti Oras:BUCuresti Postat Decembrie 16, 2020 Hey. Unde te putem gasii
KROS10 Reputație: 2 Postat Decembrie 16, 2020 Oras:BUCuresti Oras:BUCuresti Postat Decembrie 16, 2020 ? ??
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 17, 2020 Momentan nicăieri 😎 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum