Sari la conținut

Mikky- 0735324211

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Exista Chat al forumului sau PM daca aveti ataaat de mult de discutat off topic cred ca ar fi mai bine sa discutati acolo 

• Like 2
Postat

Bună dimineața futăcioşii mei :*

O să adaug un nou video astăzi și vă aștept să facem nebunii :*

• Like 4
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Bună dimineața futăcioşii mei :*

O să adaug un nou video astăzi și vă aștept să facem nebunii :*

?? 

• Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland
Postat
In ultimul timp, adica in ultimele luni, nu am mai vizitat decat fete pe care le cunosteam deja. Acum vreo 2 saptamani mi-a atras insa atentia Mikky. E adevarat ca mai citisem despre ea, dar cum avea si are locatia cam departe de mine nu prea m-a tentat sa o vizitez. Acum am zis: hai sa incerc, ce-o fi o fi.

Am sunat sa ma interesez daca a 2-a zi era disponibila, fiind sambata, fata foarte amabila mi-a confirmat si mi-a zis: "te astept cu placere", am stabilit chiar o ora urmand sa confirm eu a 2-a zi. Deja avean un feeling bun. Totul a mers foarte bine si a 2-a zi. Am ajuns in zona cu putine emotii dupa ce citisem pe aici cum ca ar avea locatia intr-o casa pe stradute, dar spre surprinderea mea placuta este o zona foarte linistita, discreta, cu foarte putina activitate, cel putin la ora pranzului cand ajunsesem acolo. A facut putin pe GPS-ul si m-a ghidat prin telefon. :)

Despre fata trebuie sa spun ca este genul slim, micuta de inaltime, roscata, cu niste sani foarte frumosi din PMDV, nu foarte mari dar "obraznici" si un curulet superb pe care ii place sa il unduiasca in ritmul muzicii, ii place sa danseze "twerk". Desi este tinerica, 19 ani, pare mai matura in comportament si gandire si e plina de energie, mai ales in pat. Este genul "pustoaica perversa" care te face sa iti pierzi mintile.

Confirm ca e putin obsedata de curatenie, ceea ce mie mi-a facut o impresie foarte buna, deci asteptati-va sa gasiti pe acolo "farmacie", atat in camere cat si in baie, nu mai spun de igiena ei care este impecabila, inclusiv la anal.

Am stat putin de vorba la un ceai cald, mi-a explicat regulile de baza: fara degete in orificii si fara FK (desi eu i-am furat cativa pupici pe buzite), am facut dus dupa care tzup in camera. La inceput m-a incitat cu un mic dans pe ritmul muzicii de la TV si un mic strip-tease dupa care am trecut la oral protejat (la cererea mea), destul de bun si normal pe la spate. 

Din pozitia asta am cerut sa trecem si la anal. Asta e dupa mine unul din punctele ei forte, cere sa intri mai usor la inceput dupa care poti sa faci ce vrei, pare ca ii place, da contre chiar. Am intors-o pe toate partile, nu ma mai saturam. Pana la urma am schimbat iar gaurica, dupa ce am schimbat prezervativul si am finalizat la normal. Dupa o pauza de tigare, ea, ca eu nu fumez, eu am preferat sa mai beau putin ceai si sa imi trag sufletul, am incercat si nr. 2. Nu a mai fost asa spectaculos si asta din cauza mea dar a fost foarte bine pana la urma.

In concluzie a fost o descoperire de senzatie pentru mine, este o fata deosebita si merita pe deplin cei 300 pe ora (sau 250 fara anal).

Note

Aspect fata: 9

Igiena fata: 10

Atitudine: 10

GFE: 8

Sex oral: 8

Sex normal: 10

Sex anal: 10

Tarif: 300/ora cu anal si 250 fara
  • Like 8
  • Minus 5
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

@mikky,unde este video-ul?link

post-70730-0-32081000-1453111103_thumb.jpg

• Like 6
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dupa asemenea poze ( felicitari pentru ele ) ai destins cu totul atmosfera. Naiba se mai poate concentra acum la job? :P

• Oras:Călătoresc mult
  • Oras:Călătoresc mult
Postat

De la mine nota 10++++++++++ felicitari probabil ce mai ok din bucutesti

Postat

De la mine nota 10++++++++++ felicitari probabil ce mai ok din bucutesti

Mulțumesc mult :*

• Oras:Transilvania...
  • Oras:Transilvania...
Postat

pune tu!

sau nu-ti place sa te filmezi cand esti penetrat?

lipsa de personaj masculin din filmulet :laugh2 !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...