Sari la conținut

❤️DELIA SILICONATA❤️ZONA DRISTOR❤️0731526080❤️

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

inca nu va ti plictisit sa o tot atacati..aratale delia pasarica sa faca o laba....asa poate scapi de ei

Nu încă nu sa plictisit :) dar mie nu imi face rău , imi face un bine :) topicul meu sta tot timpul sus datorită lui :)

Păsărica mea rămâne doar pentru cine ma vizitează , nu trebuie sa o vadă oricine :D

Te :*

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:ploiesti
Postat

Am tot stat si am citit nu stiam de tine pana acum 30 de min...dar mi se pare penibil sa tot latri pe aici fara rost...

Postat

Nu încă nu s-a plictisit :) dar mie nu imi face rău , imi face un bine :) topicul meu sta tot timpul sus datorită lui :)

Pizda mea rămâne doar pentru cine ma vizitează , nu trebuie sa o vadă oricine :D

Postat

Am tot stat si am citit nu stiam de tine pana acum 30 de min...dar mi se pare penibil sa tot latri pe aici fara rost...

Ce sa facem ... mai sunt si oameni d-ăștia din păcate :( nu esti singurul care spune asta :(

Postat

Ce sa facem ... mai sunt si oameni d-ăștia din păcate :( nu esti singurul care spune asta :(

Postat

Nu încă nu s-a plictisit :) dar mie nu imi face rău , imi face un bine :) topicul meu sta tot timpul sus datorită lui :)

Pizda mea rămâne doar pentru cine ma vizitează , nu trebuie sa o vadă oricine :D

Ce vrui sa ziși nenea @bret ?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

dar si pe tine te mananca...iti place si tie

Nu este vorba de plăcut , nu cred ca este plăcere aici :(

Dar taci o data , taci de doua ori , pana la urma iti sare țandăra ' mai ales ca el face cu toată lumea lucrul asta , nu doar cu mine ...

de ce sa tac cand nu are dreptate ? In fata cui sa tac ? In fata unuia care se vede " mare si tare " in spatele calculatorului ? =)) este culmea . De ce sa permit lucrul asta ?

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Ai si tu dreptate...dar un om cand nu primeste atentie se lasa la mana lui...parerea mea.Sper sa te pot vizita dupa paste ca esti buna:*

Postat

Ai si tu dreptate...dar un om cand nu primeste atentie se lasa la mana lui...parerea mea.Sper sa te pot vizita dupa paste ca esti buna:*

Pff de câte ori nu l-am lăsat =)) de n-ori ' si tot nu sa potolit =)) este ca râia =))

Eu te primesc cu cel mai mare drag :*

• Like 1
  • Minus 1
Postat

esti olteanca?

Esti de atâta timp pe aici , si acum ma intrebi lucrul asta ? =)) nu nu sunt , sunt bucureșteanca 100%

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Esti de atâta timp pe aici , si acum ma intrebi lucrul asta ? =)) nu nu sunt , sunt bucureșteanca 100%

de asta esti asa artagoasa

bucurestencele-s mai emancipate, vor multe, cratita nu-i buna pt ele :laugh2

• Like 2
Postat

de asta esti asa artagoasa

bucurestencele-s mai emancipate, vor multe, cratita nu-i buna pt ele :laugh2

Yes =))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

:)) lasad gluma la o parte...pune mana su tine post negru..gata cu sexu :))

Am ținut 2 luni =)) acum am terminat postul =))

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...