Sari la conținut

❤️DELIA SILICONATA❤️ZONA DRISTOR❤️0731526080❤️

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Daca știam ca cedezi psihic asa repede,te luam mai ușor,sa nu te doară. :laugh2  :pope

Bai pripasule, n-ai cum sa ma enervezi tu pe mine, tu ai putea sa iti caut job pe net, ca si cel mai prost si perseverent trol, ai face si tu un banut cinsitit, asta daca nu esti deja angajat pe postul asta. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Termina cu aberatiile astea.Oricum asa te comporti in general cu clientii,nu doar cu mine.Singurul motiv care m-a determinat sa vin la tine a fost sa testez o tipa cu silicoane.Nu aveam oricum asteptari mari.

De unde știi tu cum ma comport eu cu clienții ?? =)) bun ai zis ca te-ai dat drept seth sa vezi cum ma comport (nu are nici o legătura )

Dar ai fost la mine de mai multe ori cu alt corp si cu alta fata ?? =))

PS: vrei sa imi faci reclama proasta , dar nu merge , mie imi sta topicul tot timpul sus si băieții tot vin ;)

Pe tn te-a deranjat ca ți-am spus adevarul in fata , aici te vezi cocos dar in realiate esti găina !

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Hdh
  • Oras:Hdh
Postat

De unde știi tu cum ma comport eu cu clienții ?? =)) bun ai zis ca te-ai dat drept seth sa vezi cum ma comport (nu are nici o legătura )

Dar ai fost la mine de mai multe ori cu alt corp si cu alta fata ?? =))

PS: vrei sa imi faci reclama proasta , dar nu merge , mie imi sta topicul tot timpul sus si băieții tot vin ;)

Pe tn te-a deranjat ca ți-am spus adevarul in fata , aici te vezi cocos dar in realiate esti găina !

O sa vin sapt viitoare sa iti dau putin sex oral

Postat

Pot sa iti fac asa:http://www.gifsfor.com/uploads/2013/07/11/big-cock-hit-in-the-face.gif

Cu 2-3 cm nu cred ca Reușești ;)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Reclama iti faci singura prin modul cum te comporti.Pot sa vina baietii asa cum am venit si eu.Unora poate ca le plac tipele in genul tau.Ti-am dat notele pe care le-ai meritat,iar tu ai sarit repede in sus

• Like 2
Postat

Reclama iti faci singura prin modul cum te comporti.Pot sa vina baietii asa cum am venit si eu.Unora poate ca le plac tipele in genul tau.Ti-am dat notele pe care le-ai meritat,iar tu ai sarit repede in sus

Dacă ai fi citit ce am scris eu , era Bn ;)

Eu ți-am mulțumit si ți-am apreciat opinia la fel cum fac cu toate recenziile !

Tu ai spus ca eu sunt si ma comport la fel cu toată lumea , dar tu nu ai de unde sa ști cum sunt eu cu alți clienți !

Si da imi asum ce zic si ce ți-am zis cand ai fost la mine , si da am te-am tratat exact cum ai făcut-o si tu !

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Hai ca nu am treaba cu tine , eu am cu pesti..tu esti oaie

Am eu 3 peștișori dacă vrei Poti sa vi sa le schimbi apa ;)

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Ce faci cu ei? Ti-i bagi in pizdă pentru mireasmă?

Ma gândeam ca acolo sa între limbutza ta , dacă nu ai putzaa , măcar cu aia ;)

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...