Sari la conținut

Brunetă ,19 ani- 0746771346 (Nicolina)

Postări Recomandate

Postat

Tin sa precizez ca anuntul e de pe evenimentul.Am sunat mi-a raspuns o voce placuta,mi-a zis ca face de toate,preturi intre 70 - 200...la 200 intra total plus dominare soft,totalul 120 ora. Sincer preturile mi se par cam mici.Concluzia ,ori e incepatoare, ori aspectul fizic lasa de dorit..:):huh::huh:

Bună! Sunt o brunetă cu ochi verzi, frumoasă, 19 ani, ofer masaj de relaxare şi sex total, inclusiv sado-maso domnilor generoşi. tel 0746771346.Tin sa precizez ca anuntul e de pe evenimentul.Am sunat mi-a raspuns o voce placuta,mi-a zis ca face de toate,preturi intre 70 - 200...la 200 intra total plus dominare soft,totalul 120 ora. Sincer preturile mi se par cam mici.Concluzia ,ori e incepatoare, ori aspectul fizic lasa de dorit..:huh::huh::huh:
Vizitator mocu
Reputație: 0
Postat
... Sincer preturile mi se par cam mici.Concluzia ' date='ori e incepatoare, ori aspectul fizic lasa de dorit..[/quote']Hai ca asta-i cea mai tare chestie!Am ajuns sa ne plangem/ingrijoram ca preturile serviciilor oferite de dameze sunt prea mici. E clar, suntem campionii contradictiilor.
Postat

Gagica, foarte ok la telefon, voce super sexy, imi da indicatii....strada, nume....nu prea intelegeam, o intreb de un anumit cartier sau un punct de reper - nu sunt din Craiova.Pana la urma imi spune....e din Iasi =))Probabil, colegul nu a postat unde trebuia.Cand gandesti cu ...., vai de picioare :)

Postat
:firstDacă tot te-ai întreţinut cu domniţa măcar zi-ne în ce cartier sălăşluieşte
am vorbit eu cu ea(sau el) are o voce de baiat ragusit. prima data mi-a zis ca face doar oral si anal si ca are locatia in tatarasi la sf maria. m-am speriat crezind ce e vb de un travestit. azi am sunat, tot la fel de ragusit si mi-a zis ca face oral nep si normal la 100 ron nr si sex total la 120 nr. locatia in nicolina in spatele blocului brio. e o treaba pe acolo pt ca sunt multe fete acre au avut locatia acolo. bafta celor care-ai vor incerca norocul si asteptam implresii de la fata locului.

Postat

Aceeasi impresia ca vocea e a unui tip am avut-o si eu, m-a lamurit (sau a incercat) ca nu e asa, dar nu m-a convins. Locatia nu m-a imbiat sa ajung pe acolo.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...