Sari la conținut

MonCheri Massage 0764.377.970 - 0737.693.292

Postări Recomandate

• Oras:Mendeleev, nr 30
Postat

Bine v-am gasit. Urmaresc de ceva vreme acest forum si gasesc interesant modul in faceti schimb de informatii intre voi. Asa ca m-am gandit sa va aduc in atentie un salon de masaj de 5 stele, cu 10 fete disponibile pentru toate gusturile, cu 11 camere care te invita sa petreci o ora incendiara. Pentru noi satisfactia clientului este cea mai importanta. Asteptam cu mare drag sugestii din partea voastra, pentru ca suntem de parere ca numai asa putem ajunge la nivelul in care veti fi pe deplin satisfacuti. Multi pupici din partea fetelor, care va asteapta cu mare drag.  

http://www.moncherimassage.com

0764.377.970 - 0737.693.292

post-150211-0-81708000-1429716678_thumb.jpg

post-150211-0-52478400-1429716690_thumb.jpg

post-150211-0-57235000-1429716722_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Dragii mei, va anunt ca incepand de maine, marti 27.04.2015 va asteptam sa va bucurati de promotia noastra Happy hour, intre orele 12:00-18:00, perioada in care un masaj va costa doar 190 de lei :clapp  :clapp . Va puteti bucura in continuare de serviciile noastre premium, la un pret de aproape doua ori mai mic. Va pupacim si va asteptam! :gifs_ojos  :gifs_ojos

Postat

Dragii mei, va anunt ca incepand de maine, marti 28.04.2015 va asteptam sa va bucurati de promotia noastra Happy hour, intre orele 12:00-18:00, perioada in care un masaj va costa doar 190 de lei :clapp  :clapp . Va puteti bucura in continuare de serviciile noastre premium, la un pret de aproape doua ori mai mic. Va pupacim si va asteptam! :gifs_ojos  :gifs_ojos

Postat

Do the girls french kiss during the massage?

Do the girls french kiss during the massage?

Our girl can offer you the best of the best in relaxing massage and erotic massage. About french kiss... it is not something i can respond you, but our girls are permissive, and i am sure that you will leave our place satisfied. Kisses

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Our girl can offer you the best of the best in relaxing massage and erotic massage. About french kiss... it is not something i can respond you, but our girls are permissive, and i am sure that you will leave our place satisfied. Kisses

In layman's terms this means they might have cavities or bad breath. I reccomend Listerine.

Postat

Our girls have all the test made every month. We can put our hand in fire that our girls are very clean. They take shower 2 times during each session of massage. French kiss is possible, but it depends of the connection you can make with the masseuze you choose and if you use toothpaste and mouthwash:) Have a good day

Reputație: 179
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

Ma tem ca pozele nu mai sunt toate de actualitate si deja intram la utilizarea de poze fake chiar mai grav , fara acordul proprietarului.

Prima poza de la galeria lu` Rebeka inainte de a deschide este a lui Elena pe care am cunoscut-o acolo asa ca increderea se cam duce la vale in ciuda UP_urilor disperate.

:hihat  :bec

Postat

Poza Elenei se vede pentru ca a fost o eroare cu site-ul si nu stim exact de ce a ramas acolo. Insa daca sunteti putin atenti si faceti un click pe galeria Rebekai, veti vedea ca sunt poze numai cu Rebeka in galeria respectiva, asa ca hai sa lasam rautatile fara sens si fara un motiv intemeiat. Va pup!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...